Szerintem az X-spiritnek taszító a formája...
Ha az egész nyaram a Nyugati téren tölteném napszemüvegben támasztva egy R1-et, akkor azt választottam volna, de így, hogy hosszabb túrákhoz vettem, nekem jobban bejön az Arai...
Egyébként ha megnézed Hayden, Edwards, Pedrosa.....fején nem is tűnik kuglinak, csak a legtöbb fotó szerencsétlen.....
Mondjuk a Shoei X-spirit egy árban van a minta nélküli vagyis fehér Arai rx-7-el. Én akkor már inkább egy szép mintás x-spiritet vennék, az Arai úgyis buta kugliforba bocs row
A shoei Z-one teljes belseje mosható cserélhető az Arai Rx-7-é is és a Shoei X-spirité is. A shoei XR-1000 arcpárnái cserélhetőek és moshatóak csak sajnos.
Hát ha drágább kell akkor Arai, azt tudok szerezni is ha kell 1 héten belül M, L,-t sajnos 120 a Forint gyengeség miatt, ha olcsóbbat akarsz akkor a Shoei Z-one világosszürkében nem rossz választás mivel csendes is, pin lock-os is, bogár és orrvédős, és csak 60, mondjuk nem fehér de majdnem .
Koszi! Nekem most Suomy-m van, az kb. ugy nez ki, mint az Arai. De szeretnek pl. pinlock-ot, konnyebben cserelheto plexit es kicsit mas format. A hanggal kapcsolatban meg jogos a zaj, meg mondjuk a Schubi eleg nagy
Akkor marad a ket japan marka. Mindenkeppen egyszinu feheret szeretnek, ami sajna az XR-1000 bol nincs, ez kicsit neheziti a Shoeibol a valasztast (RX-7 feher asszem van).
Row az Arai RX-7-et!
Nekem pont a szolídabb formája miatt tetszik. Minőség- és kényelembeli különbség nincs a 3 márka között. Annyi szól a 2 japó mellett, hogy féláron beszerezhetőek külföldről és mindenképp könnyebb eladni is később. A Schubert kétségkívül csendesebb náluk, de ha engem valaha is zavarna a motorhang, hát inkább kocsiba ugranék...
Szeretnek egy sisakot, varos-turazas inkabb, palya szinte nulla hasznalat lenne. Arai-Shoei-Schuberth kozott vacillalok, a formaja miatt Shoeit szeretnek, de azoknak azt hiszam csak az arcparnaja kiveheto...
A napszemcsi es a csendesseg miatt Schubit, az Arait meg hat mindenki ajanlaja, de nem tudom, jobb-e a Shoeinel.
Ki melyiket ajanlja?
Ez elég régi tíous és annak is tűnik. Hát neked is inkább egy Shoei Z-one-t ajánlanék, mert ez ........., nem sisak......volt öcsémnek is lazer vagy 2 hónapig, nekem volt AGV meg még meg is van, na de csak azért mert abban estem, nem azért, mert nagyon jó. Én a Shoei-re esküszöm. Gyüjtögess kicsit. 70-ért van Raid II az IMET-nél akcióban. Vagy tudok egyszínű szürke shoei-t újjat bogárhálóval pin lockal orrvédővel 60-ért.
SZia hát nem teljesen ugyanazz a sisak az AGV Airtech sima üvegszálas a Lazer Carbon-Aramid kompozit sisak
Az AGV csak gyors záras a lazer Dupla D gyürüs Versenyszijas
mega plekoja is pinlockos
és a belseje is teljenkivehetös de ugyanugy AGV gyártmány erröl egy cimke is tanuskodik a sisak belsejében
Ha az egész nyaram a Nyugati téren tölteném napszemüvegben támasztva egy R1-et, akkor azt választottam volna, de így, hogy hosszabb túrákhoz vettem, nekem jobban bejön az Arai...
Egyébként ha megnézed Hayden, Edwards, Pedrosa.....fején nem is tűnik kuglinak, csak a legtöbb fotó szerencsétlen.....
Akkor marad a ket japan marka. Mindenkeppen egyszinu feheret szeretnek, ami sajna az XR-1000 bol nincs, ez kicsit neheziti a Shoeibol a valasztast (RX-7 feher asszem van).
Nekem pont a szolídabb formája miatt tetszik. Minőség- és kényelembeli különbség nincs a 3 márka között. Annyi szól a 2 japó mellett, hogy féláron beszerezhetőek külföldről és mindenképp könnyebb eladni is később. A Schubert kétségkívül csendesebb náluk, de ha engem valaha is zavarna a motorhang, hát inkább kocsiba ugranék...
Szeretnek egy sisakot, varos-turazas inkabb, palya szinte nulla hasznalat lenne. Arai-Shoei-Schuberth kozott vacillalok, a formaja miatt Shoeit szeretnek, de azoknak azt hiszam csak az arcparnaja kiveheto...
A napszemcsi es a csendesseg miatt Schubit, az Arait meg hat mindenki ajanlaja, de nem tudom, jobb-e a Shoeinel.
Ki melyiket ajanlja?
Koszi!
http://www.kepesmotor.hu/bukos...
Az AGV csak gyors záras a lazer Dupla D gyürüs Versenyszijas
mega plekoja is pinlockos
és a belseje is teljenkivehetös de ugyanugy AGV gyártmány erröl egy cimke is tanuskodik a sisak belsejében
Elég réginek tűnik, de nem biztos, ez csak az én véleményem...
http://shox.hu/webshop/termekf...