Szia,
Van egy igen viseltes egyrészes 52-es kispúpos dainese bőrruhám full protektorral 30.000 -ért. (jelenleg sajnos csak motorozás közben van róla fotóm)
Helló!
Érdeklődnék, hogy nincs-e valamelyikőtöknek valami olcsó bőrruhálya?
Ha kopott az sem baj, csak szakadt ne legyen! Használható állapotban legyen!
Nekem Rs 125-re kell, mert ki szeretnék majd menni pályázni, és a nélkül sajna nem engednek fel a pályára!
Olyan 50 000 ft-nál bezárulna a pénztárcám! SAJNA!
Elsősorban fekete, szürke, vagy esetleg kék szinű érdekelne, vagy ezeknek a keveréke!
Válaszototkat előre is köszönöm!
Szeva!
A Dainese a 2009-es szezonban fogja több versenysorozaton is tesztelni.(forrás MOTORRAd német magazin)
Más márkárol nem tudok aki ruhában airbagot tenne.
Ami viszont létezik,már én is láttam,az egy mellény:A motoron egy fix pontra van kötve egy zsinor,
ami a mellényböl jön ki.HA lerepülsz a motorrol kiakad a zsinor a mellényböl,és akkor fuvodik fel a mellény
hirtelen mindenhol,tehát nem csak a nyaknál!Van még egy olyan elönye,hogy a hajtogáz sima süritett
levegö egy kis palackbol,amit csak tölteni kell,aztán ujra lehet használni.Persze ha a mellény nem ment szét
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Budapesten tud valaki olyan helyet ahol motoros ruha javításával foglalkoznak (perszee megfizethető áron)?
Előre is köszönöm!
Köszi a segítséget mindenkinek. Kicseréltetem XS-re mert ha picit tágul akkor már tényleg nagy.
Amúgy mi a véleményetek a Nolan sisakokról, mennyire kényelmesek, jól szellőznek.?
Eladó Vadi új Lazer LZ6 Katana bukósisak,gyári dobozzával,címkével,plexin védőfóliával!Egyszer sem volt használva a bukó!Ugyan ilyen mint ami a képen is van,csak sima plexivel!Szerintem gyönyörűen néz ki!A mérete XL(61),de nekem van egy M(58)-es bukóm amit használok,és a lazer ugyan úgy jó rám,szal a méret csalóka!
Az új ára boltban 27000 volt,neten láttam 24000-ért is,de én 20000-ért adom!
Ha érdekel,vagy megtetszett irj,és megegyezünk!
Salute Mindenkinek!
Most lett esedékes a csizma vásárlásom, az áldozat Alpinestars S-Mx5 lenne. Van valakinek bárminemű tapasztalata a csukával? Megéri a "Vented" vagy a "Waterproof" verzió a felárat? Köszi a segítséget!
ehhez a sisakhoz mit szólsz? mert vmit gyorsan kéne venni
http://www.kepesmotor.hu/bukos...
Van valakinek tapasztalata az Alpinestars SP-X és az SP-2 -vel?
Én 186 cm magas, és 65 kg vagyok!
Előre is köszi!
Van egy igen viseltes egyrészes 52-es kispúpos dainese bőrruhám full protektorral 30.000 -ért. (jelenleg sajnos csak motorozás közben van róla fotóm)
Érdeklődnék, hogy nincs-e valamelyikőtöknek valami olcsó bőrruhálya?
Ha kopott az sem baj, csak szakadt ne legyen! Használható állapotban legyen!
Nekem Rs 125-re kell, mert ki szeretnék majd menni pályázni, és a nélkül sajna nem engednek fel a pályára!
Olyan 50 000 ft-nál bezárulna a pénztárcám! SAJNA!
Elsősorban fekete, szürke, vagy esetleg kék szinű érdekelne, vagy ezeknek a keveréke!
Válaszototkat előre is köszönöm!
A Dainese a 2009-es szezonban fogja több versenysorozaton is tesztelni.(forrás MOTORRAd német magazin)
Más márkárol nem tudok aki ruhában airbagot tenne.
Ami viszont létezik,már én is láttam,az egy mellény:A motoron egy fix pontra van kötve egy zsinor,
ami a mellényböl jön ki.HA lerepülsz a motorrol kiakad a zsinor a mellényböl,és akkor fuvodik fel a mellény
hirtelen mindenhol,tehát nem csak a nyaknál!Van még egy olyan elönye,hogy a hajtogáz sima süritett
levegö egy kis palackbol,amit csak tölteni kell,aztán ujra lehet használni.Persze ha a mellény nem ment szét
Holnap délelőtt rákérdezek hogy mennyi az annyi.
Nem tudom pontosan mit kell javítani, de ők --- 06-20-921-2095 szerintem meg tudnak csinálni bármit. Én már többször javíttattam náluk.
Üdv
Zsu
A-Pro Steel
2 részes, púpos, marhabőrből készül, kivehető protektorokkal és koptatóval ellátva, a hajlatokban kevlár szövettel kiegészítve
100.000Ft újonnan
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Budapesten tud valaki olyan helyet ahol motoros ruha javításával foglalkoznak (perszee megfizethető áron)?
Előre is köszönöm!
Amúgy mi a véleményetek a Nolan sisakokról, mennyire kényelmesek, jól szellőznek.?
Eladó Vadi új Lazer LZ6 Katana bukósisak,gyári dobozzával,címkével,plexin védőfóliával!Egyszer sem volt használva a bukó!Ugyan ilyen mint ami a képen is van,csak sima plexivel!Szerintem gyönyörűen néz ki!A mérete XL(61),de nekem van egy M(58)-es bukóm amit használok,és a lazer ugyan úgy jó rám,szal a méret csalóka!
Az új ára boltban 27000 volt,neten láttam 24000-ért is,de én 20000-ért adom!
Ha érdekel,vagy megtetszett irj,és megegyezünk!
Most lett esedékes a csizma vásárlásom, az áldozat Alpinestars S-Mx5 lenne. Van valakinek bárminemű tapasztalata a csukával? Megéri a "Vented" vagy a "Waterproof" verzió a felárat? Köszi a segítséget!