aham ,értem:D hát azé pár kört mentem igy vele 1 kamurendszámmal, rendőrökkel 3szor is találkoztam ,de nem akartak megállitani.. hát végülis nincs az rámirva h kamurendszámmal mek de ugyis jön majd a szaridő elrakom télre,tavasszal meg lerendszámozom aztán lehet menni vele ép a napokba szereztem rá 2 majnem teljesem uj gummát is 1 havertól ,nagyon olcsón
Igen 70.000 totál zsír új. Csak s és xxl van belőle, de mivel akciós így nem tudom meddig lesz, ha elviszik akkor már csak drágábban szerezhető be. Kb. ennyiért:
Hali!
Kérdésem az lenne, hogy tud-e valaki valami infot légzsákos motoros ruháról. Mert keresgéltem a neten de nem sok mindent találtam.Azt tudom h a Dainese gyárt de Magyarországon hol kapható és hol lehet ennek alaposan utána olvasni? Kösz a segitséget!
Ez a sötét szürke majdnem fekete m-esben a 95.000 Ft körül van postával együtt, tehát nem éri meg. De még mindíg előtted van egy Raid II lehetősége az IMET-ből:
Sajnos csak az egyes képen láthatóak lennének meg 60.-ból, a második képsoron láthatóak 70-ből abban van egy feket kis szürke betéttel. Valójában ez drágább sisak jóval, de akcióban van pár s méret.
Igazából ezekre én is gondoltam, mivel jó sisakok és még nem múlt el semmi abból hogy nem ilyet választok. A másik ami még nem a Nolan mellett szól, az a súlya. Most találtam meg hogy 1550 gr. Szerintem az egy kicsit sok.
Nekem úgy rémlik, hogy az N84/94 illetve az X-lite 601/701/801 anyaga is ugyanaz a top cucc.... Az X-lite-ban biztos vagyok, gondolom a Nolan meg ugyanaz pepitában...
Vegyél az imetben Shoei Raid II-t az akciózva van. Vagy ha kell tudok talán ilyen árban Shoei Z-one sisakot az karbon héjszerkezetű, kivehető béléses csúcskategóriás túrasisak....
Az SV úgysem megy annyit, hogy karbon kelljen ...... .....vicc volt. Miért annyira fontos a karbon? Más anyagok is nagyon jók. Az üvegszál a golyót is megfogja....
http://shop.ebay.it/?_from=R40...
Kérdésem az lenne, hogy tud-e valaki valami infot légzsákos motoros ruháról. Mert keresgéltem a neten de nem sok mindent találtam.Azt tudom h a Dainese gyárt de Magyarországon hol kapható és hol lehet ennek alaposan utána olvasni? Kösz a segitséget!
Ez a sötét szürke majdnem fekete m-esben a 95.000 Ft körül van postával együtt, tehát nem éri meg. De még mindíg előtted van egy Raid II lehetősége az IMET-ből:
http://www.imet.hu/index.php?c...
69.90
0 Ft és 100%, hogy jobb mint a nolan.
Nekem van egy ARAI VX-Pro-m, XL-es méretű, 2 szezont használtam utcán, 65eFt-ért odaadom. Ha érdekes, jelezz vissza és csinálok róla képet.