Leginkább az. hogy a korábbi rucijaimmal ellentétben szarabbul néz ki mint képen.... Papírvékony a bőr és bár ismerem a gyártó kvalitását, valamiért nincs benne bizodalmam.... A naci része nagy, a dzseki kicsi... A felvarrt Dainese feliratok peregnek le róla mint ha valami igénytelen vasalhatós matrica lenne...A dzseki ujja nekem rövid és a dereka is, ami kizárja, hogy esetleg felrántsam egy farmerre ha a körülmények is engedik... Ennyi. Volt már pár rucim (még ha nem is sokat használtam) de ez valamiért érzetre nem ad többet mint az a spidi, amit 6-8 évesnek saccolok és pár hete gyenge dollárnál caklipakli 250-ért ütöttem le a béjen zsír újonnan... Kinek a pap. kinek a paplan....Én mindenesetre nem veszek több Dai rucit látatlanban....alpint viszont bármikor...
Eladó Bstar motoros dzseki.Tavasszal vásárolt nagyon megkímélt dzseki.Xl-es méretű keményprotektoros(váll könyök gerinc) i.ár:20 ezer ft de motoros ruházat csere érdekel.
érdeklődni: gabee1204@freemail.hu
Az fcmoto.com oldalon még mindíg van ilyen világos 0 kilométeres Puma 1000 (2007-es modell) 41-46 os méretben (a 43-as már elfogyott), ha valaki megelégszik a sötétebbik változattal, akkor 38-46-os méretek közül válogathat. 9 euroért házhoz is küldik. Érdemes szétnézni, jó kis akciók vannak a sisakok között is.
Szinte minden gyártónak van ilyen "vigyorgója"....
Ezek a kupakok általában olcsók is. Shoeiből is megáll asszem 30 rongy alatt, de az már a piramis csúcsa.. Ahol több gyártó sisakjából választhatsz egyszerre Budapesten, az leginkább a Latoni és a Full-Gas. Honlapokat megtalálod azonos néven...
A primatot csak azért írtam mert nekem is volt, így mondhattam róla véleményt... Valóban szar, de ne ragadjunk le itt... Írhattam volna a StylMartin vagy Akito vagy mittomén milyen márkák top csizmáit is. Biztos van az olcsók között olyan, ami véd annyira mint az én pumám...(lásd a sisakoknál a mostani angol teszt, ahol Laserek meg egyebek "lenyomták" az RX-7-em méghozzá jócskán. Na jó, abban nem hiszek, de ha valamit elsőnek hoznak ki, azért az biztos nem a lexarabb...)
Viszont ma megjött a béjes Dainese Flanker ruhám. Na az tényleg szar! Gyorsan piacra is vágom...
Előnye hogy 2008as modell... és az előző sisakomnál tényleg sokkal csöndesebb... (jó mondjuk az egy kalap szar volt) De ebben szélzaj nincs még 130 körül... (tovább még nem néztem) jah és a plexi tényleg páramentes. Direkt fújtattam benne de semmi Szal eddig meg vagyok vele elégedve, de mivel még csak 1hetes többet nem tudok róla mondani.
azért még egy gondolat: nem kell ahhoz nagyot esni, hogy a bokád eltekeredjen. És látva és tapintva az axo primatoakat felejtősek. úgy eltekertem oldalra mint a sicc.
Egy térdműtét után vagyopk. Kicsit megismertem a boka és térdszalagok jelentőségét. Kurva kevés van belőlük, és marha sérülékenyek. Bénán, sántán meg....
érdeklődni: gabee1204@freemail.hu
Akit érdekel emailt írjon: adam9210@freemail.hu
Nem tudja véletlenül valaki hol lehet vásárolni illetve interneten keresztűl rendelni Alpinestars motoros termékeket,ruházatot?
Köszönöm!
de nincs esetleg kétrészes ilyenből? vagy más márkából?
Mert pl ha suliba megyek csak nem veszek fel egy egyrészest :)
Név: Monza Sprint egyrészes bőrruha
Ár: 129900 Ft.-
Teljesen fehér bőrcuccot keresek, de nem találok sehol, tud valaki valamit? Elég lenne kabát is, de jó lenne egy nadrág is mellé :)
Lehet tudni, hogy mi a szar benne?
Ezek a kupakok általában olcsók is. Shoeiből is megáll asszem 30 rongy alatt, de az már a piramis csúcsa.. Ahol több gyártó sisakjából választhatsz egyszerre Budapesten, az leginkább a Latoni és a Full-Gas. Honlapokat megtalálod azonos néven...
Viszont ma megjött a béjes Dainese Flanker ruhám. Na az tényleg szar! Gyorsan piacra is vágom...
Egy térdműtét után vagyopk. Kicsit megismertem a boka és térdszalagok jelentőségét. Kurva kevés van belőlük, és marha sérülékenyek. Bénán, sántán meg....