azért mókás "lefiúcskázni" egy nálad 5 évvel idősebb embert egyébként ha belegondolsz akkor valamilyen szinten rajtad is múlik az, hogy mekkorát perecelsz... nem mész folyton nyélgázon akkor jó eséllyel nem fogsz akkorát taknyolni mint aki 150 alatt nem hajlandó menni... a másik meg, hogy ha meg már úgy mész mint az állat akkor olyan mindegy milyen göncben jaszkarizol.
amúgy így ruhában nem azért mondom, de simán én is az inkább kicsit olcsóbb de új buli híve vagyok, meg lehet találni az olyan dolgokat amik használhatóak és nem is olyan rosszak (no meg nem dobsz hátast az áruktól mindjárt)
Sziasztok
Sisakkal kapcsolatban szeretnék infót kérni:
ehhez hasonló retro sisakot keresek, de nem tudom hol forgalmaznak ilyet, ha tudtok segítsetek, köszönöm.
Javaslom ne basztassuk egymást feleslegesen. Én sem szürkeimportos nem vagyok, sem fiúcska... Pusztán rosszul viselem a "neked biztos hihetetlen", "elmondanám" és hasonlóan tanító jellegű beszólásokat, különösen nálam fiatalabb vadidegenektől... Egyezünk ki ikszben. Sok sikert a csizmád eladásához...
nekem a GP5 karbon kevlár van... hát... én eszelek nagyon egy sisakcserén... azért valami komolyabb kupak mégis... amúgy évjáratot nézzed és legyen viszonylag friss amit veszel, bár nem hiszem, hogy tavaly előttit árulnának még, de az pl. bélésben gázabb volt mint a tavalyi. Én ugye csupasz gépen használom és a fejem se kifejezetten kicsi (L-es a sityak)... olcsó, a plexi is hozzá, cserébe szerintem kicsit talán hangos. Tágulni nem tágult különösebben (már eredetileg is picit nagyobb volt mint kellett volna szóval én egy balaklavával nyomom)... ami még jó benne, hogy plexit hamar leszeded-felrakod
Eladó Bstar motoros dzseki.Tavasszal vásárolt nagyon megkímélt dzseki.Xl-es méretű keményprotektoros(váll könyök gerinc) i.ár:25 ezer ft de motoros ruházat csere érdekel.
érdeklődni: gabee1204@freemail.hu
Én nem ismerem a CMS bukókat, de én is most vettem egy új sisakot és én is sokat gondolkodtam. Többen is ajánlották a HJC-t, így azt vettem. (FG-15 Draco) Sztem nagyon jó kis sisak nem bántam meg. Ha gondolod nézz körbe azok közt. És nem is drágák.
Hirtelen de nagy arca lett itt a sok kis ügyeskedő szürke importos fiúcskának. És némelyik még szemtelen is. Biztos külhonban ez ragad rá... A megállapításomban pedig igazam volt, hiszen csak annyit tudtál reagálni, hogy "cukrot neki"... Egy fizikai munkát végző közgazdásztól nem is rossz. Csak így tovább
Agreed, Row! Amikor valaki megvesz egy csizmát majd hordja két szezont az a használója lábformáját veszi fel ez tény. Mindenkinek másként áll a lába a csizmában. Én sem vennék használt csizmát. .....
Lezárom a vitát. De előbb egy gondolat. Nem akarok akkorát perecelni, ahol a puma megvédene, egy Axo primato meg mondjuk nem....
(a maszkot ismerem, de vajon az is aki eladja a sisakot?...)
Buksit én se szívesen vennék használtat, de ki lehet fogni felbróbáltat is, jobbakat akár 30k kedvezménnyel. Annyit megér. Amúgy a kivehető bélés, még ha egy szezonos is, tökéletesen tisztítható, a többi gusztus dolga. A csizma a másik amit nem vennék használtat, ezen kívül szinte bármit, ha az állapot/ár aránya kedvező. Persze nem a szoci, 400 forintos újrafestett rohamsisakról beszélek. Példa a gerincproti, amit a múlt héten vettem. Tökéletes. 30 helyett 15. Nekem annyit megér. A különbözetből vettem egy téli kesztyűt. Újat.
9.000 HUF.