Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

59-es nincs
Szarabbat nem a Te ruhádra értettem,hanem ducatist akartam,s arra értettem,hogy egy felirat miatt nem váltom le vectort egy gagyibb cuccra! Ami meg prof dukis,azmeg horror pénzé van..
nem nem rosszul írjátok dainese forever
A Flanker minden bizonnyal a Dainese legalja, de a Vector sem top az Alpinnál, sőt.....
De igazad van, alpin forever!
van 59-es is?
Az a baj, hogy egy egyrészesen gondolkodok.....
Megtartom inkább. Megy a mocihoz is,meg naggggyon fasza. Szarabbra azé nemváltok egy felirat miatt
Maci! Én 1-2 centivel és kilóval vagyok csak kevesebb és van Alpin dzsekim. Az enyém 60-as, de naciban elég lenne az 56-os is..... Ha gyúrós vagy, Neked is hasonló lehet a szitu....
Elvileg pont jó. Nekem az 56-os a 187(kb) centimhez,+ a 90-100kilómig pont fasza. 60-as már lehet nagy lenne.. De az 59-es biztos jó lenne
csáó mindenki

érdekelne, h ki itt a legény a gáton és tudna nekem intézni egy Puma V2 1000 es típusú csizmát?!

Puma V2 1000
pohi, szerinted jó nekem az 58-as Alpinestars vagy 60-as kell? 194 cm, 118kg, de nem pocakban van a súly. Láttál már, ha még emlkszel rám
Ez már csak azért is jól hangzik, mert a 20 kiló pick úgy saccolom 100 rongy lehet....
Ha küldesz 20 kg téliszalámit SSR8-nak és felhízik a kellő méretre te meg lefogysz alpin vector 56 méreetre akkor cserélhettek is
Ok, de akkor is kelleni fog
Valaki felajánlhatna egy fitti cserét a Dainese Flanker rucimra....
58-as, elvileg hatszor használt, sérülésmentes, de azért látszik, hogy nem új.....]
de én a szemüvegre kértem a véleményt, nem a bukóra...
azért kérdeztem h hülyén néz-e ki a bukón a szemüveg, mert valójában síszemüveg...
csak gondoltam 1500ért megéri...
Crossbukó mind hülyén néz ki Szerintem.
Fájditsd még csak a szivem
Üdv mindenkinek.
Vettem a crossbukómhoz szemüveget 1500ért. Írjátok már meg a véleményeteket róla, nem néz-e ki hülyén . kösz előre is!
Nem kölcsönbe gondoltam.
Jövő nyárra kell csak.
Szerettem volna megúszni azt,hogy 10.000-ért kelljen vennem.

De azért köszönöm,hogy felajánlottad!
Haver vitte el 60-ért, adtam neki hozzá 57 játékot, azóta nem láttam kilépni az utcára már 2 hete.......vagy szívinfarktust kapott a látványtól vagy játszik
Nekem van.....el nem adom, de ha kell elviheted kölcsönbe, aztán majd visszahozod ha kell nekem, de nem hiszem, hogy mostanában használnám, a bogárhálós rész nincs meg hozzá de gondolom az van neked.
50ért kérek egyet
Nincs. Talán nem is láttam még máshol,mint az imetben
Shoei XR-1000-hez zajcsökkentő szetted nincs elfekvőben véletlenül?
Pedig most kelltt vna tutira