Ez nekem jön haza japánból ennyiért. El kell érte jönni személyesen át kell venni, így korrekt. Látod mit veszel miért fizetsz. Eddig még mindenki elégedett volt. Nem is kicsit.
Illesztések....viccelsz kiválló japán minőség. A szemed nem fog kifolyni benne, mert külön van plexi szellőző, homlok és fejszellőző mindkét típusban ami zárható, de tényleg....és akkor szél nem fúj be. Alaptartozék a bogárháló és az orrvédő. A pin lock sajnos japánban nem. De 6000-ért raknak bele az imetben vagy a motoroázisban és akkor pára nem lesz akármit is csinálsz...
Én Shoei párti vagyok XR-1000-esem volt nekem bevált. Ha veszek Shoei X-spiritet veszek, ennek tetszik a formája az is van ha kell 120.000 most az ára. Az arai nekem kicsit kuglinak tűnik formára, de ízlések és pofonok. A shoei X-spirit és az arai Rx-7 csúcskategóriás versenysisak. Tökéletes szellőzéssel. Mivel jól szellőzik sok a luk, így zajos a használójuk elmondása alapján. Én még csak felhúztam a fejemre ezekből de nem mentem motoron egyikkel sem. A komfortérzet páratlan és a minőség is a felhasznált anyagok tekintetében. Teljesen kivehető, mosható bélés, cserélhető variálható párnázás. Röviden ennyi. Row majd mesél neked az arairól ha akarod vagy AlexCBR ők azt használják....
560dollár volt egy dark smoke plexivel.Lehet ennél olcsóbban is kapni,de nem tetszettek a fényezések.Ennek a fényezésnek a neve Jolly Roger.Ez is gyári.
Arai Rx-7 matsudo cobra-t használ a honlapomon a galáriában találsz pár félét olcsóbban az itthoninál, bár most a dollár elég rossz, ha jobb lenne, akkor persze olcsóbb.
Áhá, értem, akkor mo-on felpróbálom külföldről meg megrendelem Igazából már igényeset szeretnék venni amiben nincs hatalmas szélzaj meg az illesztések is rendben vannak, nem akarom, hogy a szemem kifollyon Te milyet használsz?
Ha top sisakot akarsz, akkor sztem Magyarországon soha nem lesznek olyan akciók, amik odavernek a normál amcsi ebay-es árnak....Pl. Arai RX-7 (nem egyszínű) otthon 179e Ft. Soha nem láttam a forgalmazónál, hogy egyszer is olcsóbb lett volna (bár lehet tévedek).... A mai napig ki lehet fogni zsír újakat a bay-en 400 dolcsiért, amit ha szerencséd van vám és áfa nélkül 450-470-ért házhoz kapsz....Ez ugye a mai durva dollár árfolyam ellenére is 100 rongy alatt van.....
Shoei X-spirit detto, talán egy százassal több, de ugye az meg majd 2 kiló otthon....
Nem Tutis volt....
Üdv az RX-7 klubban....
Jótanács: ha nem sikerül sokadjára sem cserélned a plekót később, vedd le a takarókat oldalról és kend meg a mellékelt szilikonolajjal egy picit a mechanikát alatta.... Nekem bevált, az oázisból javasolták!
Köszi szépen.Ahogy haza hoztam,akkor előkaptam a cd-t és megnéztem hogyan kell plekót cserélni és gyors át is raktam a dark smoke-ot .Kicsit fostam tőle,mert valaki(asszem tutis)letörte...de sikerült. nagyon kényelmes.Már alig várom,hogy motoron is teszteljem!
akit érdekel emailt írjon:adam9210@freemail.hu
Széles utat!
Bocs a láma kérdésért.
(méretért telefonálj előbb...)
http://www.fokt.hu/index2007_i...
Shoei X-spirit detto, talán egy százassal több, de ugye az meg majd 2 kiló otthon....
Fix 100000Ft
06705933791
Üdv az RX-7 klubban....
Jótanács: ha nem sikerül sokadjára sem cserélned a plekót később, vedd le a takarókat oldalról és kend meg a mellékelt szilikonolajjal egy picit a mechanikát alatta.... Nekem bevált, az oázisból javasolták!
ez sötétebb mint az éjjszaka,...klafa lett