Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni bukósisak vásárláshoz. Nézegettem a Nolan N84-es bukót az euromotor honlapján. Van valakinek bármi tapasztalata ezzel a sityakkal kapcsolatosan? Igazából nagyon tetszik ez a bukó, csak nem igazán tudok róla sokat. A honlapon még héj anyagát sem adták meg. Számomra mindenképp fontos strapabíró legyen és megvédje a fejem ha kell! (Persze ez mindenki más számára is fontos. :) )
Minden észrevételt és hozzászólást előre is köszönök!
Igen, ahogy row mondta, a papírok néküli közlekedés csak szabálysértések tömkelege így az nem olyan nagy baj, de ha más forgalmi rendszámmal vagy a nélkül közlekedsz akkor az már egyedi azaonosítójel meghamisítása bűncselekmény.
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Budapesten tud valaki olyan helyet ahol motoros ruha javításával foglalkoznak (perszee megfizethető áron)?
Előre is köszönöm!
Figyu! Tennél nekem egy szívességet? Ha jársz az Auner felé, megkérdeznéd lécci, hogy az SMX dzsekikhez (Nem SMX-Air!) milyen naci zipzározható? Az a gondom, hogy egy elég vékony műanyag zip van a derekánál, szemre kb. harmadolyan vastag lehet, mint a néhai spidim meg dainesem fém zipzárja
Persze, csak ha dolgod van arra.....Köszi
Majd megválaszolja az illetékes ha felébred, de szerintem a másik motor rendszámát rátenni nagyobb hiba, mint okmányok nélkül motorozni.... Én azt gondolom előbbi csalás, utóbbi valamiféle szabálysértés, de majd jön minnyá a fórum serife....
komolyan? vagy csak viccelődsz? rendőrbácsi télleg, had kérdezzem már meg ha elkapnak 1 külföldről hozott motorral,ami itt nincs forgalomba még,és 1 másik motor rendsázma rávan téve,és elkapa yard akk mivan? nagyon nagy baj? nem motorozok igy vele csak 1-2 kört mentem h kipróbáljam az ujj mocit, me csak tavasszal lesz forg ba helyezve télre minek fizessem rá a sok cuccot ha nem is használom?
Sziasztok!
Eladó ARAI Quantum XL-es méretű vadonatúj bukósisakom. A plexin még rajta a védőfólia és összesen 2-szer volt a fejemen. Vételkor amikor felpróbáltam, majd ma este búcsúzásként... :-(
Ára: 100eFt
Tel: 20/3508433
Sziasztok,érdeklődnék,hogy Alpinestars nadrágot hol lehet itthon venni legjobb áron,vagy egyáltalán hol lehet venni?A Google nem a barátom Előre is köszi.
66.000Ft a boltba én 29.900Ft-ért adom
A véleményeteket szeretném kérni bukósisak vásárláshoz. Nézegettem a Nolan N84-es bukót az euromotor honlapján. Van valakinek bármi tapasztalata ezzel a sityakkal kapcsolatosan? Igazából nagyon tetszik ez a bukó, csak nem igazán tudok róla sokat. A honlapon még héj anyagát sem adták meg. Számomra mindenképp fontos strapabíró legyen és megvédje a fejem ha kell! (Persze ez mindenki más számára is fontos. :) )
Minden észrevételt és hozzászólást előre is köszönök!
Mi a véleményetek a CMS CRF bukóról? A tesztekben nem írnak semmi rosszat....
CMS CRF
Köszi
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Budapesten tud valaki olyan helyet ahol motoros ruha javításával foglalkoznak (perszee megfizethető áron)?
Előre is köszönöm!
Persze, csak ha dolgod van arra.....Köszi
Eladó ARAI Quantum XL-es méretű vadonatúj bukósisakom. A plexin még rajta a védőfólia és összesen 2-szer volt a fejemen. Vételkor amikor felpróbáltam, majd ma este búcsúzásként... :-(
Ára: 100eFt
Tel: 20/3508433
nemtudjátok véletlenül hogy hol lehet olcsón repsol hondás női toppot venni?:) barátnőmnek akaro kvenni 1et