Rögtön cseréltesd ki kisebbre!
Homloknál vagy halántéknél ne nyomjon, mert ott nem fog tágulni. Az arcodnál viszont kimondottan szoros legyen, mert ott fog engedni, ahogy felveszi a képed formáját. Egy hétig úgy fogod érezni benne magad, mintha satuban lenne a fejed, aztán pont szuper lesz!
Eszedbe ne jusson megvenni!(Vagy cseréld ki!)Egy új bukó akkor a méreted,ha felveszed,nem csatolod be,megrázod a fejed,és nem lötyög!Igazából meg sem mozdulhatna ilyenkor,de mivel osztályon felüli buksiról van szó,talán nem fog annyit tágulni mint egyszerűbb tesójai!DeTÁGUL ez is!Most kell egy kicsit szorosnak érezned,akkor fog később szépen beállni!
Széles utat!
Roleeka, nem tudom miért mondta ezt a hülyeséget a boltos, de NEM férhet be az ujjad a homlokod elé! Pont, hogy akkor jó a bukó, ha kicsit szinte szorít is, nem mozoghat egyáltalán! Egy picit tágulni fog a használatban. Persze az se jó, ha kellemetlenül szorít, de ha már most úgy érzed, hogy talán nagy, akkor egész biztosan nagy...
Sziasztok. Ma vettem egy Nolan bukót. A méretben nem vagyok biztos mivel ez az első ilyen bukóm ami zárt.
Azt mondta a boltban a srác, hogy ha a homlokom elé befér a mutató ujjam akkor jó a méret. Az épp hogy befér de mintha picit mozogna a fejemen, de azt mondta hogy egy kicsit kell is. Tudtok tanácsot adni, mert még ki tudom cserélni kisebbre is.
Már eladtam elég gyorsan, örült is neki az új gazdája Ha kell rendelhetek japánból, de nincs kifúrva a pin lock luk, meg 1-et nem nagyon éri meg rendelni, most a 205-ös dollár miatt...annyiba kerül mint itthon, max. annyival olcsóbb, hogy nem kell elmenni érte Bp.-re.....
Homloknál vagy halántéknél ne nyomjon, mert ott nem fog tágulni. Az arcodnál viszont kimondottan szoros legyen, mert ott fog engedni, ahogy felveszi a képed formáját. Egy hétig úgy fogod érezni benne magad, mintha satuban lenne a fejed, aztán pont szuper lesz!
- Apropó milyen otthon az idő?...esik, esett?
Széles utat!
Nincs szüksége valakinek egy víztiszta UVEX plexire (Wing RS-hez vettem, de sajnos megsérült a sisak esésnél, így ez már nem került fel )
cross bukod is van
?
Azt mondta a boltban a srác, hogy ha a homlokom elé befér a mutató ujjam akkor jó a méret. Az épp hogy befér de mintha picit mozogna a fejemen, de azt mondta hogy egy kicsit kell is. Tudtok tanácsot adni, mert még ki tudom cserélni kisebbre is.
amúgy ez a sisak az: http://www.bazismotor.hu/Image...