Orrvédő van benne, súlya olyan 1,5 kiló környékén mozoghat, plexi occsó: 3000 huf környékén...
A tesztet majd meglátjuk, ahhoz menni is kell benne, hogy kiderüljenek a turpisságok...
Ha neked korábban lesz, akkor viszont én veszem szívesen a véleményeket... :P
Köszike az infót :)
Majd ha meglessz az LS2 kupakod, akkor egy szép nagy tesztet írhatnál róla,akár bonctermebe is
Plexiket nemkérdezted,hogy milyen árban vannak hozzá?
A súly is érdekes,mert netes oldalon nincs feltüntetve
Ja ésmég annyi,hogy orrvédő van benne? Mert képeken nemlátni bele
Szval hogy csak ilyen sima részre csukódik a plexi,vagy rendes orrvédővel van?
Az lehet h sokat segítene plexi párásodás ellen, nemfújnád a plexire a levegőt.
Nos, ma elmentem Motorparts -boltba, és megnézegettem az LS2 sisakokat... sajna a 2009 design fedők még nem érkeztek meg, de így is a főbb szempontokat (amiket szabad szemmel, motor nélkül lehet) megvizsgálhattam...
Párásodás: háááát, csókám azt mondta, hogy arra ott a szellőző... azért én az életemet nem bíznám arra... mindegy... én egy M, illetve L méretűt próbáltam, az M -es már jónak tűnt, csak előre/hátra mozgott kicsit a fejemen, nem feküdt fel teljesen...
Eladó azt mondta, hogy elég halk, köszönhetően a viszonylag kevés szellőző résnek (áll, ill. tető), nah ez az, amit nem tudok motor nélkül tesztelni...
a súlya kicsit nehéz volt nekem elsőre, persze ez lehet, csak abból kifolyólag, hogy egy szezont most kihagytam, és elszoktam a plussz kiló(k)tól az agyamon...
Mindenesetre (relatíve) nem tűnt olyan rossznak, ha majd a számomra kiszemelt Cyber 2009 megérkezik (és addig nem veszem meg a másik fajta Lasert), akkor majd azt tüzetesebben átvizslatom... Bár a héj mindegyiknek ugyanaz volt... szellőzőtől kezdve, minden...
Tömören ennyi, remélem tudtam valamit segíteni az esetleges vásárlóerőnek...
én akárhány boltot kérdeztem nem ajánlották a mosogépbe valo mosást, akármilyen kimélő mosás is legyen, sőt mososzert se ajánlották, meg az én kordurámon fel is van töntetve hogy ne mosd!
utoljára amikor tisztitottam, azt csináltam :kádba viz ,áztattam ,meg folyékony öblitő, kis mennyiségben,, meg is tisztult! aztán indultam motorozni, annyi bogárral találkoztam mint még sose, és rosszabbul nézett ki mint mosás után
Köszi, hallottam én is a Gore-Tex nehézségeiről, szerintem a Beringemmel nem lesz gond. Protikat kiveszem, aztán megy a 30°C-os kímélő gépi mosás. Bigtenksz
Cordura mosás: moshatóak gépben még 40fokon is. Azonban ha véletlenül GoreTex-es, akkor komolyabb odafigyelést igényel. Az ilyen ruhákat folyékony mosószerrel szabad csak mosni, ugyanis a mosóporok szemcséi eltömítik a lélegző membránt. És a mosógépekben is vannak ilyen szemcsemaradványok. De a jobb hegymászóboltokban kapható direkt ilyenekhez való mosószer, illetve regeneráló öblítő is.
A nagyon koszos külső részeken érdemes vmi folttisztítót is használni...
Nekem fekete bőrruhám van, a Tescoban szoktam venni KIWI gyártmányú bőrcipő impregnáló sprayt egy flakonnal, ami elég a komplett ruhára,csizmára és kesztyűre, valamint a szintén KIWI gyártmányú cipőboxot, amitől nagyon szép fényt kap, a színt felújítja, csillog utána. És annak ellenére, hogy cipőbox, nem büdös, sőt elég jó illata is van.
Nekem van egy Shox cordura nadrágom. Nem érte meg. Már bánom. Hidegben is beleizzadok, szellőzése nuku. A vízállóságáról nem tudok nyilatkozni, mert eddig csak enyhe esőben használtam, de nem mernék fogadni rá, hogy nagyobb zuhéban is helyt áll. Az sem kizárt, hogy a térdprotektorok helyett lapkasajtot tettek bele, mert valami eszméletlen szaga van levétel után. A szagtalanító csak időleges megoldás, lassan ki is kéne mosnom.
Erről jut eszembe - kérdés mindenkihez:
A cordura cuccok mosásánál mire érdemes odafigyelni? (hőfok, tisztítószer, tudom - szárítani nem szabad,...)
A dzsekire is ráférne már egy vegytisztítás.
Sziasztok! Nem volt valaki közületek Shox börzén? Érdemes kimenni? Valami cordura nadrágot szertnék venni, érdemes a Shoxban, csak mert van aki szidja.
Kösz
tenkjúverimaccs