Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azaz, de ez drága 75-ből lett volna neki......a szállítást ha erre rárakod az van vagy 20-30 font és megszorzod 330-al mert ot váltja most a paypal a fontot, akkor asszem ez többe jön ki
Akkor sorry
Neki Vertigo corsa kell az más tészta, magasabb kategória a vertigótól..
A rome tényleg jó, bár megvenni csak a gta IV-et fogom. Mondjuk nekem durva árak jöttek ki, így lett Diadora csizma 25 font, Spada Milano full protektoros bőrkabát 29 font, és a többi . Szállítás 5 és 10 font között mozog országon belül - a bőr gáz mert elég nehéz, és az angoloknál a súlyt meg kell fizetni rendesen.
Az éjjeli licitálással töltött idő meg megfizethetetelen amikor 20 másodpercnél bedobsz egy ajánlatot és elviszed simán, a tag aki meg négy napig azt hitte 10 fontért elviszi agyvérzést kap a gép előtt
Hát majd meglátjuk. Angliából eddig egy PC játékot rendeltem a héten kell megjönnie Rome total war + 2 db. kiegészítőlemeze, tehát 3 az 1-ben, stratégia, szeretem az ilyet. Miért onnan rendeltem? Hát mert itthon nem kapni....beszarás, meg olcsóbb is náluk még postával is. A levelekre korrekt módon válaszoltak......most kivárom a soromat....tehát eddig úgy állok, hogy Osztrákok totál mínusz onnan soha nem rendelek, a németek + osak, de onnan is már csak paypal rendelek, Amerika űberkirály eddig, mindent visz. A digók még váratnak magukra.....
Én az angoloktól szereztem szinte a teljes felszerelést Elég korrektek de utálnak Anglián kívül postázni - ilyenkor jön jól egy kint élő haver

Az olaszok totál köcsögök a neten. Eszméletlen pofátlan árakat kérnek, vagy ha korrekt az ár horror a postaköltség ....
A sors iróniája,hogy azt veszed meg amit én hozattam.
De nekem a 43-as tuti,hogy nem lessz jó.
Akkor viszont küldöm neked.
Viseld egésséggel!
Igen te képben vagy a dologgal . Angliából, Olaszoktól még nem rendeltem, kíváncsi vagyok ott mi a helyzet.
Sejtettem, hogy ők azok, mert kék csizma tényleg ritka mint a fehér holló, most is 1 helyen van németeknél 1 helyen amerikába, de nagyon drágán. Hát akkor elkerülöm ezt a céget én is. Amerikaiakkal még nem volt gond nekem se, ill. egyszer igen de az meg minden "káromat" térítette és azóta is jó kapcsolatban vagyunk és csak jót akart de rosszul sült el.
nem...amcsiktól...is rendeltem má...korrektek...
volt amelyik rossz krossztuhát küldött és ingyen küldött egy jót...és írta hogy a rosszat tartsam meg ....hihetetlen...60 dollárról volt "csak" szó...de akkor is...
németek.....
eddig elég sokat rendeltem a németektől...csizmákat...biztonsági láncokat...krosszmezeket...kipufogót...
minden itt volt pikk-pakk...korrektek...gyorsak...és jóval olcsóbbak voltak mint a kibaszott hungary...
ezért mertem feladni hirdetést is hogy hozok sidi csizmákat....mert az ismerőseimnek hoztam párat és gondoltam mást is érdekelné....erre ezek meg gecik...
bár lehet én voltam az 1000bőőőő az 1....
De ugy nem ebay.com azaz nem Amcsik? Hanem Németek?
Jahh, jó reggelt!
Jó tanulság lehet mindenkinek....
Ebay-en találtam őket...motorrad-total 100% megelégedettség.....de volt 1-2 negatív....ami pont rám is illik....1 hónapos szállítás....más cucc....fos kommunikáció...

Felvettem velük a kapcsolatot hogy tudnak e ilyen meg olyan csimmát adni...az egyik volt ebay-en...a másik nem...
azt mondta a csaj hogy ebay-en kivül bonyolitsuk mert az egyik ugysincs ott fennt...stb...
hittem nekik mert 100% volt az elégedettség velük szemben....
és elkezdődött a baszakodás....1 hét semmi...semmilyen tracking number semmi...2 hét semmi...3hét...
ja bocs valami baj volt a csomaggal feladjuk ujra...több mint egy hónap...megérkezett...2-ből 2 szar...bár az egyik talán jó lesz...mert mérete stimmel csak a szine nem szürke fekete...hanem sima fekete...
de a másik ugye méret miatt egyből pipa
a visszaküldés meg kibaszott drága...nem tudtam sajna hogy ennyibe fog kerülni...azt hittem ha ők 17 euróé küldik nekem is ekörül fog kerülni...hát nem 15-20 ropi lenne a két csizma visszaküldése....
felhivtuk őket...természetesen ha visszaküldöm visszaadják a lóvét vagy küldik a jó csizmákat....megin egy hónap...vagy kettő...
ha a pénzt visszaadják akkor is bukom a visszaküldés árát...szóval inkább megpróbálom eladni...
Chriss-nek meg visszaadom az előleget és jó sokszor elnézést kérek...vagy talán találok másnál is kék-fehér-fekete vertigót....de elég ritka....mert már az új modellt veszik sokan....

evvan...maj lesz valahogy...
Gondolom Olasz a cég Ök szokták igy előadni a "business"-t
Szia Ferke!

Ha nem gond elküldöd nekem a linket ahonnan a csizmát küldték? Csak a lehetőségek közül kihúzom, mert ilyen helyről nem rendelnék szívesen. Köszi.
Szia!

Ha érdekel hazaviszem és felpróbálod...valszeg megyek haza hétvégén...akár meg is lesheted...
Hova valósi vagy tolna megyén belül?
persze, ha addig még meglesz
Szevasz Ferkepappa!
Engem lehet érdekelne a csizma! Látom szekszárdi vagy! Nemsokára kész lesz a motorom, bent van még full-gasban tehát ha kész lesz és a biztosító is fizet szépen akkor nemsokára lehet h jövőhéten érdekelne is a csizma!
ja...azt mondja sajna a 42-es is kicsit nagy volt rá...
szopó van egyenlőre...
délután felhívjuk őket...kíváncsi vagyok mit mondanak.....
A barmok. Felpróbálta Chriss? Mert ha csaka számokat nézzük azokban szokott annyi eltérés lenni, hogy 1 szám nem számít. Nekem is van 43-46-osig cipőm és mind ugyanakkora