Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oksa, bár nem ígérem, hogy lesz akkor is ilyen árban méretben, de legyen szerencsénk.
SSR8 van ráizgulva, de nem küldenek HUNoknak, így szerintem ha mindenképp kell neki akkor majd megkeres téged . Egyébként nagyon drága szerintem is csak azért mert Ducati-s, a nem ducati-s olcsóbb nem is kicsit...
M-es meretben, a kb. decemberben. Szolok mindenkeppen.
Kösz szépen. Én is kerestem de nem találtam.
Jó reggelt 7:32am itt.

Pohi Én tegnap vettem olyan Ducati-piros Puma csizmát, amilyet linkeltetek itt hát nem volt olcsó
Központi statisztikai hivatal:

http://portal.ksh.hu/portal/pa...

Ha hosszú lenne a link és nem lenne jó akkor a keresésbe beírod, hogy "motorkerékpár baleset" és 2001-től hónapra lebontva ad ki adatokat, végig kell cybernyálazni.....
Ahhh....elvitték mint a cukrot, meg a régi pc-t is.
Heló Pohi!
Nem tudod véletlenül hol lehet találni motoros baleset-statisztikai és üzembehelyezési adatokat 2008ról vagy az elmult évekröl?Köszi
OFF! Pohi! Megvan még az Xbox? Ha igen,gyere majd msn!
Kivel,hol,milyenre,mennyiért festetnéd?
Köszi! Diszkriminál a mocsok
Jól van már megoldottuk mi is, de nem szállítanak HUNoknak.....úgyhogy mindegy....
M,L,XL van a shoei rf-1000-ből (USA xr-1000) ilyen áron, a többi méret drágább nem kicsivel, meg hát amíg van addig van, gondolom utolsó darabok. Nem tudom mikor akarod megvenni, majd jelzel remélem
Rászóltam én időben mindenkire nehogy elfelejtsék. 100% vagyok én is......és ahogy gyűlnek a pontok annál jobban érzem, az eladók jobban mernek küldeni is dolgokat.
Más a szellőzőrendszer, forma, az xr-1000 arcpárnái kivehetőek és moshatóak az X-spirit teljes belseje kivehető és mosható. Anyagával nem vagyok nagyon képben, mindkettő több rétegű kevlár ha jól tudom.
Pohi! Irjál annak is aki esetleg nem hagyott feedback-et hogy adjon... ha pozitivan zárult a tranzakcio, 50-től kékbe "repülsz" Én türkiz szinben 300 felett vagyok 0 negativval.
Köszi Pohi :D
Festetni szeretnem.
Pohi:igen, nekem is a Shoei tettszik jobban, szerintem az lesz a befuto, de x-spiritre ugy velem nem lesz penzem, ellenben az xr-1000 feherben 75-ert nem rossz (itthon 89.900)...
Mi a kulonbseg x-spirit es xr1000 kozott?
Az enyém perforált!
Ez gyors volt :

THIS ITEM I CAN ONLY SHIP TO US ADDRESS
SORRY

- riversidemotorcycles
Minusz pár felirat,oszt jöhet
Ez tetszene ami neki van, full perforált:
Majd kilyukasztom
Csak alpinba meg nincs olyan ami teccene.. Egyszinű nemnagyon van,ami komolyabb cucc,dukisok meg ami már egész jó,az horror áron van.. Lehet marad vector..