...bocs, kép nem megy fel valamiért....
a cucc ára egyébként 6 rongy körül van....
3 éves xr-1000-ért egy ötvenesnél ne adj többet, feltéve persze, ha makulátlan.....
A pinlock egy a plexinél vékonyabb merev fólia, melyet a plekó belső oldalra tudsz bepattintani. Ennek az a feltétele, hogy a jelenlegi plexiden van 1-1 rögzítési pont ahogy a képen is látod...
Ha ez nincs, meg kell fúrni ügyesen (fórumtárs már leírta anno...) és akkor vehetsz hozzá egy pinlockot..
Ezt és Shoei plekókat leginkább az IMET-ben találsz meg az ő viszonteladóiknál....
A honlap címét ki tudod találni....
Van egy Shoei xr1000-es bukóm, de nagyon párásodik, ha lezárom a flexit.... mi erre az orvosság? Továbbá, hol lehet hozzá plexit kapni és kb mi pénz? 3. kérdés Mit érhet 3 évesen egy ilyen bukó?
köszi a sok választ
nekem ilyan max 30 ezer felé kellene a cucc
fejem 61cm
van egy állvédő nélküli xl bukóm az pont jó de a zártakat nem tudtam felhúzni, ha meg feljött szorított kegyetlen
tarkómon van 2ujjnyi szalonna lehet le kellene dolgozni :)
akkor körbenézek pár boltban még
köszi!
Nekem is xxl-es bukóm van Shoei Multitec ,jó bukó,könnyebb felvenni mint a zárt xxl-es Shoeiket.Shoei-ben amúgy van xxxl-es is.Az Imetben is volt,de csak fekete.
Vigyázz, kurvaritka a kétikszelles fej! Bár az imetben asszonta a srác, hogy láttak már motoros embert 66cm-es búrával is...Én ugyanebben a cipőben jártam anno mint Te, bár "csak" 61-nek mértem a sajátom... Volt minden szar a fejemen aminek plekszi volt az elején és már azt hittem itt a vég, mikor egyszer csak rámcuppant egy Arai. Akkor nem volt rá pénzem, megvettem a dobogó második fokára rangsorolt X-lite-ot, de az árnyalattal volt csak kényelmesebb, mint az összes többi kényelmetlen szemét, amit próbáltam. Később felrántottam egy Shoei-t és láss csodát világ, az is pont passzolt Thierry Henryt idéző fejformámra...
Mérd le a fejed kerületét, ha 62 alatt van, biztos jó lesz a fenti japán valamelyike (XL) esetleg még a Schubert is...bár azok általában mocsok rondák...
esetleg látott már valaki xxl es bukót?
akkora fejem van hogy az xl rám sem jön többnyire ami meg rámjön az szorít mint a satu szegény füleim szarrámentek mire párat felpróbáltam
Szerintem az nem egy önálló szám, csak valami reklámzene. Gondolom haver banda felzenélhette nekik.... A szöveg legalábbis annyira egyszerű, hogy meg lennék lepve, ha nem lenne magyar...
sziasztok! olyan koptatot keresek,amin a tépözár forditott. volt a berkiéknek ilyen,dianese selejt,egy szekérderéknyi ocsoé,de mostanában nem fogok lejutni oda. pesten kéne ilyet találnom. ha esetleg találkoztok ilyennel jelezzétek. köszönöm.
a cucc ára egyébként 6 rongy körül van....
3 éves xr-1000-ért egy ötvenesnél ne adj többet, feltéve persze, ha makulátlan.....