Nem tud valaki segíteni bőrruha méretreszabás ügyben? vagy ahol eleve méret alapján készítik el. Egy leányzónak kellene, csak sajnos nem találunk ilyen kicsi méretet boltokban. Bármilyen megoldás érdekelne. Előre is köszönöm.
light smoke CX-1 van a barátomnak ha érdekel szólj és megkérdem mennyiért adja. Tudom mert először azt hittem jó az xr-1000-re és fel akartam rakni, fel is ment csak lecsukni nem lehetett a 2/3-ától lejebb, mert más a plexi íve. Karcmentes gyári, csomagolt, bár már egyszer összefogdostam
CX-1 az enyém. Tervezem hogy veszek rá, mondjuk nem mostanra terveztem. Mondjuk a kipufogórendszert sem mostanra terveztem, mégis meg kellett venni, lehet ezzel is így leszek.
Pár hónapot használt Alpinestars Vector 56-os méretben cserélhető lehetőleg egyszinű (piros,fekete,sárga) 2részes,56os bőrruhára. Pl. Dainese Laguna Seca.. Tschul meg a hozzá hasonló cuccos nem érdekel
noarmy@citromail.hu
06705933791
Nem tud valaki segíteni bőrruha méretreszabás ügyben? vagy ahol eleve méret alapján készítik el. Egy leányzónak kellene, csak sajnos nem találunk ilyen kicsi méretet boltokban. Bármilyen megoldás érdekelne. Előre is köszönöm.
Tudtok valakit,aki kifejezetten motoros bőrruhák javításával (varrás,festés) foglalkozik?
Köszi!
seducertt@hotmail.com
Amúgy fitti kis cucc.
noarmy@citromail.hu
06705933791
56-os
75.000 magyar forint Irány ár
http://www.kepesmotor.hu/motor...