Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...bocs, kép nem megy fel valamiért....
a cucc ára egyébként 6 rongy körül van....
3 éves xr-1000-ért egy ötvenesnél ne adj többet, feltéve persze, ha makulátlan.....
A pinlock egy a plexinél vékonyabb merev fólia, melyet a plekó belső oldalra tudsz bepattintani. Ennek az a feltétele, hogy a jelenlegi plexiden van 1-1 rögzítési pont ahogy a képen is látod...
Ha ez nincs, meg kell fúrni ügyesen (fórumtárs már leírta anno...) és akkor vehetsz hozzá egy pinlockot..
Ezt és Shoei plekókat leginkább az IMET-ben találsz meg az ő viszonteladóiknál....
A honlap címét ki tudod találni....
használtan venném... (keveset használt) érdemes vele foglalkozni? Nincs hozzá semmi, csak a saját zsákja. Mi az a pinlock?
Gyárilag jár hozzá Pinlock... Neked nincs?
Üdv. Kérdésem lenne:

Van egy Shoei xr1000-es bukóm, de nagyon párásodik, ha lezárom a flexit.... mi erre az orvosság? Továbbá, hol lehet hozzá plexit kapni és kb mi pénz? 3. kérdés Mit érhet 3 évesen egy ilyen bukó?

Köszi!
Okés ha lejebb megy majd jelzel. Sajnos a paypal az valuta eladásin vált az meg 199,45

https://www.otpbank.hu/OTP_Por...
Akkor várunk!
Most 95....
Hát 198 Ft-os Dollárárnál, inkább hagyjuk Múlt héten még 89-ből meg lett volna gyorspostával......
Sziasztok!

Az Alpinestars SP-1 kesztyűk méretezését tudja valaki (L és XL között nem tudok dönteni)
Köszi a segítséget!
Szia.
Nállam a boltban van XXL-es 63 cm sisak nem olyan nagy márka de az áea sem húú 16000 péz
Tel: adatlap
Pohi! xr 1000 mennyibe áll meg mostanság? 1 havernak kellene!
köszi a sok választ
nekem ilyan max 30 ezer felé kellene a cucc
fejem 61cm
van egy állvédő nélküli xl bukóm az pont jó de a zártakat nem tudtam felhúzni, ha meg feljött szorított kegyetlen
tarkómon van 2ujjnyi szalonna lehet le kellene dolgozni :)
akkor körbenézek pár boltban még
köszi!
Nekem is xxl-es bukóm van Shoei Multitec ,jó bukó,könnyebb felvenni mint a zárt xxl-es Shoeiket.Shoei-ben amúgy van xxxl-es is.Az Imetben is volt,de csak fekete.
De ha az olcsóbb kategória vagy használt is jó itt van az apróban:

http://www.kepesmotor.hu/bukos...
XXL-ben tudok pár bukót, persze a választási lehetőség nem sok :

Shoei XR-1000 (Alloy TC-1, Tribe)
Shoei Z-one (Run TC-2, TC-3, TC-4, TC-5, Haydon ) 73.000 Ft
Shoei Z-one (Stream TC-2, leadengray, mattsilver, mattgray) 63.000 Ft
Shoei X-spirit (Dijaro TC-1) 112.000 Ft
Arai Astro-R (Taddy blue) 73.000 Ft
Arai Condor (Doohan, Schwantz) 85.000 Ft

Ha érdekel valamelyik szólj nyugodtan, e-mailen elérsz. Ha más típus kellene annak is utánanézek.
...hogy a kérdésre is válaszoljak, majdnem minden gyártónak van xxl-es mérete, legfeljebb a magyar importőr nem tart készletet...
Vigyázz, kurvaritka a kétikszelles fej! Bár az imetben asszonta a srác, hogy láttak már motoros embert 66cm-es búrával is...Én ugyanebben a cipőben jártam anno mint Te, bár "csak" 61-nek mértem a sajátom... Volt minden szar a fejemen aminek plekszi volt az elején és már azt hittem itt a vég, mikor egyszer csak rámcuppant egy Arai. Akkor nem volt rá pénzem, megvettem a dobogó második fokára rangsorolt X-lite-ot, de az árnyalattal volt csak kényelmesebb, mint az összes többi kényelmetlen szemét, amit próbáltam. Később felrántottam egy Shoei-t és láss csodát világ, az is pont passzolt Thierry Henryt idéző fejformámra...
Mérd le a fejed kerületét, ha 62 alatt van, biztos jó lesz a fenti japán valamelyike (XL) esetleg még a Schubert is...bár azok általában mocsok rondák...
tudtommal létezik nekem az egyik sisakom xl es volt,és az én fejem nem olyan nagy
esetleg látott már valaki xxl es bukót?
akkora fejem van hogy az xl rám sem jön többnyire ami meg rámjön az szorít mint a satu szegény füleim szarrámentek mire párat felpróbáltam
Szerintem az nem egy önálló szám, csak valami reklámzene. Gondolom haver banda felzenélhette nekik.... A szöveg legalábbis annyira egyszerű, hogy meg lennék lepve, ha nem lenne magyar...
Egy infót nekem is. í-mél adatlapomon!
Nem tudom, de engem már kurvára idegesít!
sziasztok! olyan koptatot keresek,amin a tépözár forditott. volt a berkiéknek ilyen,dianese selejt,egy szekérderéknyi ocsoé,de mostanában nem fogok lejutni oda. pesten kéne ilyet találnom. ha esetleg találkoztok ilyennel jelezzétek. köszönöm.
MT sityakokról mik a tapasztalatok?
Azon belül is ehhez mit szóltok?
Boncterembe sajna nemltánmi ilyet
Na véleményeket kérek