Szarabbat nem a Te ruhádra értettem,hanem ducatist akartam,s arra értettem,hogy egy felirat miatt nem váltom le vectort egy gagyibb cuccra! Ami meg prof dukis,azmeg horror pénzé van..
Maci! Én 1-2 centivel és kilóval vagyok csak kevesebb és van Alpin dzsekim. Az enyém 60-as, de naciban elég lenne az 56-os is..... Ha gyúrós vagy, Neked is hasonló lehet a szitu....
Valaki felajánlhatna egy fitti cserét a Dainese Flanker rucimra....
58-as, elvileg hatszor használt, sérülésmentes, de azért látszik, hogy nem új.....]
de én a szemüvegre kértem a véleményt, nem a bukóra...
azért kérdeztem h hülyén néz-e ki a bukón a szemüveg, mert valójában síszemüveg...
csak gondoltam 1500ért megéri...
Haver vitte el 60-ért, adtam neki hozzá 57 játékot, azóta nem láttam kilépni az utcára már 2 hete.......vagy szívinfarktust kapott a látványtól vagy játszik
Nekem van.....el nem adom, de ha kell elviheted kölcsönbe, aztán majd visszahozod ha kell nekem, de nem hiszem, hogy mostanában használnám, a bogárhálós rész nincs meg hozzá de gondolom az van neked.
De igazad van, alpin forever!
Az a baj, hogy egy egyrészesen gondolkodok.....
érdekelne, h ki itt a legény a gáton és tudna nekem intézni egy Puma V2 1000 es típusú csizmát?!
Puma V2 1000
58-as, elvileg hatszor használt, sérülésmentes, de azért látszik, hogy nem új.....]
azért kérdeztem h hülyén néz-e ki a bukón a szemüveg, mert valójában síszemüveg...
csak gondoltam 1500ért megéri...
Vettem a crossbukómhoz szemüveget 1500ért. Írjátok már meg a véleményeteket róla, nem néz-e ki hülyén . kösz előre is!
Jövő nyárra kell csak.
Szerettem volna megúszni azt,hogy 10.000-ért kelljen vennem.
De azért köszönöm,hogy felajánlottad!