Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen egyetértek. Nyilván nem a leharcolt cuccokról beszélünk, használt dolgok vásárlásánál.
Én nem vitázok senkivel, csak elmondtam a véleményem. Amúgy is, mindenki vegyen olyat, amilyet tud és akar.
Szerinted a gombás láb általános? Lol.

Az, hogy mennyit közlekedsz szerintem nincs kapcsolatban azzal, hogy hányszor tüsszentesz a sisakba. Pl.: ha valaki allergiás, 5 perc alatt is teletüsszentheti. Amúgy meg a maszkot ismered? Mert nagyon hasznos.

Tisztában vagyok vele, hogy mennyire drága hobbik az általad említettek és nem is Rólad volt szó, hogy Neked kéne használtat venni bármiből. A véleményemet mondtam el a használt cuccok vásárlásával kapcsolatban, amivel úgy láttam többen egyetértettek.

Azt gondolom, ha mindenki így gondolkozna, hogy otthagy mindent csapot-papot azért, hogy fussa a drága hobbikra, hááát...

Az meg, hogy inkább veszel egy "alap" csizmát, ami mondjuk nem véd annyira, mint egy komolyabb használtat... Ez olyan, hogy akkor veszek egy ÚJ farmert mert az csak 5 ezer és lehet benne motorozni, igaz ha eldobom magam, nem marad bőr a seggemen, de lehet, hogy lábam se. De nem érdekes, mert ÚJ volt a farmer és ez a lényeg. Jó gondolkodásmód.
helló!érdekellne a hjc bukó nincs semmi baja?hol lax?
Gyerekek vitáztok itt össze-vissza,nem az árat,a különbözetet kell nézni!10-15 ezer különbségért bevállaltok gombát-ebolát,mindent? Bár a használtnak is megvan a varázsa: használt kórházi kilincs, használt tömegközlekedési kapaszkodó.... Ja a P...inál most a komoly Alpinestar csimma 49,990.- HA MÉG VAN!
Én speciel inkább motoroznék egy 40 rongy körüli bézik tcx-ben vagy gaerne-ben ami zsír, mint egy kétszezonos pumában....Izlések és pofonok. Nekem uolyan pumám van, de eszembe nem jutna használtan venni csizmát. Nem tom mennyire vagy járatos tisztításban, de a gomba csak akkor jön ki ha beledobsz 1-1 csomag "ásókát" és egy nylonzacsiban kirakod a szabadba vagy 2 napra....De az sem 1000! Arról nem is beszélve, hogy milyen kurva ronda egy eldeformált használt csizma, különösen a puma... Ott ugyanis a jobb cipő orrán nincs az a védőizé mint a baloson a váltókar miatt, így az enyém 2-3 próba után (motort még nem is látott akkor...) már betöredezett mint valami kgst-piacos műbőr beleurós lépő....
Ha már szóba hoztad: Igen, a használt sisak a legtaszítóbb számomra.... Nem tudom Te milyen vehemensen közlekedsz, nekem már sikerült párszor beletüsszentenem és akkor még kegyesen hazudok az állítmánnyal kapcsolatban....
A használt ruci annyira nem gázos nekem, de ha nem lenne pénzem dainesere meg alpinra, akkor vennék egy tschult vagy mittomén de semmiképp nem egy 2-3-4 szezonos agyonrepedezett márkás szerkót...

És most ne gyere légyszi azzal, hogy ki mit engedhet meg magának... Én otthonhagytam csapot-papot és 2300km-re az otthonomtól ostoba fizikai munkát végzek közgazdász létemre, csakhogy fussa a drága hobbijaimra, mint a moci, a gitár és a legdurvább: a fotózás!
Nem is. Az nem én lennék.
Szerintem is jobb egy hasznalt, de a celra alkalmas cucc, mint az ember csupasz bore... A legtobb bukonak mar moshato a bele, a textilruha szinten moshato, a borruha meg kitisztithato. Es nem valami agyonhasznalt cuccot kell megvenni, hanem jo allapotut. Csomo jo dolgot ki lehet fogni, ha az ember keresi.
Ne hagyd magad!
Beszótá vazze...
tetuggyadik!
És akkor a használt bőrruhával és bukóval mi a helyzet Ugyan úgy lehet mindkettőt tisztíttatni, szerintem. Ennyi erővel kocsit sem lehet használtat venni, mert beleizzadt az előző tulaj. Lol...

A másik pedig, hogy szerintem aki nem teheti meg hogy újat vegyen miért ne? Inkább mint, hogy sportcipőben motorozzon. Szerintem.
Helyes, én is első hóig vagy jégig, vagy esésig
Az egész jó sityak.. Csak ne zúzd le mint én
vettem fg 14-est
én télen is megyek
Na mi van? Vége a szezonnak?
HJC cl-14 Phantom m-es
10.000-
Nincs mit. Azán jó üzletet csinálj eladáskor......
Nem is gondoltam hogy nem vagy megbízható,figyelem a forumot ugyhogy látom hogy ki milyen.Nem most lessz aktuális a dolog eladtam a motorom és el kell adnom a sisakomat is de ha aktuális lessz szólok,addig is köszi az infókat!
Csak higiéniai szempontokból problémás
Találtál vmit?
De gáz ez a hasznát csizma vásárlás ténylég, most hogy jobban belegondoltammmm
Most őszintén! Ti adnátok 40 vagy akár csak 10 ezer forintot is egy két idényt használt csimmáért? Tudjátok, hogy nekem is ugyanilyen lépőm van, de most nem lenne pofám egy huszast kérni érte, pedig nincs benne 100km összesen és akár újnak is el tudnám adni egy kellően hülye embernek...
Csak megerősíteni tudom...
Az eddigi legjobb képed Alex