Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...egy váratlan és őrült gondolattól vezérelve javasolnám az üzletben történő megvásárlást..
..vagy a környezetedben lévő motoros boltokban megkérdezni..
..vagy bp-i ismerőst megkérni, hogy vegye meg..
..vagy a Louis-ba kiránduló haverokat megbízni a vásárlással..
..vagy nemtom..
Szia Zsebi !
köszi a választ ! és hogy tudnám beszerezni ezt krémet ?
Szia!
Testápolót, vazelint felejtsd el, inkább méhviaszos balzsamot használj, ami direkt erre a célra van. Itt tudod megnézni Ápolás, szerszámok - Ruházat - Bőr-/textilápolás címszó alatt. (tisztítószereket is találsz)
Nekem EFFAX balzsamom van, 2500 Ft egy viszonylag nagy tégely, és nagyon kevés kell belőle, mivel könnyű eloszlatni, szóval a bödön jóóóó hosszú ideig kitart. Arra mindenképp figyelj, hogy ha bekented a ruhát, akkor számolj rá 1-2 napot, hogy a bőr rendesen beszívja a szmötyit. Szerintem téli tárolás előtt érdemes átkenni, meg esetleg szezonkezdéskor, többször nem szükséges (max. ha nagyon elázol..)
A szaga zavar? Használj alsóöltözetet nyáron is... Akkor nem a bőrbe izzadsz bele...
Szag ellen jó lehet egy alapos szellőztetés, vagy a tecsóban lehet kapni ruha illatosítót, ami elveszi a dohányfüst szagát is, én azzal szoktam felfrissíteni a ruha belsejét. Csizmában is müxik...
Sziasztok.Cross szemüveg FOX mainpro uj fix ár:10eFt.Airoh PR2000 felnyitható bukó használt(4éves de 2éve nemhasználom) kisebb karcok méret:XL61-62-ár:15eft elérhetőség.0670-364-5442 vagy tzr250rc@citromail.hu
Szerintem a vazelin máshova való... de nemtom...
(((sorry, nem lehetett kihagyni... )))
Köcce a válaszokat
hallotam már aki azt mondta hogy vazelin , és test ápoló is jó erröl mi a véleményetek ?
hello nekem van teljesen uj nem használt akciós áron sisakom!
14 200 ft a kék és a matt fekete!
és 17 500 ft a fekete sárkányos!
érd 06 202066067.
belül!
Sziasztok! Cross sisakban kinek milyen tapasztalata van? Kinek milyen van? Köszi előre is!
Legjobb a méhviasz.
Vadászboltokban szoktam látni,Renapur bőrbalzsam néven.
Bőrruhát mivel lehet (ha lehet) belül tisztítani?
Méhviasz!
Sziasztok !
valaki segitsen nekem mivel ápoljam le a bör ruhát , vmi olcsobb megoldást várok
Hmmm...szemeztem én is vele...nem kellett vna.Inkább meg kellett vna vennem.No majd lesz még.:)
Akkor is csak műanyag..
Dainese Space 30körül van. Szombaton vettem ákcijóban félpénzért (használtan, de jó állapotban). Kabátbéléssel, hátizsákkal kicsit kényelmetlen volt, de amikor kivettem a kabátprotit jelentősen javult a komfortérzetem. Szerintem megérte, remélem kidobott pénz volt és sose lesz rá szükségem.
http://www.kepesmotor.hu/prote... - elkelt
ÁÁáá elnéztem teljesen, mert azt hittem hogy 1 japán pénz 180 Ft, nem néztem hogy 100 japán pénz 180 Ft
Utána meg nem 24ezret számoltam hanem csak 24-et.. Így már nem is olyan jó
Valaki nemrég felvetette itt az LS2 kupakokat,és ,hogy mik a vélemények.
Engem is érdekelne,hogy van-e valakinek ilyen,és ha igen,akkor milyen?
Kiröhögtétek,hogy aerodinamikai festés meg ilyenek
Itt van az oldala
Próbáljátok ki,hogy átváltjátok angolra,érdekesebbek az infok az alján
Na véleményeket kérek Vhol egy tesztben jókat írtak róla
Meg jó ára van
Lehet én láttam rosszul de egy kesztyűért kb 24 000 ¥-t kérnek, ami 1,8-cal szorozva szerintem kicsit több, mint 5500 Ft.

Én néztem volna el valamit, vagy lehagytál egy 10-es szorzót?
Elég komolyank tűnik, csak kár, hogy nem tudok krixkraxul
Nem kellett, pedig a bőrkabátom elég szűk. Nem olyan vastag az a protektor, ki van találva hogy beférjen. Persze felpróbáltam vásárlás előtt a kabáttal, de azt mondom nem kell aggódnod.
Nem kellett nagyobb kabátot venned hozzá?
40 rugó körül van, lehet itthon is kapni.
Elég jól néz ki,mi pénz egy ilyen?