Segítséget kérek, az öcsémnek kellene egy ICON PURSUIT kesztyű L-es méretben (fekete). Néztem a neten de nem igazán találtam. Meg tudnátok mondani, hogy hol lehet ilyen kesztyűt kapni + mennyibe kerül? (karácsonyi ajándéknak gondoltam)
Megint csak jótanácsként mondanám kedves kolléga. Én a helyedben a Sidi-t választanám. Én is úgy vásároltam régebben magamnak csizmát hogy húú az tetszik. 40-ért vettem XPD-t. Azt hittem hogy elég jó csizmát vettem. Kategóriájában jónak számít, de amikor 42-ért vettem a páromnak egy Sidit, hát kicsit arcomra fagyott a mosoly.
Szinte össze sem lehet hasonlítani a két csizmát. A Sidi sokkal profibb csizma, sokkal jobban védi a lábad. Az általad kinézett arlen csizmának egy hátrányát látom: Sípcsontba véd meg bokába, de ha megnézed a kettő közötti részt, semmilyen merevítés nincsen. Úgy törik el ott az ember lába mint a ropi..
Az enyém piros-fehér-fekete, kb. 6-7 alkalommal használt. Látszik rajta, hogy nem vadiúj, de nem volt benne perec.... Viszont én minimum egy százast szeretnék kapni érte, nekem is ennyibe volt és ez ugye még mindíg a sokat emlegetett bolti ár fele alatt lenne....
A Spyke szerintem elég jónak tűnik. Pici a feltett kép, de az alapján nem szakadt, nincs nagyon töredezve a bőr és a fehér részek sem sárgultak el rajta. Magam ellen beszélek, de ha pesti vagy, én azonnal felhívnám...
lehet h érdekelne bár én inkább arlen ness csizmát szeretnék, ahol veszed a többi sidi csizmát és ha lenne abban a boltban olyan arlen csizma akkor gondolom arra is kapnál kedvezményt v nem?
de lehet, h érdekel egy sidi is! holnap majd írok, h mi lett a döntésem!
helló, én érdeklődtem a minap 58as ruci iránt
1.most megnéztem a Spyke-t, tényleg nem rossz, bár 35ezerért gondolom nem egy szalonállapot (de sztem meg fogom nézni)
2.a Dainese-ed mennyiért adod? milyen színű? milyen állapotú?
csak fel kéne probáznom egy 42 es meg 43 as corsát hogy melyik a jo.hol tudom ezut megtenni szerinted?és akkor rád tudok szolni időben hogy melyik kell ha kell.mikor mész pontosan?
eddig úgy néz ki hogy 50 környékén tudok hozni...mert már több darab is jön és engednek az árbúúúú
de pontosat jövö héten tok mondani....
láttam neked a fehérebbek jönnek be...van ilyen is....
ehun e:
1. Ha ráér, tetszik is és meg tudunk egyezni, szilveszter táján hazaviszem a Dainese Flankert...
2. Ma feldobott valaki egy jónak tűnő egyrészes Spyke-ot az apróba. Én meglesném...
Van itt valaki aki tudna segíteni hogy milyen védőfelszerelést vegyek ami tényleg alegfontosab krossz motorra
nagyon ritkán vagy az utcai motoros szezon után fogok majd krosszozni! Vagy endúrózni!
Suzuki88, az ilyen "Restposten" nincs a boltban, csak rendelesre hoznak. Egyebkent Becsben van vagy 3 Louis. De erdemes elotte odatelefonalni hogy van-e ez a tipus-meret, kulonben potyara jartad meg.
www.hjc.hu