Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Infos level ment...
kicsit off:
nem tudja vki a címét annak a zenének, ami a superzone.hu oldalán szól?
milyen a márkájuk? képeket tudsz küldeni?
lorinczp kukac enternet.hu
Hali !van buko belső tisztító spray,a huzatot meg belevágod a mosógépbe ennyi!de ha akarod moshatod fructissal is
mondjuk egyszer mentem sötét plexivel éjszaka... szerencsére csak városon keresztül (mármint azért szerencse mert volt közvilágítás), hát szerintem hihetetlen sz*pás... hála az égnek az én sityakomon könnyű cserélni a plekót és van is átlátszó víztiszta plexim is, ha ilyenben eszelsz akkor érdemes mindkét fajta plexit megvenni a sityakhoz aztán cserélgetni, sötétben amúgy sem egy leányálom motorozni
A lényeget fogalmaztad meg, csak más szavakkal, mint én. Az autó példáján: Teljesen világos és érthető hogy az 1200 Zsiga és a Merci között nagyságrendbeli különbség van. Nem is kérdéses a dolog. Csakhogy ha és abban az autóban egy évben lenyomok kb. 10-12e km.-t mint úrvezető és döntő hányadban dolgozni járok vele helyben, városon belül, akkor ahhoz nem kell a 600-as SEL prémium kategória. Sem megvenni, sem pedig fenntartani. Mert szebbnek szebb, biztonságosabb, csak éppen kicsit túlméretezett. Az más kérdés, hogy milyen jó érzés, ha a haverok odajönnek csodálni, megpróbálni.....
Ez olyan, mintha legyártanának egy olyan munkavédelmi cipőt, ami mindent kibír, és a tesztbábut kidobnák a tizedikről úgy, hogy talpra essen. A csukának semmi baja nem lesz, viszont a bábu szarrá megy......
Aki rendszeresen pályázik, nagy sebességgel használja, versenyző, az vegye meg a kurva drágát és örüljön neki. De ott a példa rá, az a motorversenyző, aki pár hete halt meg verseny közben, mert a társa a fejét ütötte meg első kerékkel. A sisak nem ment szét szemmel láthatólag, csak éppen szegény srác feje a sisakban.
Jaja, láttam,hogy van ilyen övtáska szerű plakótartó és berakod a víztisztát, akkor szürkületkor lehet cserélgetni
De elég macerásnak tűnik,meg vinni mindig magaddal
Lehet h inkább belső szemcsis sisakot kéne nézzek,csak az nemnézki olyan jól mint egy fekete, vagy egy tükrös plakó
Szabadni szabad, de nem fogsz látni... Sötét plexivel irtó szívás este motorozni. A plexicserélés egyszerűsége típusfüggő.
Hát rá van írva, hogy "day only" tehát csak nappal használd, mert balesetveszélyes. Természetesen levehető mindegyik és a helyére felrakod a víztisztát.
De figyeljetek a sötét plexis sisakoknál ,hogy van?
Ha rámsötétedik,akkor felkell,hogy hajtsam,mert nemlátok semmit... akkor viszont bogár,meg hideg meg könnyezek... vagy lehet cserélgetni a plexit
Egyáltalán SZABAD este sötétplexivel menni?
Teljesen uj 2 reszes borruhak eladok 69900Ft-tol, csizmak 18900Ft-tol! Erdeklodni: 06-20-916-5657
csabu987. Minden csak nézőpont kérdése:A Merci CL 500 is oda visz mint a piros 1200-es guzsujli, vagy a Sagem-mel is tudsz telefonálni,mégis mindenkinek Nokiája van! Volt pár éve (1-2?) egy bukósisak tesz egy ujságban(S....bike).Független labort(magyar) kértek fel.15 sisak,müanyag vs minden más(karbon,kevlár egyebek). Több tulajdonságot néztek,a lényeg:tettek egy lassulás és egyéb mérőt a sisakba és ráejtették egy acél kupra:A legjobb értéket egy müanyag Uvex élvezte, a 200 rugós Shoei a 12-13. már nem emlékszem pontosan. A LÉNYEG amit az EMBERI test fizikailag kibír,arra a védelemre elég egy müanyag bukó is!A horzsolások,csapódások ellen jó,a komoly becsapódás-ütközés ellen nincs védelem,szerintük! Már ha hiszünk a tesztelők függetlenségében......
Nekem ez a 2 pont kissé ellentmondásos:
Felhasználási terület Utcai és versenymotorozáshoz
Csat típusa egykezes gyors csat
Véleményem szerint a sisakvásárlásnál és a többi védőcucc vásárlásnál is van egy olyan nehezen meghatározható határvonal, ahonnan felfelé már az ár nem jelent annyival többet, hogy gazdaságos lenne megvenni. Ott már a \"menőcucc\" és a sznob szemlélet az, ami döntő. Soha nem fogok venni 200ezres siakot ez tuti. Bizonyos sebességhatárnál vagy szerencsétlen közjátéknál lehet hogy a fejed egyben marad, a sisak karcos sem lesz, csak éppen a fejed külön lesz a testedtől.... Tudom, hogy ezzel egy kis vitát esetleg kirobbantok, mert hogy a biztonságért semmi sem drága, no meghogy a jó minőségnél a sérülés nagysága kisebb, de akkor is egy vonal felett már a nevet meg a imázst fizeted, semmi többet.
én bevágom a mosógépbe egy kímélő mosásra.....oszt jóvan....mososzerrel...öblítővel....
És akkor esetleg ez?
Lazer PikAce
Tudom, a legfontosabb a védelem, de van egy határ, aminél több sehogysem fér bele a keretbe... Jah, és ez a sisak úgy tűnik, hogy tényleg tud... Persze neketek kell megmondani!
hali!

sisaknak a belső bélését mivel szoktátok kimosni
mososzerrel lehet? vagy hallottam olyat hogy csak hajsamponnal?
Hali!
Eladó egy Dainese 54-es kétrészes komplett bőrruha
Kabát: Dainese Trax
Nadrág: Dainese P103
Kesztyű: Dainese Speed
Csizma: Dainese T.C.I
+ ugyanitt Shark RSR bukó
Egy jó ajánlat és a tiéd!
Na jó, persze én is vennék Dainese-t, vagy egy Alpinestar Bionic-ot....
Majd egyszer. Egyelőre szerintem lesz egy UFO
Ha esetleg tudtok óccsóér' jót, ne fogjátok vissza magatokat
Shox gerinc protektor vesevédővel
vatta új
M-es méret
12.000
én szellőzős dájönízt vennnék elég kellemetlen hogy nyáron nem csak a bőrruha sül rád hanem még a gp is.
SUPERSHIELD NM-810 gerincprotiról tud mondani valaki érdemi infót?
itt látható, bár részletes leírás nincs róla
azt akartam de olyan elcseszett formáju a fejem hogy még az XS-es is nagy rám HJCből.AGV Ti-Techből lenne jó az XS-es de 100at kiadni egy AGVra Sharkokat néztem multkor elég törpék,majd megprobálok egykettőt.
vegyél HJC-t olcsó is meg jó....
2 gagyi sisak sikeres megvétele után ott tartok hogy a Jó sisak drága.Inkább az vagy semmi.A caberg kitágult mint a fene az AGV meg egy nagyrakás... .Szal ne sajnáld a pénzt arra ami a kobakod védi.