Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is van ilyen még a www.danger.hu oldalon vadásztam egyet és a motorokiállításon vettem tőlük. Asszem 4000 Ft volt. Én első használatkor rájöttem, hogy 120-nál elválik a sisaktól, ezért vettem 2 oldalas ragasztót és felragasztottam azzal a sisak köré. Utána nem kellett kínlódani, hogy óvatosan vegyem fel. Tökéletes szél és zajvédelmet biztosít, hideg szeles ídőben kiválló, de volt, hogy jó időben is rajta volt, ha jól szellőzik a sisakod akkor anem zavaró melegben sem.
Szerintem árban a www.kelomotor.hu nem rossz kordúra ruhában és elég jól is néznek ki a termékeik...
Köszi a beszámolót
Akkor beszerzek magamnak egyet .
Hali!
Én 3 éve használok ilyen sisakzoknit. Nálam egy darab kb két szezont bír ki (tehát most épp a második van rajta), utána rohamosan elkezd szétfoszlani... Első ránézésre rohadtul nem ér meg majdnem ötezer forintot, de nekem bevált. Először is a szélzaj felét simán megszünteti, kétkilónál úgy hallani a saját hangod, mint nélküle ötvennél.
Másodszor bogarak, és hideg teljesen kizárva, frankón ráfeszül az ember nyakára. Emiatt óvatosan kell felvenni a bukót, mert a fejet alig lehet átpasszírozni rajta... Ja, kb 30 centi kétoldalas celluxot adnak hozzá, ami a bukó negyedére se elég, ha frankón meg akarod csinálni. Én papírboltban vettem egy tekercset, és azzal teljes szélességben ragasztottam fel. Verináájsz!
Hali !

Ki tud olasz honlapról rendelni? Tudna valaki segíteni benne, mert egy mukkot nem értek belőle.

köszi
Hali !

Ki tud olasz honlapról rendelni? Tudna valaki segíteni benne,mert én egy mukkot nem értek belőle.

köszi
Írtam egy mailt
Helló! Nem tudom, megegyezés kérdése! 110e-ért vettem a superzoneban, talán a számla is megvan valahol. A hátsó felén meg a bal könyökén le van horzsolva kicsit a festék, de csak közelről látszik! A család legalábbis csak fél évvel később vette észre... Csak technikai alsóruházattal hordtam! (amúgy elég béka vagyok, 40 fokban sem izzadok... Szóval belül teljesen újszerű. Kívül azért látszik, hogy nem új.) Esetleg írjál e-mailt, ha érdekel. (gittusch kukac yahoo pont com) Van mindenféle egyéb dolgom is, csizma, bukó, stb. Van, ami használt, van ami nem.
Hali a Berik bőrruhát mennyiért árulod?
Shox árulja 4690 ft-ért .
nekem tetsziK! elég hasznos lehet, csak az a kérdés körbezárja e a nyakadat,mert akkor van értelme,,,
szerintem ha van lehetőséged probáld fel! és meglátod,
mi pénzbe kerül?
Mindenképp segít valamit, szerintem! Bár nem tudom mennyire marad egy ilyen sisakzokni a helyén menet közben. Egyébként egy jó nagy vastag sál is sokat számít, csak kösd meg jól, hogy ne hagyd el...
Imet, Rmc... ha nem is ott vásárolsz, de legalább megnézheted, hogy melyik milyen...
Sziasztok !
Valaki meg tudná mondani érdemes e ilyen sisakzoknit venni a bukóra ?
A bukó HJC FZ9 , és a mostani hideg levegő nagyon bavág a sisak alján és lefagy az arcom (maszkban is) . Gondoltam ezzel elég jól le lehetne zárni a sisak alját .
Vélemények ?
Sziasztok arcok. Tud valaki ajánlani nekem valami protektoros, lélegző/vizálló cordura nadrágot.Vagy hol érdemes meglesni Pesten? Köszi.
Eladó:
- A két részes piros Berik bőrruhám, használt, kb. másfél szezonos (bár általában nem ezt hordtam), M-es méret (vagyok kb 178 cm és 65 kg)
- Új fekete (+ kicsi fehér) cordura motoros dzseki, full protektoros, kivehető termobéléses, kb M-es, a címkék még rajta vannak.
- Használt cordura dzseki, dupla béléssel (vízzáró membrán+termobélés), full protektoros, M-es, jó állapotú.
Ár megegyezés szerint.
Ha valakit esetleg érdekel valami, dobjon meg egy üzenettel.
mi van, kivásároltad a CORA-t?
Sziasztok.Van 1 eladó StylMartin kék színű cross csizma 43-44-es a mérete.Teljesen jó állapotban van.
Akit érdekel emailt írjon: adam9210@freemail.hu Ára:12ezer forint
Köszi a gyors segítséget.
A banki átutalás közép árfolyamon vált és van átutalási költség értéktől függően. A paypal valuta eladásin vált ami magas, de nincs átutalási költség.....
Ha cégtől veszed és jó a feedback-je és mivel német nincs paypal lehetőség akkor vedd meg. Én már csak paypal-al fizetek,mert az elején egy osztrák átvert banki átutalás során, nem jött meg soha a sisak.
Megánszemély vagy cég?
A legegyszerűbb főleg, ha van már netbankod, az átutalás banból bankba. (A pay-pal is van, azt nem ismerem, de ha nem rendszersen vásárolsz ill. megbízható az eladó vagy céggel állsz kapcsolatban és a korábban említett dolog már rendelkezésedre áll akkor sztem 1xűbb.)
Sziasztok,

Azokhoz fordulnék kéréssel,akik már vásároltak az ebay-ról.
Ti hogyan szoktátok a fizetést intézni? Én a német ebay-ről vásárolnék (téligumit) és nem tudom, hogy melyik a legbiztonságosabb és olcsó megoldás.

Válaszokat előre is köszönöm és bocs,hogy nem vág teljesen a fórum topicba, de itt gyakran volt szó ilyenekről...

Üdv
Znow
Nem véletlenül írtam le. Ebből látszik, hogy a ruha minden része le lett tesztelve Persze a csizma szintén ugyanígy megkapta a magáét minden oldalról és a bokám nem nagyon vette észre a dolgot, és a csizma is csak karcos lett.
" alakolmmal taknyoltam benne 1x 160-al bal oldalt és háton csúsztam száraz aszfalton 1x pedig 100-al jobb oldalt és hason csúsztam nedves aszfalton és fűben sáron. "

Pohi! Akkor Neked már csak az maradt, hogy talpon csússz murván és még talán fejtetőn a jégen...