Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szió! Gixxer600k7, ha érdekel még az Arlen Ness ruha, tudok 54-es méretben eladót. Ez az utolsó darab, ha érdekel és jó a méret, megtalálsz itt a fórumon, vagy az e-mail címemen: black.moto@citromail.hu. Üdv Beb
Eladó egy zsír új SPIDI bőrruha full prtotektoros!
Én 180cm és 71kg vagyok de +- 10cm és 10kg-ig jó a ruha!
Érdeklődni csak telefonon!
2008-as és 165,000Ft
Tel:30/680-2519
Házilag is lehet ilyet csinálni...
Mé'? Van belőlük beépített napszemüveges? Shoei szóba jöhet, az Araik elhiszem,hogy nagyon jók de úgy néznek ki, mint egy Uvex vagy Caberg a '80-as évekből
Üdv!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy ismeri e valaki a KBC kupakokat?
Konkrétan a Forec RR típus érdekelne.
Ezért kell shoei-t venni az tuti japán meg az arai is.
Eladó egy jó állapotú Dainese T-Age bőrruha. 50-es méret, két részes, púpos, full protektor (kivehető).
Az enyém nem kínajji Nem sokkal nívósabb helyen készült de akkor sem kínai. A többit a nemzetérzékeny szimatodra bízom
igazából nekem a robogo arra kell hogy suliba járjak vele meg edzeni szval elég macerás lenne nadrágot felvenni és max 10ezret szánnék rá de már meg is találtam az igazit kösz
de remélem nincs harag.
.
Akkor a te kedvedért elárulom, hogy mi van az én HJC sisakom belsejébe írva: HONG JIN(BEIJING) SPORTS GOODS CO. LTD. MADE IN CHINA
Egy ilyen profi öltakaró minden pénzt megér, nemhogy 15-20e Ft-ot... Aki robogózik télen, azt tisztában van vele. Nincs az a meleg nadrág, ami felveszi vele a versenyt.
Rohadtul mindegy, hogy hol. A lényeg, hogy milyen tervezés, milyen anyagból van és milyen a minőség-ellenőrzés. Történetesen a HJC nem Kínában készül
Miért mit gondolsz, a HJC-t hol gyártják?
Jó kis sisak... Nekem is volt...
Irtam korabban egy Shark RSF2i-m van jelenleg :)
Részben igazad van de a bukó lenne az utolsó amiből gagyit vennék! Neked is javaslom a márkás termékeket amelyeknél biztos, hogy nem csak a címke felel meg a szabványnak hanem a sisak is. A HJC-nek nagyon jó és használható kupakjai vannak már 20 pénz körül. Annyit csak megér az életed és nem veszel kínai bukónak látszó tárgyat...
A thermoscud-ot nem tudod kiváltani a többrétegű öltözettel. A többrétegű ruha jó lehet, ha elmész motorozni. De ha motorral jársz mondjuk dolgozni, akkor a thermoscud ideális megoldás, pláne, ha nem tudsz/akarsz állandóan átöltözni. Ezzel a cuccal télen egy farmerban, bakancsban is kényelmesen tudsz közlekedni, óv a széltől, a nedvességtől. Ezzel szemben a ruhagyurinak öltözés nem éppen alternatíva...
Pláne robogósoknak ideális, bár a honlapról kiderül, hogy egész komoly motorokhoz is kapható.
Imetnél nincs külföldről meg 125.000 nem éppen olcsó.
Azért az a kiskőrösi más volt ám(nekem is volt )ezek a nem márkás(gagyik)mások azért..persze jó a márkás ha van rá lé..
Igazából itt ÉLET/HALÁL nagyjából ez a különbség! Persze,mindenki maga döntse el ezt,én is motoroztam kiskőrösiben,repedt is el a fejemen még MZ-s korszakomban!Egyet felejt el mindenki:EGY ÉLETE VAN!(Robogósnak,meg a GP-versenyzőnek is!)
Széles utat!
Allitolag (ja, persze, biztos szivatas, mondjatok majd, de tudtok jobbat?) atment az en kis Motowell sisakom is az ECE 2205 (EN 22/05) teszten: http://www.unece.org/trans/mai...

En egyetertek veled, hogy legyen mindenkinek egy Shark (hazabeszelek :)) vagy jo minosegi sisakja. De szerintem ezeknek is megvan a helyuk a piacon.

Azert irtam az egeszet, mert irtatok, hogy ezt a szart itt ne hirdessetek, nos szerintem pont ez (mivel probaltam, van ilyenem, mondom) nem szar. van nala 1000 darab jobb sisak, de meg1x mondom, szerintem ar/ertek aranyat tekintve jo.

Nekem is volt kiskorosi sisakom, es motoroztam abban is. Hat ezek a Motowell-ek akarmilyen kinai csodak, par osztallyal feljebb vannak :)
Bence, Tucano Urbanot a Moto Italia forgalmaz, nagyon klassz találmány! Kicsit drága, de megéri az árát.
Bocs,ha túllihegtem volna,csak ezért a léért kaphatsz használtban kompozit sisakot is neves gyártótól!