Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

12.400 - USD
Hali!
Eladó egy Dainese 54-es kétrészes komplett bőrruha
Kabát: Dainese Trax
Nadrág: Dainese P103
Kesztyű: Dainese Speed
Csizma: Dainese T.C.I
+ ugyanitt Shark RSR bukó
Egy jó ajánlat és a tiéd!
de jót nevettem a második bekezdésen! köszi pohi, hogy jobb kedvet csináltál nekem...

(egyébként a shoei tényleg nagyon jó. nekem is az van. másfél szezon alatt vált csereéretté az arcpárnám a tágulás okán. Amúgy tökéletes... imádom... )
Szia!És az R1-nek mi az ára?
Szia, megnézem.. 09 -es R1 -nek már van ára kint...,,

ON
Köszi a segítségedet!
Köszi a segítséget. Tudod, az a baj, hogy sisakot nem lehet próbaútra elvinni, max. ha használtat vesz valahol és a tulaj odaadja próbakörre. Így meg egy nagy lutri az egész, fizetés és távozás után derül ki hogy nem felel meg annak amiért vetted....
sziasztok!
eladó egy cross USA nadrág nem használam egyszer sem akinek kell irjon vagy hivjon
Ár:10000ft
érd:06202066067
http://www.seastarsuperbikes.c...

Ilyen van most akcióban olyan 60.000 ft-ért, bár szürke és Shoei Z-one. Karbon héjszerkezet, mosható kivehető bélés, kollégámnak van szerinte csendes, de ha kinyotod a szellőzőket jól szellőzik. Alaptartozék a bogárháló és az orrvédő ha jól tudom.
Nekem az XR-1000 minden téren megfelelt és neked is megfelelne szerintem. Max. a szélzaj csökkentő kittet meg kell venni hozzá 10.000 Ft-ért. Ha ez rajtavan akkor belecuppan a fejed a sisakba, a nyakad teljesen körülveszi a bőrös gumipólyszerű akármi, tehát nehogy szél, de szelecske sem fúj be. A "B" típusú orrvédő teljesen betakarja az arcod előtti részt, így csak a szemed kamillázik kifelé. A fülnek van hely rendesen így szerintem a szemüveg szára is kényelmesen elférne és nem nyomná a halántékodat. Ha kell egy fekete szólj és hozok tavasszal vagy mikor akarod. Nyugodtan szétkérdezgethetsz még sisakügyben, nekem ez a tapasztalatom. Volt AGV-m is na ez a szél tekintetében megbukott rögtön, Caberg van most szolgálatban ez elég jó de egy pin lock nagyon kellene bele mert iszonyat párásodik. A shoei az meg 100%-osan jó mindenben...

A Schubertet az hagyjuk az egy szemét, ugyanúgy mint a bmw egy az egyben ugyanaz. Nekem volt szolgálatban, a párásodást gátló anyag a leheletemtől leolvadt a plexiről, pedig mosok fogat rendesen és nem is szoktam ittasan motorozni . A napszemüveg nyomta a halántékom, beázott egy idő után, a felnyitott plexinél a bogár ami nekem csapódott mind a fülembe vezette a szivacsok közötti rész, így meg kellett állni többször kivenni őket, mert szar érzés mikor a bogár járkál a füledben, mondjak még mást Közelébe nem ér egy Shoeinek.
Nekem már egyszer átszabta a bőrruhám, de lehet, hogy megint igénybe kell vennem a tudását!
Szétszedte darabokra, majd amit kellett kicserélt nagyobbra + lett egy felirat.!
Tavasszal eléggé el van havazva a versenyzők új ruhái és a télen kipocakosodott motorosok miatt!
A C2 éppen akciós most, ha jól néztem 300€ most.
Neked a kis mellékelt kép nem jelenik meg?
Klikk oda és ott a cím.
Köszi majors!
Már látom!
Köszi!
Hali!
Tudod a cölöp címét vagy felvevőhelyet,ahol a ruhát lelehet adni neki?
Köszi!
Ugyan nem tőlem kérdezted, de ennek a kritériumnak kizárólag a Schubert-ek felelnek meg, de azok meg drágák. Illetve néha a Louis-ban ki lehet fogni akcióban 100 körül, néha alatta is.
Hívd fel Cölöpöt!
Pohi, volna egy kérésem, kérdésem tőled, tapasztaltabbtól.
Tavasz felé beruháznék egy másik sisakra, mert amim van az egy bóvli. Amihez ragaszkodom, az a CSEND a sisakban, utálom a szélzajt. Nem vagyok sznob és milliomos, nem akarok 100-nál drágábbat. Tudom, hogy a drábábbak jobbak, de mégis egy kompromisszumot kötnék ár és minőség között. Szemüveges vagyok, tehát mindenképpen orrvédős kellene a pára miatt. Fekete a szín, a fejem 60-as és célszerű volna a szemüveg miatt a felnyitható változat, de ha a zárt csendesebb, akkor utólag be kell tolnom az optikámat is alá, tehát kell a hely a szemüvegszárnak. Mi a javaslatod?
Eladó:
HJC cl-14 Phantom
M-es méret
enyhén karcos

Bélés: Nylex anti-allergén
Fejpárna: Nylex anti-allergén kivehető
Plexi: típus HJ-07, alap: páramentes, rendelhető: RST színek
Rögzítés: gyorskioldós
- ABS kompozit könnyű szerkezet
- dupla héjréteg
- 5 pontos szellőzőrendszer
- különleges szabadalmaztatott plexi záró-mechanika

Ár:9.900Ft
Viccelsz mókázol
Szia Alex!Tudni már,hogy az USA-ban mi lesz az ára az Aprillia RSV4-nek?
csak gondoltam megkérdezlek
kössz szépen!
köszi
Jó sokáig tartott a motor . Nem vagyok biztosítós, nem tudom mennyi idő alatt fizetnek. Mivel rendőri helyszínelés nem történt így gyorsabban a pénzedhez jutsz mert nem kell megvárni a rendőri eljárás végét. Bemész bejelented ők meg ha nem találnak ellenvetést akkor csengetik a pénzt.......szerintem 3 hónapon belül. Ha sérült motors ruhád sisak miegymás azt is be kell jelenteni x%-át kifizetik annak is. Talán van valamilyen 1 hónapos határ, de nem tudom pontosan mire vonatkozik......biztosítás eljárásra vagy a kifizetésre..... Valaki biztosítóst kérdezz.
srácok! szevasz Pohi!
Kb. mennyi idő alatt lehet lezongorázni azt,h a motorom kész legyen és a biztosító is fizessen? hétfőn viszem be a biztosítomhoz a papírt amit kitöltöttünk és elismerte az autos,h ő a hibás! szerintetek mennyi időbe telik?
a helyszínelők is kint voltak mert az elején nem akarta elismerni az autos h ő a hibás, de a rendőrők azonnal rábeszélték, h ismerje el mert különben feljelentés és ő jár rosszul! azért szeretnélek Pohi megkérdezni, h mennyi idő mig a biztosító fizet?
előre is köszönöm!