Tudom nem te tehetsz róla hanem a sportmotor,de ök sem igazán hiszen nem nézhetnek mindenkit aki reggel,majd kérem öket hogy irjanak át FJRPetire és akkor maradhtsz elbándi,én inkább ugy élek mint ő,csak én kesztyűt árulok nem cipőt,viszont a dagadt nők folyton körülvesznek és utálom őket,a feleségem imádja a bonbont és nem dolgozik,megszületett a kis Kelli,és utálom a nőket mert szerintem csak a pinájuk miatt élték túl a sötét középkort.Na ezért vagyok én Elbandi.
Bocs az offért
Egy jó eladó biztosan azt írta volna hogy teljesen új, de én nem vagyok hazug. Felpróbáltam elmentem benne a sarki boltba meg haza, nem vált be....szorít....
Hát kövezzetek meg,de én arai rx7-esemet amcsiból próba nélkül vettem az államokból..előtte nem is volt arai a fejemen..de mintha nekem tervezték volna Aztán a napokban vettem egy sidi csimmát...gondolkodtam rejta,hogy fel kellene menni pestre felpróbálni vagy valami,de túl lusta voltam,ezért megkértem bnőmet,hogy hozza haza....hát ez is pont jó lett! persze ezt nem követendő példa gyanánt említettem meg
Valakinek Nike Cortez cipő? Amerikából rendeltem de elnéztem a méretet így kicsi lett. 44.5-es nekem 45-ös kellene és bizony az a fél szám eltérés érződik. 1x volt a lábamon 10 percig, mivel azonnal érezhető volt, hogy ez nem lesz jó kitaposás után sem. Úgyhogy megválnék tőle 16.000 Ft ha érdekel valakit.
Kedves imposztor tölcsed mán ki az adatlapodat mert még azt hiszik én vagyok te és az nekem fájna mert én nem te vagyok,ha már hagyták hogy ílyen hasonló néven bereggelj,mint én.
Hát Zala elég messze van a superzone-tól ez igaz. Felétek nem forgalmazzák a kinézett típust? Gondolom nem ezért rendelnéd neten. Hát ha más nincs akkor a boltal le kellene dumálnod, hogy ha nem jó postafordultával visszaküldöd és küldik a módosított méretet......bár a futár így duplán jön ami + 1500 Ft kb.....ha belemennek ez még nem egy rossz megoldás....
Na az amit gyorsan felejts el. MINDIG fel kell próbálni a sisakot vásárlás előtt! mindegyiket próbáld fel a kinézettek közül, a méretpróba döntse el, ne a szín melyik típust veszed.
Még annyit kérdeznék hogy neten rendelve nem gáz ha esetleg a sisakot nem próbálja fel az ember gondolok itt arra hogy a méretek egyformák minden gyártónál?
Egyébként köszönöm a gyors reakciókat minden motoros társamnak.
Bocs az offért
Meredek
Egyébként köszönöm a gyors reakciókat minden motoros társamnak.