Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyan ilyen ruhám van pirosban. Nagyon jó a strapabírása és a szellőzése. Én a parillánál vettem, lehet van nekik külön kabát is eladó. 115.000 volt a komplett ruha.....mondjuk 4 éve...
Ne érts félre: nekem semmi bajom a Lazer márkával, sőt! Tudom, hogy crossban etalon a márka, gondolom gyorsmocira sem csinálnak szart.... Az uccsó nagy vihart kavart teszt győztese egyébként pont egy Lazer kupak, megelőzeve az összes 150-200 ezres csúcs kupakot.... Én 70-ből megúsztam az Arai RX-7-et, melyet a motoGP versenyzők harmada hord, ezért ez van most, de van pár sisak magyar bolti áron 30-50eFt között, ami ugyanúgy vagy még jobban is teljesített az angol teszten...
Amerikából pl: 6-10 munkanapot írnak egy csomagra. A munkanap szó a lényeg, mert ha van közben ünnep meg ugye szombat vasárnap akkor az nem érvényes. Ha az alap 10 napot veszed az ugye adja, hogy 2 hét mire ideér a cucc. De apróbetűben megemlítik, hogy csúcsforgalom esetén erre nem vállanak garanciát ez egy átlagidő, tehát az 1 hónap is könnyen bejöhet. Nem beszélve arról ha vámolni kell mert az megint 2 nap vámon dekkolás minimum de van mikor több lehet 1 hét is aztán kapsz 1 levelet lefaxolod a számlát a vámhivatalnak, és ők 1-2 nap múlva küldik a csomagodat majd a postásnak jaktolod az összeget amit megállapítottak határozatban. Szóval az 1 hónap lehetséges. De ilyen feltételek mellett érdemes ezt előre tisztázni. Én megértelek téged is az eladót is.....
Akkor 5 évig nyugodtan lefejelhetem a villanyoszlopot.

Egyenlőre maradok szerintem az olcsóbbnál, s egyszer majd egy Arai lesz a végállomás.
az enyim 50-en volt 4,vagy 5 éve,akkor ez már gagyi?A lazer.
Az öregedés egyébként csak annyit tesz, hogy a gyártó nem vállal garit 5 év után... Ez olyan, mint a tejnél a kétnapos "minőségét megőrzi" dolog, tehát nyugodtan szorozható kettővel.... De rám ne hivatkozzon senki, ha 2018-ban kinyílik a feje egy perec után...
A biztonságot illetően nüansznyi különbségek vannak egy top sisak és egy húszezres Lazer között, sőt az uccsó teszteket olvasva a kevesebb néha több is....
Az okosok szerint a kevlárt tartalmazó héj nem öregszik. Ilyen a Shoeinél az X-spirit (a többi asszem nem), a Suomynál a Spec1 meg az extreme, a Sharknál az RSX és az RSR, az AGV-nél a Ti-tech és a GP pro... Az Arai nem használ kevlárt de minden sisaknak odabasz ugye.... Egy csomót kihagytam, de nem jellemző a kevlár kupak 70 rongy alatt.... Bocs a hibákért...
Melyik érné meg, ami nem öregszik annyira? A rendes karbon? Vagy az üvegszálas is jó?
Hali!
Valaki nem tud ilyen Suomy kabátot? ami ehez anadrághoz jó?
Akkor én dobjam ki az alig használt/kb 5-ször/Lazer sisakomat?
Totál rendben van a kupak, annyiért meg pláne....Egy dologra figyelj oda: a kevlár a HJC-nél annyit tesz, hogy valami mikromilliméter vastag kevlár szállal van átszőve a héj ami ezáltal erősebb, de nem ugyanaz, mint a nagyoknál, tehát ettől még a sisak öregszik és cserélni ajánlott 5 évente... Amúgy fitti, 50 rongy alatt jobbat nem találsz!
Igen,jol mondod Pohi,2 hétben egyeztünk meg,de ő ezt igy is hirdeti.Nemtoom,másnak is 1 honapra jön a ruha?Kicsit azért gáz.
Nekem így elsőre nagyon szimpatikus, lehet én is ez mellett döntök, ha veszek bukót.
Elég sokat tud az árához képest.

Én is kíváncsi lennék, hogy milyen élesben. Valakinek esetleg van ilyen?
Köszi szépen, ápoló terén is szívesen fogadok tanácsokat, mit érdemes mert tuti 1000 féle van!
Ennyiért ennél jobbat nem találsz.
Szerintem vedd meg.
Sziasztok! Na azt hiszem sikerült dontenem sisak ügyben
HJC ZF-9 Black sisakot néztem ki, ami a következőket tudja :

2 rétegű üvegszál+spectra+kevlár héjszerkezet
versenyzés orientált héjszerkezeti fejlesztés
szélzajmentes kialakítás
fekete, ezüst, és matt fekete szinekben
SUPERVENT szellőzőrendszer
Nylex kivehető és mosható antiallergén belsőrész
dupla plexizárral rendelkező párásodásgátló plexi, UV védelemmel
dupla D-gyűrűs sisakcsat
kivehető orrmaszk, bogárháló
sisakzsák
1450 g
26. 000 Ft

Fekete plexi 6500 Ft, tükrös plekó 8300 Ft.

Vélemények? (drágábbat nem veszek )
Hát sajnos a nemzetközi csomagforgalom nem mindíg olyan mint amilyennek lennie kellene, ha fix. 2 hétre egyezetetek meg akkor megértelek, ha nem akkor nem Én ezért kérek meg mindenkit, hogy csak akkor rendeljen be tőllem valamit ha 100%-ra kell. Eddig nem is volt gond, szerncsére, jó emberekkel találkoztam.
Felvetelk msnre
kb. 61-62 cm, szerintem kicsi lenne...
Keress meg privátban, adatok az adatlapon!
szia mennyibe tartod a sisakot?
Én akartam rendelni Tschul-t,aztán 1 honapra hivott vissza a srác hogy megjött a ruha.Én meg köszöntem szépen,2 hétről volt szó.
Az kétségtelen hogy jol néz ki,és az ára is jo.
Ha jól látom ezek a sisakok műanyagból vannak, ami nem baj, mert sok mai műanyagsisak teljesíti a normákat. Mekkora a fejméreted? Nekem van egy eladó, S-es (55-56 cm), Suomy üvegszálsisak, Fogcity páramentesítő fóliával.
És ha mégkevesebb akkor ott van a Tshul, nem néz ki rosszul és olcsó.
Ha sok a pénzed vegyél alpinestarst minimum vector-t. Ha kevesebb akkor meg vegyél Suomy-t a parillánál.