Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vélemény erről a sityakról?:)
elpasszoltam mind a kettő HJC-t
ehhez a sisakhoz mit szólsz? mert vmit gyorsan kéne venni
http://www.kepesmotor.hu/bukos...
Tapasztalatom, hogy az spx olcsóbb
Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata az Alpinestars SP-X és az SP-2 -vel?
40e ft l méret , nem szakadt
Ha tudnátok képeket küldeni róla, az lenne a leg frankóbb!
Én 186 cm magas, és 65 kg vagyok!
Előre is köszi!
Szia,
Van egy igen viseltes egyrészes 52-es kispúpos dainese bőrruhám full protektorral 30.000 -ért. (jelenleg sajnos csak motorozás közben van róla fotóm)
Helló!
Érdeklődnék, hogy nincs-e valamelyikőtöknek valami olcsó bőrruhálya?
Ha kopott az sem baj, csak szakadt ne legyen! Használható állapotban legyen!
Nekem Rs 125-re kell, mert ki szeretnék majd menni pályázni, és a nélkül sajna nem engednek fel a pályára!
Olyan 50 000 ft-nál bezárulna a pénztárcám! SAJNA!
Elsősorban fekete, szürke, vagy esetleg kék szinű érdekelne, vagy ezeknek a keveréke!
Válaszototkat előre is köszönöm!
Szeva!
A Dainese a 2009-es szezonban fogja több versenysorozaton is tesztelni.(forrás MOTORRAd német magazin)
Más márkárol nem tudok aki ruhában airbagot tenne.
Ami viszont létezik,már én is láttam,az egy mellény:A motoron egy fix pontra van kötve egy zsinor,
ami a mellényböl jön ki.HA lerepülsz a motorrol kiakad a zsinor a mellényböl,és akkor fuvodik fel a mellény
hirtelen mindenhol,tehát nem csak a nyaknál!Van még egy olyan elönye,hogy a hajtogáz sima süritett
levegö egy kis palackbol,amit csak tölteni kell,aztán ujra lehet használni.Persze ha a mellény nem ment szét
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Holnap délelőtt rákérdezek hogy mennyi az annyi.
ha vki cross csizmát akar a Superzone-ban akció van!BErik,Forma cross csizmák 25ért!itt
Hali!

Nem tudom pontosan mit kell javítani, de ők --- 06-20-921-2095 szerintem meg tudnak csinálni bármit. Én már többször javíttattam náluk.

Üdv

Zsu
Olyan mint a chokito ronda de finom Fel kell próbálni, a lényeg, hogy passzoljon mindenhol....
www.katayunga.hu az árra érdeklődj rá.
Erről a ruciről mi a véleményetek?
A-Pro Steel

2 részes, púpos, marhabőrből készül, kivehető protektorokkal és koptatóval ellátva, a hajlatokban kevlár szövettel kiegészítve

100.000Ft újonnan
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Budapesten tud valaki olyan helyet ahol motoros ruha javításával foglalkoznak (perszee megfizethető áron)?
Előre is köszönöm!
Ezt nézhetem, soha nem volt erősségük a weblap.....
45K-55K itthon. Itt tudod meglesni:link
Mennyibe kerül egy ilyen itthon?
Köszi a segítséget mindenkinek. Kicseréltetem XS-re mert ha picit tágul akkor már tényleg nagy.
Amúgy mi a véleményetek a Nolan sisakokról, mennyire kényelmesek, jól szellőznek.?
Hellosztok!

Eladó Vadi új Lazer LZ6 Katana bukósisak,gyári dobozzával,címkével,plexin védőfóliával!Egyszer sem volt használva a bukó!Ugyan ilyen mint ami a képen is van,csak sima plexivel!Szerintem gyönyörűen néz ki!A mérete XL(61),de nekem van egy M(58)-es bukóm amit használok,és a lazer ugyan úgy jó rám,szal a méret csalóka!
Az új ára boltban 27000 volt,neten láttam 24000-ért is,de én 20000-ért adom!
Ha érdekel,vagy megtetszett irj,és megegyezünk!
Salute Mindenkinek!
Most lett esedékes a csizma vásárlásom, az áldozat Alpinestars S-Mx5 lenne. Van valakinek bárminemű tapasztalata a csukával? Megéri a "Vented" vagy a "Waterproof" verzió a felárat? Köszi a segítséget!