Tetszik pár Lazer sisak, viszont nem találok rendes oldalt, ahol képpel, árral lennének fent (lehetőleg minél több ebből a fajtából)... nem tudtok segíteni?!
Valamint 20e körüli kategóriában milyen agyvédőt ajánlotok a fent említetten kívül? (fontos a kinézet, és a jó ár/érték arány)
http://www.adamoto.unas.hu/ náluk a kiegészítő ruházat 2. oldalán van 3 féle esőcsizma. Egyre vastagodó talppal. A legdrágábbnak van természetesen a legvastagabb talpa.
Hali neken van kb.5 éve .Szerintem simán megéri. Szinte mindenki abba a hibába szokott esni, hogy az esőruhán kívül nem visz magával mást ( eső kesztyű, esőcsizma) . A kesztyü még annyira nem zavaró de az egy liter víz a csizmában igen és még a csizmának sem tesz jót föleg abban cuppogni. Szóval nekem van ilyenem és jó , a talpa nem kopik igaz nem is turázok benne de a rendeltetésének totál megfelel. Az enyém Moto Dital ( nem biztos, hogy így kell írni) márkáju. Üdv: Szabi
Na jó, én sem így gondolom, csak a Row-féle felsoroláshoz írtam poénból.
Azért leírom, hogy én pl. mi alapján választottam a Supertech-et, hátha így egy-két embert eltántorítok attól, hogy valami gagyi túrabakancsot vegyen...
Először is van egy fasza Oxtar csiznám, ami 6 éves, és még pár évet ki is bír. Nagyon meg voltam vele elégedve mindaddig, amíg akkorát nem zakóztam, hogy a bal bokám eltört kívül belül, én meg azért megpróbáltam még ráállni, így az izület is kificamodott, és csizmával együtt derékszögben állt meg a bokám... Szóval ezek után úgy gondoltam, egy jobb csizmában talán megúsztam volna mindezt... Két csizma jöhetett szóba, ami tetszik is. Supertech, vagy VertigoCorsa. A ruhám is Alpin, ezért lett a supertech. Mindezt sikerült 3 évvel a törés után megvalósítani... óójeeeeee
Pont nem... A lényeg, hogy a mi lábunkon működjön, ha már nagyon sok pénzt adunk érte. Akinek ingyé van, az csak reménykedjen benne, hogy működni fog és segítse a fejlesztést.
egy héttel hamarabb kelett volna rákérdeznem mert egy hete voltam ott
street fighter show volt