Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Licitálós ajánlat? Akkor adok érte 40 db kétszázast, és 10 ötszázast...
Volna egy csimmám eladó....hátha érdekel valakit...
43-as...zsír új! 50papírpénz!
Sidi Vertigo
Szia!

Én is 180 magas vagyok, és 64-65 kg, nekem például az 50-es kabát a passzentos (Arlen Ness, Berik, Suomy,ezeket próbáltam) annyira, hogy póló, meg gerincproti befér alá. De nekem pálcikalábaim vannak, szal a nadrágból meg szinte lobog az 50-es...Az én tanácsom: mindig próbáld fel, mielött megveszed:D
Ui.: èn vettem egy 50-es kabátot, meg textil nadrágot, börnadrágok valahogy sehogy sem voltak jók.
Kösz a tanácsokat
Ment mail.
Annyira legyen passzentos,hogy a protektorok ne mozduljanak el.. 54-es alá sztem már alá is tucc öltözni,ha az a főbb célod,de az 52 passzentosabb lenne sztem.Véleményem szerint ha teheted,hidegebb időre szerezz be egy cordurát,mint egy nagyobb bőr ami alá öltözöl,egy pólóval meg lebeg rajtad...
Szia!
a bőrruha sztem akkor jó, ha testhezálló, de nem szorit, nem kényelmetlen, meg nyom itt-ott. Azok alapján amiket írtál magadról kb az 52es lehet jó, de mindenképpen a próba javasolt, számozás és számozás között is van külömbség.
Ha megnézed az adatlapomon lévő képeket, ott látsz egy szürke-fekete-fehér IXS bőrgúnyát. na az a cuccos eladó, ha érdekel(egy évet használtam) keress meg.
további sok sok karaj km-t!
Szasztok

Bocs a láma kérdésért, de nem volt még bőrruhám.. :)

Azt szeretném tudni, hogy mennyire kell paszentosnak lennie a cuccnak, ill. mennyire kell aláöltözni. Mert ha pólóra veszem, más méret, mint ha pulóverre...
Én 180/68kg (vékony alkatú) vagyok, ez milyen méretnek felel meg? 52-54 körül?
Ajánlatokat (tanácsokat) is fogadnék, speed mocira, nem kell új, szép, divatos, de ne legyen szakadt, és olcsó legyen.
Motoros bőrdzseki eladó. Nem szakadt, vastag marhabőr, cipzárak jók 185cm/100kg méretre (XXL). Chopperes fazon, új béléssel olcsón eladó. Irányár 10 bélás. Új ára 40,000Ft volt.
seducertt@hotmail.com
Én a full-gasba vettem akcióba. érdemes kicsit várni most, nemsokára elkezdődnek akciózni a boltok. télen nagyon jó dolgokat ki lehet fogni potom pénzért..
Illetve másik forrás az e-bay.
harmadik forrás
Hol lehet ilyen áron ezt a típust beszerezni?
Melyik típusa volt a Styl-nek?
Sziasztok!

Én pont a tegnap vettem egy X9-et, a Parilla-nál. Remélem be fog válni. Ebben az árkategóriában nem nagyon van még teljesen biztos védelmet adó termék szerintem.
Ezek közül talán a stylemartin a legjobb, de annyi pénzért már motoros csizmát is tudsz venni
Most is lesznek akciók. Páromnak is először ezeket a márkákat néztem, aztán tudtam venni 42-ért SIDI vertigo-t. Ami azért klasszisokkal jobb mint ezek..
én meg vettem egy Decathlonos zsákot, ami 2 helyen rögzíthető a mellkason is, vízálló, és occsó....Q8uechua vagy mi?
Lényeg, hogy 190-nél még nem mozdul meg.
a stylmartin nagyon hangzatos, de nem védik a bokád normálisan, kollega szilánkosra törte, mert a csizma eltekeredett.
Nekem fehér Askew x9 pro van.
Tavasszal vettem 30 ért akciósan.
Kényelmes mert bőr.Perec esetén nem nagyon védene, szerintem.
Előtte volt egy cross csizmám, abban biztonságosabban éreztem a lábam.
Sziasztok!

Közületek hallott már valaki valamit ezekről a márkákról? Askew, Stylmartin, W2, Setup (csizmák) És ha igen mit? Ezek közül melyik márkát lenne érdemes választani? Előre is köszi a válaszokat.
"...vehetsz NDK-S fémvázas túra hátizsákot"
Ez is 2in1! Tuti gerincprotektor a keret...
ez a nem mind1...
köszi a pumás dolgokat!
Haver Dainese-t vett. Elméletileg gerincprotektort keresett. És ekkor meglátta leárazva a gerincprotektorral egybecipzározható hátizsákot. 2 in 1. Meg is vette egyből. Neki bevált. Ha valaki ilyesmire vágyik ez sem rossz ötlet. Én a tanktáska híve vagyok, voltak oldaltáskáim is, túrára nagyon jók. Száguldozni meg minek hátizsák...csak zavarna...
Alpinestars.nak vannak jó zsákjai strapabiró, vizálló, jól rögzithető 2K felett sem lobog rajtad. De ha gondolod vehetsz NDK-S fémvázas túra hátizsákot
Ha azt nézzük akkor az én 6000 Ft-os Heavy tools hátizsákom sem szidott még meg soha azért, mert motoron használom őt....
Én a mammut2-ben vettem egy amerikai O'Gio márkájú zsákot egy deszkás boltban 1-2 éve féláron 10 rongy körül....nagyon fitti, bőven jó motorra is