Szarul nem néznek ki a ruhák, annyi szent...De ha már ruhák, a Mugen cuccokról tud valaki valamit? Per pill akciósak, mondjuk érdekes, Suzuki boltban...
Ja és egyébként infóként nem egy gatyi márka, Kushitani és a Taichi-vel van egy szinten. Ha megnézitek a suzuki hivatalos fotókat, Hyod ruhában vannak a motorosok.
Hyod ruhákról ki tud valamit? Ahogy nézem csak japánban forgalmazzák.
Viszont a legkomolyabb bőrruha is 50 alatt van átszámítva, a racing kesztyű is 5500Ft lenne.
Érdemes lenne utánajárni a vásárlás menetének, van webshopjuk is..
Nagyon jó cuccai vannak, ráadásul saját színösszeállítású ruhát is lehet rendelni!
Én pl rövidet hordok. Volt vállpántos is, de nagyon utáltam, inkább vettem rövidebbet, szerintem az kényelmesebb. Persze ami felér az ember nyakáig, az biztonságosabb. Attól is függ mire kell, versenypályára kell a max védelem, de én pl sokat túrázok, meg városban rohangászok, és ahhoz meg fontosabb volt, hogy kényelmes legyen. A Dainese Wave a legjobb, szerintem. De van több fajta is.
Néztem én is a dainese-t,de az volt furcsa,hogy nincs válpántja csak a deréknál rögzül.(Legalábbis én így láttam a képeken.)És hogy ne adj isten,de egy esésnél nem mozdúlna el könnyebben...
A segítségeteket szeretném kérni.
Keresek bukóra mackó fület + valami hasonló mókás kütyüket.
A MotorLine-nál van néhány fajta de nem túl jók.
Szerintetek hol keressek ilyen kütyüket?
http://www.spidi.it/images/pro...
Spidi DEFENDER BACK&CHEST
Ez véd elől is és stabilan megáll rajtam.