Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol veszed a sisakot,s mennyiért? Tegnap voltam Kanizsán a Suzuki Hondánál, ott megpróbáltam 2 KBC sisakot, elég jónak tűnt,a belseje is minőségi. 65 be került. Állítólag elég kevés helyen forgalmazzák.
Üdv.FOX mainpro cross szemüveg,vadi uj 10eFt(alku esetén 12eFt )Airoh PR2000 felnyitható állu sisak (XL 61-62méret)használt de jó állapotban 12eFt érd:06703645442 vagy tzr250rc@citromail.hu
Sziasztok!
Most a télen szeretnék venni egy 2részes bőrruhát és egy kis segítséget szeretnék kérni hogy ti mit ajánlanátok. Olyan 120 körüli összeget tudnék rászánni. Minden hasznos tapasztalatot, informáciot nagyon megköszönnék!
52-es méretben vannak még ruháitok?
érdekelne a ruha! mennyi az ára? egy próbléma van, h nekem 52 a ruhaméretem, Gárdony úgy látom ott vagytok helyileg az nincs olyan messze tőlűnk esetleg el mennék felprobálni hátha kompromisszumot tudnék kötni vele és véletlen jó lenne rám!
Őszintén ez mire jó? Mentős rádugja a laptopra, hogy kikeresse róla a vércsoportom? Addigra megdöglök. Akkor inkább veszek egy ezresért egy giga pendrájvot, arra is tudok adatot rakni. Annak van értelme ha rá van gravírozva a vércsoport, egyből látják, vagy egy telszám, de ennek nem látom értelmét 10e-ért.
Sziasztok Én 183 cm vagyok, 1 részes bőrruhába melyik méret lenne jó rám kb.? 56-os? 54-es?
Szevasz.
OFF
Miért a Mercedest hol gyártják?
Azért mert valami terméket nem a honos országban gyártják még nem biztos hogy gagyi ,általában az olcsó munkaerő miatt gyártanak mindent máshol.
ON
Hello!
Én most készülök vásárolni egyet ebből a típusból,ma jött meg de sajnos cserélni kell mivel a sisak nagy lett .
Az eddigi sisakom M-es méretű volt így azt rendeltem na jött is a feketeleves,felpróbáltam a boltban más kisebb méretezésű sisakot és még az XS,XXS méret is a fejemre jött úgyhogy nem szorított.Ugye az M-es méretű kis túlzással körbeforgott a fejemen úgyhogy akinek nincs túlzottan nagy arca az mindenképpen kisebb méretűt válasszon mert úgy jár mint Én.Amúgy a sisak jól néz ki a kidolgozás és az illesztések is megfelelőnek néz ki első ránézésre és hát ár-érték aránya is jó szerintem.Itt egy-két típus belőle ,Én a Demon-t választottam egyébként,keddre ígérték a cserét.
hmm. érdekes digitális dögcédula nézzétek meg ma jelent meg a SuperBike és természetesen azonnal meg is vettem abban volt
Örülök neki, hogy tetszik! Én most adatm el az enyémet! Semmi baja nem volt csak nagy lett. Használd egészséggel és tarsd sérülésmentesen!
khmmm... *Brutus ,* dzseki
Rendeltem egy 41-es ezüst Diadora Eagle csizmát, de nem tökéletes (túl keskeny a lábam), ha valakit érdekel, olcsón megkaphatja. Elérhetőség az adatlapomon.
Tényleg Butus neked multkor el is felejtettem emgköszönni a jótanácsot, Madif szekit választottam,és nagyon elégedett vagyok vele
Kösszke
Sztem védelemben óriási különbség nincs közöttük. Azt vedd amelyik jobban tetszik, 1 számmal nagyobbat. Az Alpin biztos kényelmesebb. De inkább probáld fel.
Vertigo. Mert csak.
jah. hát én is úgy hallottam többektől, h ár-érték arányban jobb a Sidi. Csak kinézetre nekem mégis csak az Alpin jön be bár a Vertigo sem utolsó de az biztos hogy a kényelem és a biztonság fontosabb.
azt még értem
még annyi, h mekkorával érdemes nagyobbat venni mint a lábam, h elférjen egy vastagabb zokni stb. Tapasztalat?
ezekre a szavakra figyelj: good, not good
Ha megnézed ezen az oldalon www.fc-moto.de , az alpinestar több mint 50eur-ral drágább. Én most veszek vertigot, kicsit elfogult is vagyok a sidivel, én a Vertigot választanám. Igaz ezzel az smx plussal nincs tapasztalatom, de havernak van smx4-ese, igényes csizma, de szerintem azért az árért többet nyújt a sidi. Ő leárazva vette 40-ért az smx-et én leárazva veszem a vertigot 51-ért. A vertigo merevebb, a protektorozása is gazdagabbnak tűnik, plusz hátul damilos feszítője van.
köszi
am ezeket néztem már a sportbiketrackgear.com oldalon, csak a szövegének kb 20%-át értem
ezért kértem a véleményeteket
http://www.truveo.com/Sidi-Ver...

ugyanezen az oldalon megtalálod az smx plus bemutató videóját is.
hali
az lenne a kérdésem, h szerintetek melyik a jobb; Alpinestars S-MX Plus, vagy Sidi Vertigo
Az utóbbi oldalakon olvastam a hsz-okat a vertigorol, csak az érdekelne, h mi a külömbség a kettő között - árban majdnem ugyan az. véleményeket, tapasztalatokat várok
köszi előre is!
üdv mindenkinek