első körben elkeveredett a csomag...legalábbis ezt mondták....
aztán küldték újra....két párat
az egyik mérete jó...színe nem
a másik színe jó mérete nem....kibaszott idióták....
Chrissnek 42-es kell...és 43-ast küldtek....
szóval nemtom mi legyen....a visszaküldés 15-20ropi
szóval valszeg hozok neki egy 42-est...már ha küldenek végre ilyet....
ezeket meg eladom.....legalábbis megpróbálom...
Nekem si ZF-9 esem van, szerintem ennyi pénzért nagyon jó! Nekem sima páramentes plexim van , napszemcsivel hordom. A tükrös plexinek is egy bevonata van mint az iridiumosnak?
Amúgy meg ha jól tudom a ZF-9 kifutó modell, ugyanúgy, mint az FG-14 is a HJC-nél, szal ha valaki ilyet akar venni, akkor csipkedje magát, nem véletlen, hogy le vannak árazva... (az enyém pár hónapja még 60 körül mozgott, szezon végére tartósan levitték 30-ra, mert megjött az FG-15, az utódja)
Nekem is HJC sisakom van, szerintem e kategóriában jobb, mint mondjuk a Lazer...Mielött megvettem volna, rendesen átnyálaztam a fórumokat, mik a vélemények a HJC sisakok különbözö típusairól. (Ès itt hangsúlyozom, MÁSOK véleményei, akiknek voltak tapasztalataik e sisakmárkával.) 2 típus mellett találtam kifogásokat, az egyik a hjc fullcarbon sisakja, ami állítólag kurvahangos, sipol, fütyül, a másik az általad választott sisak, amire többen azt mondták, hogy igencsak szeles...Egy emberkének folyamatosan megfájdult benne a feje, állítólag emiatt. Ismétlem, nem saját tapasztalat. Nálad lehet semmi gond nem lesz vele, ha tudod, vidd el próbakörre. Nekem FG-14-esem van, tökéletes, eddig. Remélem megnehezítettem a választást
Köszi mindenkinek! én is néztem már parillában sőt kérdeztem is tőlük hogy külön nem vehetnék e kabátot de nem ugyhogy nem tudom már hol lehetne találni csak kabátot (akár használtban is)
Kösz ike
Hát 5év az bőven elég sztem egy sisaknak
Addigra úgyis bolhyosodik,kocszosodik,karcolódik iesmik
Szval sztem ZF-9 tulaj leszek
Úgyis 24.-én már 16 esztendős leszek Legalább tudom mit szeretnék
aztán küldték újra....két párat
az egyik mérete jó...színe nem
a másik színe jó mérete nem....kibaszott idióták....
Chrissnek 42-es kell...és 43-ast küldtek....
szóval nemtom mi legyen....a visszaküldés 15-20ropi
szóval valszeg hozok neki egy 42-est...már ha küldenek végre ilyet....
ezeket meg eladom.....legalábbis megpróbálom...