Na ma megyünk megint boltba, akkor Madif ot megnézem , most néztem a Madif , a Berik, meg az Arlen Ness ugyanaz a cég
Remélem h jó lessz, és sikerül végre választani
eztet a kérdést nem értem
jövö hétfőtől németországban leszek egészen pontosan mülheim an der ruhr falván...2hétig...
nemtom van e a környéken olyan....
jaa, nemgond Beb, bár most van louis.de-n a Vanucci, meg van egy Probiker is ami tetszik, és azért egy újjal jobban ki lennék békülve ,mint egy használttal már csak a postaköltséget kéne tudni biztosra meg mevárni hogy az euro menjen le egy kicsit (de azért persze tehetsz föl képet!)
Szió! Méretet adj légyszi, lehet tudok segíteni.
Suzuki88 ne haragudj, hogy nem raktam még fel képet a ruháról, ha még aktuális holnap megpróbálom újból.
tök változó 9-20 eu
csomagfüggő...méretfüggő...egy bőrruci a 20 felé közelít szerintem....
de vigyázni kell mert a kibaszott magyar posta illetve a dhl....15-20 ropiér küld nemzetközi csomagot....szóval érdemes biztosra menni méretet pontosan tudni... stb...
valamiért ott (bázismotor) csak 54es méretet ír de németben is alig van pár méret, viszont 58as pont van
de ha megyek csizmát venni pestre akkor majd elmegyek azt rákérdezek a dologra
Hello AlexCBR! http://www.motoin.de/Bekleidun... ez a csizma érdekelne, h mennyiért tudnád beszerezni! illetve tudsz e még ilyen ruhát hozni, ha lehet még kaoni mert ez tavalyi modell?
látod ebben nem tudok segíteni....nem ismerem sajna ezt a márkát....
googliba beütöttem...nemnagyon találtam forgalmazót....hátha valaki itt segít majd....
nemtom sajna
Remélem h jó lessz, és sikerül végre választani
20841158 VANUCCI ART VIII L.KOMBI
GR.58, SCHW/BLAU/WEISS Schwarz
Blau
Weiss 58
Sofort lieferbar
Restposten
249,95
ez érdekelne igazából
onnan kell valami? vagy mire gondoltál?
elvitték már...
de azért vároma képet, méretet, árat és előre is köszi
gondolom Ruhr-vidék, akkor van
jövö hétfőtől németországban leszek egészen pontosan mülheim an der ruhr falván...2hétig...
nemtom van e a környéken olyan....
Suzuki88 ne haragudj, hogy nem raktam még fel képet a ruháról, ha még aktuális holnap megpróbálom újból.
csomagfüggő...méretfüggő...egy bőrruci a 20 felé közelít szerintem....
de vigyázni kell mert a kibaszott magyar posta illetve a dhl....15-20 ropiér küld nemzetközi csomagot....szóval érdemes biztosra menni méretet pontosan tudni... stb...
az új lenne...de az annyi mint itthon....165-170e
de ha megyek csizmát venni pestre akkor majd elmegyek azt rákérdezek a dologra
Cikkszám: Ls2/4292/An ennyi adatot találtam róla
googliba beütöttem...nemnagyon találtam forgalmazót....hátha valaki itt segít majd....
nemtom sajna