Ha valahol ezt olvasom: "dupla plexizárral rendelkező, zárható, párásodásgátló plexi, UV védelemmel", az azt jelenti, hogy pinlock-rendszer? (csak mert nem tudom, hogy hogy működik az a technika...)
amúgy a Kelomotor HJC sisakjainak leírásánál szerepel... (már van, ahol a 20e -s árkategóriánál is...)
Az R-course nekem is nagy kedvencem, de én kétrészesre hajtok... Ha Te egyrészesre gondoltál és véletlenül jó lenne az 54-es méret, itt egy link. 840 dolcsiból otthon van. Egyezkedj az eladóval, hogy adja fel használtruhaként vagy ajándékként és akkor se vám se áfa....
Eladó Bstar motoros dzseki.Tavasszal vásárolt nagyon megkímélt dzseki.Xl-es méretű keményprotektoros(váll könyök gerinc) i.ár:20 ezer ft de motoros ruházat csere érdekel.
érdeklődni: gabee1204@freemail.hu
Sziasztok van egy eladó protektoros speed kétrészes bőrruhám 3 egy Stylmartin carbon speed csizma eladó nagyon jó állapotban a ruha 50-es kék,fekete a csizma 42-es fekete3carbon mintás 40000.-egyben !
Ja persze , eccerű csakúgy 200ezret átutalok egy cégnek, ami ha elkever vmit, vagy a vám bénázik akkor várhat rá az ember 3 hónapot.Ráadásul külföldi oldalról rendelni, vagy devizaszámlával rendelkező, vagy banki internetes vásárlói kártyával lehet csak vásárolni.Mert náluk euróban fizetsz ,nem forintban.Ezért nem szeretek külföldi oldalról rendelni
Piros Spidi R-course bőrruhát normális áron és újonnan nem tud vki? Mert a Motorline-nál cseppet el vannak szállva az árral .A normális ár most a külföldi online shopokban 800euro körüli.Számomra is ok lenne ez
Ami viszont nincs kiírva a neten az hogy a HJ-09es plexi való hozzá, aminek az ára 9300 Ft (ha tükrös) és asszem 10700 Ft ha iridiumos. A sisak pedig 42900 ahogy a neten írják.
Row,! Egyébként néhány héttel ezelött ha megkértél volna vettem volna neked ALPINSTARS-T az akkori HUF/USD kurzuson nem lett volna botrányos az ára
- Más....
16 db 1-részest hoztam anno amikor kinálgattam nem nagyon kelett senkinek.. aztán a multhéten telefonált egy fazon Romániából, érdekes Angol kiejtéssel.. hogy neki kellenének a ruhá(k). Gondoltam visz 1-2 db-t. Erre elvitte mindegyiket.
szia, ismerem a boltot, én is ott veszem meg minden cuccomat, nagyon jó bolt, eddíg semmivel sem fürödtem be náluk, kb durván fél éve nem jártam náluk, ez egy 2008as sisak ugye? Mennyibe fájt neked plexivel? előre is köszi
HJ-09 a plexit jelenti abból a kék van rajta. A sisak neve HJC FG-15 Draco abból pedig az MC5 szinű. Én a Kelomotornál vettem, korrektek rendesek és tényleg próbálja elintézni hogy olyan sisakot vihess haza amit szeretnél. Nálam pl. nekiállt telefonálgatni hogy melyik raktárban van még www.kelomotor.hu
Címük: Budapest 1173 Pesti út 20.
amúgy a Kelomotor HJC sisakjainak leírásánál szerepel... (már van, ahol a 20e -s árkategóriánál is...)