Nekem is FG14-es HJC-m van, én mostam már meg a plexijét, nekem nem párásodik (még). Abszolúte jó sisak ár-érték arányban. Elötte egy AGV K-Series volt, ami egy nagy f@szt nem ért. Nehezebb volt, a szél 110 felett úgy cibálta a fejem, mintha tornádó lett volna körülöttem, zajos volt. Az FG14-es sokkal csendesebb, nakeden kipróbálva még 190-nél is rendesen tartotta a fejem (legalábbis nem éreztem benne azt, mint az AGV-ben 110-nél). Van hozzá orrmaszk, teljesen kivehetö-mosható belsö, bogárháló. Mindezt 30e pízért. Szerintem rohadtul megéri, ha nincs túl sok pénzed. Pluszba vettem hozzá egy fekete plekót, 9 ropi, negyvenböl simán kifutotta.
Nekem HJC FG-14 van, új korában nem párásodott, állati jó volt, de aztán gyerekek összemaszatolták így megmostam a plexit meleg vízzel. Azóta párásodik, gondolom lemostam valami réteget amit nem kellett volna...
Tehát gyárilag k. jó volt.
Nekem elég sokat tágult a párnázás, érdemes olyat venni ami szoros kicsit.
Ár/érték arányban nagyon jó sisaknak tartom, lehet, hogy következőnek is HJC-t veszek majd.
Árba jó formára nem rossz ennyi pénzért más meg nem jár. Külföldön a németeknél most majdnem dupla ennyibe kerül. Menj el próbáld fel és ha illeszkedik a kupakodra akkor vedd meg. Ennyiért jobbat nem nagyon kapsz.
A Römer egy nagyon régi márka. (De ez nem jelenti azt, hogy jó is...) Mindenképp próbálj fel több olyan sisakot is, ami beleférne a keretbe, mert nagy különbség van sisak és sisak között, és nem mindegyik fog passzolni a kobakodra! Lehet, hogy amelyik legjobban tetszik, az nem is lesz jó!
Most hirtelen nem is tudom... Dzseki ugye van már vagy 2-3 éve, eddig meg sem fordult a fejemben, hogy ne legyen naci...
Ahogy így kérdezed, azt sem tudom biztosan, hogy összezipzárazható-e más Spidi nacikkal... Én valamiért eddig abban a hitben éltem, hogy veszek egy fekete-fehér dzsekit, meg egy sima fekete nadrágot, de jó lesz megbizonyosodni előtte....
Sziasztok!
Alex ki vagy kapcsolódva :( Mikor tudlak hívni? Egy kis segítség kellene nekem kesztyű ügyben.
Voltunk ma is Zorroval. A hayabusa fórumra nézz át.
Üdv: GáborXX
tudsz vmit amit én nem?Várható majd belőle 2 részes verzió is?
Mert én nézegettem a Spidi honlapján , de az Nrg-n meg a Viperen kívül nincs 2 részes.
Köszi a linket majd utánajárok
Az utobbi időben annyi ruha ment át a kezemen 1 részes, 2 részes, kenguru, marhabőr,....ALPIN, ARLEN, SPIDI, és az ár/érték arányt szemlélve egy adott kategóriában nekem mindig az ALPINESTARS-ra esett a választásom. Hozzá kell tennem hogy a 680.- 800. USD közötti egyrészes jelmezekre gondolok. Mondjuk az OCTANE 1 pc suit az ALPINSTARS belépő szintü ruhája de az anyag minőségre ebben a kategóriában sem volt gond soha.
max cak utasnak
Ha csak ezen múlik, akkor ez nem olyan nagy gond...
Nekem HJC FG-14 van, új korában nem párásodott, állati jó volt, de aztán gyerekek összemaszatolták így megmostam a plexit meleg vízzel. Azóta párásodik, gondolom lemostam valami réteget amit nem kellett volna...
Tehát gyárilag k. jó volt.
Nekem elég sokat tágult a párnázás, érdemes olyat venni ami szoros kicsit.
Ár/érték arányban nagyon jó sisaknak tartom, lehet, hogy következőnek is HJC-t veszek majd.
Üdv,
2N
Még az olcsóbbak sem? Gondolok itt a 20e körüli kategóriára...
MotorRevü ehavi számába a teszt példányról jókat írtak ,és jó árban van,és német
Nézzétek meg
Ahogy így kérdezed, azt sem tudom biztosan, hogy összezipzárazható-e más Spidi nacikkal... Én valamiért eddig abban a hitben éltem, hogy veszek egy fekete-fehér dzsekit, meg egy sima fekete nadrágot, de jó lesz megbizonyosodni előtte....
Alex ki vagy kapcsolódva :( Mikor tudlak hívni? Egy kis segítség kellene nekem kesztyű ügyben.
Voltunk ma is Zorroval. A hayabusa fórumra nézz át.
Üdv: GáborXX
D&D Slip On Motorcycle Exhaust Polished Stainless Steel w/Black Satin Muffler Kawasaki ZX-10R
Ez van, illetve aluminium ZX 10 2004.2005.
A Japán kidörrentőknél (amiket hozok) EZ jóval olcsóbb...
Mert én nézegettem a Spidi honlapján , de az Nrg-n meg a Viperen kívül nincs 2 részes.
Köszi a linket majd utánajárok