Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

első körben elkeveredett a csomag...legalábbis ezt mondták....
aztán küldték újra....két párat
az egyik mérete jó...színe nem
a másik színe jó mérete nem....kibaszott idióták....
Chrissnek 42-es kell...és 43-ast küldtek....
szóval nemtom mi legyen....a visszaküldés 15-20ropi
szóval valszeg hozok neki egy 42-est...már ha küldenek végre ilyet....
ezeket meg eladom.....legalábbis megpróbálom...
Chriss nem vitte el.....? Tudom volt valami csúszás, mit pöcsöltek az "árúsok"?
Eladó egy IXS Champ egyrészes bőrruha, 56-os méret kék-fehér színű. A jobb kezén van egy kis csúszásny Ára: 100.000Ft
Van egy Sidi Vertigo Corsa csizma eladó....
Kék-fehér-fekete....43-as zsír új.... 70K
Nekem si ZF-9 esem van, szerintem ennyi pénzért nagyon jó! Nekem sima páramentes plexim van , napszemcsivel hordom. A tükrös plexinek is egy bevonata van mint az iridiumosnak?
Amúgy meg ha jól tudom a ZF-9 kifutó modell, ugyanúgy, mint az FG-14 is a HJC-nél, szal ha valaki ilyet akar venni, akkor csipkedje magát, nem véletlen, hogy le vannak árazva... (az enyém pár hónapja még 60 körül mozgott, szezon végére tartósan levitték 30-ra, mert megjött az FG-15, az utódja)
Nekem is HJC sisakom van, szerintem e kategóriában jobb, mint mondjuk a Lazer...Mielött megvettem volna, rendesen átnyálaztam a fórumokat, mik a vélemények a HJC sisakok különbözö típusairól. (Ès itt hangsúlyozom, MÁSOK véleményei, akiknek voltak tapasztalataik e sisakmárkával.) 2 típus mellett találtam kifogásokat, az egyik a hjc fullcarbon sisakja, ami állítólag kurvahangos, sipol, fütyül, a másik az általad választott sisak, amire többen azt mondták, hogy igencsak szeles...Egy emberkének folyamatosan megfájdult benne a feje, állítólag emiatt. Ismétlem, nem saját tapasztalat. Nálad lehet semmi gond nem lesz vele, ha tudod, vidd el próbakörre. Nekem FG-14-esem van, tökéletes, eddig. Remélem megnehezítettem a választást
Dobtam mailt.
Kérdésem nincs,próbálni szeretnék HJC-be,Shoei-ba M-es a méretem..suomyt még közelről se láttam
Igen. Ha van kerdes, ne kimelj!
Te hirdeted? Lehet érdekelne..Sőt,nagyonis
Ha kerdes van, johet!
40 rugóért én lecsekkolnám ezt a kupakot is....Suomy spec1R.......M-es
http://www.kepesmotor.hu/bukos...
Miért ragaszkodsz a Suomyhoz? Ha ilyen gatyád van, azt összezipzározhatod más dzsekivel is... Berikkel gondolom tuti, az ugyanaz pepitában....
...MSN...
Köszi mindenkinek! én is néztem már parillában sőt kérdeztem is tőlük hogy külön nem vehetnék e kabátot de nem ugyhogy nem tudom már hol lehetne találni csak kabátot (akár használtban is)
Áh, én február körül tervezem a sisakot, ráment pár tizes az átiratásra, stb.
Addig csak jut neked is.
Na,na!El ne vigyétek előlem az összes ZX 9-est!
Textil, nem bőr.
Bakker felejtek.
Télen én is egy ilyet újítok be, döntöttem.
Ma jókor tévedtem erre.
Én is köszönöm a tanácsot!

Apropó! Mugen kabátról valami tapasztalat? 20k körül láttam, azon is nagyon gondolkodom...
Na azért!
Isten éltessen, jó választás!
Nem ZX-9!Teeeeee
Kösz ike
Hát 5év az bőven elég sztem egy sisaknak
Addigra úgyis bolhyosodik,kocszosodik,karcolódik iesmik
Szval sztem ZF-9 tulaj leszek
Úgyis 24.-én már 16 esztendős leszek Legalább tudom mit szeretnék
120ért van parillába ;)