Peti, nekem van egy halom felesleges motoros cuccom uj vagy ujszeru, irjal e-mailt, ha esetleg erdekel. Nadrag is, kabat is. Nem biztos, hogy erdemes beruhazni egy olyan kabatba, aminek az aran egy komplett felszerelest is kapsz... Bar teny es valo, hogy a Bering az egyik legjobb marka, de az ara...
Ez egy "csájníz" kupak. Volt egy teszt róla valahol. Annyira emlékszem belőle, hogy az ár-érték aránya kiváló, és ahhoz képest , hogy hol készült, egész gondos munka.
Suly?
Szerintem gagyi SZERITEM
Kiváncsi lennék ha 200 kinéznék a plexi mögül vagy akinek nakedja van mit szolna a festéshez
mivel hogy aerodinamikai szempontok-at vettek figyelembe
Lehet hogy ugy fényezték hogy ment a ventilátor és leöntötték festékkel
Ahol ilyet és ehez hasonlot irnak az nem komoly!
Ja és a többfokozatban állitható torzitás-és karcolás mentes policarbonáte 3D plexi
biztos ami biztos mert az emberek ugyebár nem 3D ben látnak
Orrtámaszról, zajról nincs szó a honlapon. Ami viszont tetszett: "Aerodimakailag kialakított festés"
A festésnek semmi köze az aerodinamikához, csak az esztétikához. Az viszont szép, valóban.
Nekem ilyen van, csak az enyém bőr a boncteremben levővel szemben. A Fokt-nál most is lehet még kapni 120 papírért. Kellemes kis darab sztem. Marha jól néz ki és nagyon masszív. Ez utóbbi tulajdonságát szerencsére még éles helyzetben nem kellett kipróbálnom. Ahogy írták protektorok könyök, váll, hát részen. Van hozzá téli bélés szóval használható hűvösebb időben is. Eddig nekem semmi problémám nem volt vele. Hát így hirtelen ennyi.
Kétrészes bőrkombit tudnátok ajánlani 50-60 ezer körül? Egyet már találtam ami egész korrektnek néz ki,ez pedig a probiker prx-4..Vélemény róla?Esetleg más ötlet?
Nekem Schuberth C2 sisakom van, szemüveges és hallókészülékes vagyok: mindkettő befér a sisak alá kényelmesen :)
(Anno én is itt kértem tanácsot felnyithatós sisakokról, Caberg Justissimo lett volna a választásom, ha nem nyomja a fülemet már "kopaszon" is.)
Esőben csak egyszer voltam vele utasként, akkor nem párásodott különösebben - még új - viszont az nem volt a legszerencsésebb, hogy nyitogattam a plexit, a szélein erőteljes maszatolódás látható emiatt, pár vízcsepp ráfolyt a belső oldalra. Nyitogatást szükségesnek ítéltem, mert annyira jól zár a szél ellen, hogy alulról semmi levegő nem jön be, csak a szellőzőjén, és az nem volt elégséges abban a nagy nyári páratartalomban... Ha én vezetek, akkor egész fejemen keresztül süvít a levegő a "szélcsatornáiban", ha kinyitom a szellőzőket. Nem főtt szét a fejem nyáron se, mint apám BMW kupakjában.
Bogarakkal nem volt problémám, nyitott állrésszel meg nem szeretek vezetni. :)
Eddigi negatívum: egyszer nyitott plexivel leesett a betonra derékmagasságból, és az le is repült róla, a rögzítő csavarjaival együtt.
Hát majdnem elsírtam magam mikor megláttam az oldalukon ezt a 77 800 Ft-ot
Nekem 30-40 lenne rá, azis karácsonnyal vagy vmivel vegyítve
Még gondoltam új sisakot is venni....
Csak úgy elgondolkoztam, h balesetnél mi lenne velem... 8000Ft-os LIDL-ös b-SQUARE sisak,szín műsanyag, protektor semmi... Bőrdzsekit felszoktam venni, de az csaak egy vékony birka bőr,semmit se fog...
Tavasszal ülök 125-ösre, oda azért már csak kéne vmi
Azthiszem ebből nyári meló lessz
A Foktnál akcióban is lehet találni Bering holmit. Bár a Steel még most sem olcsóbb (Bőrdzseki 119800HuF - én is ezzel álmodok, Cordura 77800HuF ). Aztán, hogy éppen kapsz-e náluk, azt nem tudom megmondani. Szombaton megnézem...
Helló!
Csak tippként említem meg neked hogy tavaly karácsony előtt 50-ért vettem kétrészes cordura ruhát,kabát-nadrág (Mugen).Van benne térd,könyök,csípő,gerincvédő+kivehető bélés,5 helyen kicippzározható,a két rész egymáshoz cippzározható,bőr ülep,más hirtelen nem jut eszembe.
Sziasztok! A boncterembe megláttam a tesztet a Bering Steel nevű kabátjáról
Beleestem,és szeretnék beruházni egyre, érdekelne, hogy van-e itt vkinek tapasztalata vele szemben?
Viszont nemtudom,hogy lehet e-még kapni mert 2005-ös darab
Írjatok
help