Az a helyzet,hogy ismerem a tulajdonosát személyesen.
Karcos és ennyi.
Egyébként patent állapotban van.
Megtalálod a srácot az R1 topicban,MilleRR néven.
Annyiért, most, nagyon gyatrát kapsz. Szerintem rakjál hozzá még egy huszikát, és akkor lábadnak is jobb lesz várj a vásárlással szerintem ha lehet ....
Európai ebay oldalak Német, Olasz, általában jóval drágábbak az Amerikainál a választék negyed annyi mint Amcsiban rugalmatlanok fizetés szempontjából egy csomó eladó nem fogad el paypal-t lásd: Német ebay és sorolhatnám - egyszóval amatőrök az Amcsikhoz képest az on-line business-ben...
Volt az 7000 is annó. Sajnos most ennyi. A csúcskategóriás sisakom megérik még így is, de az olcsóbbak valóban nem annyira. Shoei xr-1000 kintről 96 itthon 116, shoei x-spirit kintről 120 itthon 197, Arai rx-7 kintről 135 itthon 185.
Az új sisakok csak nüansznyival olcsóbbak mint otthon ha olcsóbbak egyáltalán..... Szerintem nem pálya a német béj egyáltalán.... Vegyetek kupakot Alextől, SSR8-tól vagy Pohitól, minimális árréssel dolgoznak (ezzel együtt is magyar bolti ár alatt 40-50 százalékkal...) és nincs rizikó, hogy lesz-e vám és áfa vagy sem illetve ,hogy megjön egyáltalán a szajré....
Alexnek igaza van. Csakis az amcsi béj a gazdaságos! Nekem sisakom, dzsekim, ruhám, egyebeim mind-mind 7-8 naptári nap alatt érkeztek meg, probléma nélkül. Egyszer kellett vámot plusz áfát fizetnem, az összes többinél pici árat írt rá az eladó és megúsztam azt....
Több mint 3 hete nyertem meg egy Dainese rucit az angol béjről és még nincs itt...Mellébeszélt a fickó egy hétig, de most már látom a tracking no. alapján, hogy a futárcég szarakodik a cuccal 17 (!) napja....pedig itt van a városban már vagy 100 órája....
Olasz béjen 3 rucira licitáltam, érdekes módon mind a hármat visszavonták a lejárat előtt 1-2 nappal pedig nem is egy eladótól származtak....
Angoloktól még nem rendeltem. Haverom igen pólókat soha nem jött meg. Az e-bay kiírja a postaköltséget. Amerikából 60 dolcsi körül van egy sisak postaköltség. Németektől 20 euró volt.
Látom ti itt értetek az e-bayhez
Érdekelne, hogy mennyi idő a szállítás pl Angliából,és mennyibe kerül?
Mert nagyon jó árak vannak, Lazer bukó 20 ért, plexi hozzé 3000 Ft...
Meg érdekelne,hogy mik a tapasztalatok,megéri-e?
Megbízható-e?
Kösszke
Karcos és ennyi.
Egyébként patent állapotban van.
Megtalálod a srácot az R1 topicban,MilleRR néven.
12. 000 Ft posta nagyon sok,annyival nemolcsóbbak kint a sityakok
Több mint 3 hete nyertem meg egy Dainese rucit az angol béjről és még nincs itt...Mellébeszélt a fickó egy hétig, de most már látom a tracking no. alapján, hogy a futárcég szarakodik a cuccal 17 (!) napja....pedig itt van a városban már vagy 100 órája....
Olasz béjen 3 rucira licitáltam, érdekes módon mind a hármat visszavonták a lejárat előtt 1-2 nappal pedig nem is egy eladótól származtak....
Érdekelne, hogy mennyi idő a szállítás pl Angliából,és mennyibe kerül?
Mert nagyon jó árak vannak, Lazer bukó 20 ért, plexi hozzé 3000 Ft...
Meg érdekelne,hogy mik a tapasztalatok,megéri-e?
Megbízható-e?
Kösszke