Olvastam és is. Nem tudom, hogy sikerült neki, egy kurva mély vájatban fut a pánt. Ha laza, akkor is a helyén marad, ha meg van feszítve, akkor kirángatni sem lehet.... Szerintem szarul vehette fel szegény Ádám...Viszont Tony Elias, Sylvian Guintoli, Alex Hoffmann meg én nem használunk gyorskötözőt!
Hali!
Nem leszólni akarom a Puma csizmát(semmi tapasztalatom vele), de pont ma volt a kezemben a Motorrevü áprilisi száma, amiben tartóstesztre van befogva egy 1000v2. Na szóval a tesztelő azt írta, hogy a hátsó csat nem megfelelően van megszerkesztve(gondolom túl magasan van), ugyanis a csizma hátsó nyelve ki tud csúszni a pánt alól. Az illető egy gyorskötözővel húzatta le a pántot a csizma sarka felé...
Amúgy gondolom mindenkinek a saját csizmája a legjobb a földön, úgyhogy csakis Alpinestars Supertech! Szombaton bizonyított is egy lájtos perecnél...
Felsoroltam a rossz tulajdonságait. Azokra kettest adok. Előbbi engem nem aggaszt, mert már "betörtem" magamnak, utóbbi meg cseppet izgat, igazi rájderek szakadt cuccokban járnak...
A többi tulajdonsága viszont öt fölé...
Kezemben épp az októberi angol superbike magazin, ott is méltatják a hosszútávú tesztelők a kényelmét...
Az enyém motort sajna keveset látott, de mikor "formáztam" a későbbiekre, simán elvoltam benne 4-5 órát...
Az tuti - ha ilyet vennél -, hogy eleinte lehetetlennek tűnik belebújni és ha sikerül is, bokában oldalt fájóan szűk, de ez 100%-osan elmúlik pár ki-bebújás után. Ennyi az ára a biztonságnak!
Méghozzá 'S' kanyarba.
Jogos. Bocs, rosszul emlékeztem
Közben megnéztem az adatlapodon lévőt is.
Te tudsz kényelmesen járni ebben a Terminátorcipellőben?
Tudom, ezt motorozásra tervezték, de néha csak le kell szállni róla!
Nekem DIDIDÓRA volt. Nem jó csizma. Nem is értem miért vettem meg
Aztán megláttam egy SMX-PLUS-T . Sziiip fehir kármázsinos csizma, és még occó is volt
"gyenge bokavédelem"?
Na ezzel nagyon kanyarban vagy.... Ez a cipő olyan, mint egy sidi körbetéglázva... Lehet csesztetni a dizájn meg a szín meg a tököm tudja mi miatt akinek nem tetszik, de ha a kezedbe veszel egy ilyet, azonnal meglátod mi a frankó... Egy hatéves kislány is szét tudna rugdosni benne egy kombínót...
Alexnek asszem diadorája volt.....na az tényleg bringás lépő
Csak mintha úgy emlékeznék, hogy vett egyet magának,
de a gyenge bokavédelem miatt rögtön eladta...
De lehet, hogy rosszul emlékszem.
Azt meg, hogy mijét puszilgattad meg a lábán kívül, az csak rátok tartozik
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni... Szeretnék venni egy új bukót. Na mármost én egy AGV Airtech Rapidra gondoltam, de nem tudom hogy megfelelő-e. (csak utcára kéne) Érdekelne olyan emberek véleménye akiknek ilyen van v. volt hogy frankó-e. Megmerjem-e venni? Vagy esetleg vegyem meg az olcsóbb AGV GP1-et? Olcsóbb, de az olcsóbb valószínűleg szarabb is, nem?
Várom a válaszokat
Szerintem meg a közel 100ezres kategóriájú versenycsizmák között nincs nagyságrendi különbség. Mindegyik megvédi a lábad, de csodákra ezek sem képesek. Azt kell megvenni, amelyik tetszik és kényelmesebb a többinél.
A legkirályabb csizma a Puma 1000! Felvenni eleinte gyötrelem és a világos színűek gyorsan fakulnak, de ennyi az össz rossz tulajdonsága. Biztonságban odaver mindennek, kényelemben meg duplán... Vegyétek, vigyétek!
Én a farmerhez ilyet használok. A csuklók miatt kényelmes a viselete.
A sima felületét könnyű tisztántartani. De ezen a lábszárnál egy tépőzár van,
a Tiédnél kettő. Az biztos jobban tart... Azért van egy olyan érzésem,
hogy egy esésnél csak az első nagyobb kopptól védi meg a lábat,
utánna biztos 'elfordul' a lábon gumírozott tépőzár ide vagy oda...
Ezt még nem avattam fel..
Nekem a Sidi VertoCorsa-ban sincs semmi bajom, már volt, hogy melóhelyen sem vettem le és vagy 4-5 órát abban dolgoztam. Max picit meglazítja az ember. De sétához még azt sem szoktam...
Városban és túrázásra egyaránt Sidi Strada Tepor-t használok. Eddig nem volt vele gond, kényelmes és nagyobb biztonságot nyújt a bőrcsizmáknál. Bár többórás felhőszakadásban, Balatonátúszásnál nem próbáltam, a kisebb esőknél nem jelentkezett probléma. Uff
Az Alpinestars SP-1 az túracentrikusabb és szerintem vastagabb is a tenyérrészén. Azt tudom ajánlani és olcsóbb kategória mint a GP-pro. Olyan 27.500....körül van ha kell utánvétel ha kell, vagy 25500 és lejössz házhoz
Tippeket szeretnék kérni, hogy milyen térdvédőket használtok, mlyet érdemes venni?
Elsődleges szempont a biztonság, másodlagos a kényelem..
Esetleg ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Zero7 idk1
ha pontosan tudod mi kell...márka...tipus...méret....ird meg és utánajárunk mennyi lenne
amcsiból is hoztam már cuccokat....pl fox ruhákat....lásd adatlapomon....
kipufogókat...szintén usából....írd meg mi kell...meglessük
Nem leszólni akarom a Puma csizmát(semmi tapasztalatom vele), de pont ma volt a kezemben a Motorrevü áprilisi száma, amiben tartóstesztre van befogva egy 1000v2. Na szóval a tesztelő azt írta, hogy a hátsó csat nem megfelelően van megszerkesztve(gondolom túl magasan van), ugyanis a csizma hátsó nyelve ki tud csúszni a pánt alól. Az illető egy gyorskötözővel húzatta le a pántot a csizma sarka felé...
Amúgy gondolom mindenkinek a saját csizmája a legjobb a földön, úgyhogy csakis Alpinestars Supertech! Szombaton bizonyított is egy lájtos perecnél...
A többi tulajdonsága viszont öt fölé...
Kezemben épp az októberi angol superbike magazin, ott is méltatják a hosszútávú tesztelők a kényelmét...
Az enyém motort sajna keveset látott, de mikor "formáztam" a későbbiekre, simán elvoltam benne 4-5 órát...
Az tuti - ha ilyet vennél -, hogy eleinte lehetetlennek tűnik belebújni és ha sikerül is, bokában oldalt fájóan szűk, de ez 100%-osan elmúlik pár ki-bebújás után. Ennyi az ára a biztonságnak!
Jogos. Bocs, rosszul emlékeztem
Közben megnéztem az adatlapodon lévőt is.
Te tudsz kényelmesen járni ebben a Terminátorcipellőben?
Tudom, ezt motorozásra tervezték, de néha csak le kell szállni róla!
Aztán megláttam egy SMX-PLUS-T . Sziiip fehir kármázsinos csizma, és még occó is volt
Na ezzel nagyon kanyarban vagy.... Ez a cipő olyan, mint egy sidi körbetéglázva... Lehet csesztetni a dizájn meg a szín meg a tököm tudja mi miatt akinek nem tetszik, de ha a kezedbe veszel egy ilyet, azonnal meglátod mi a frankó... Egy hatéves kislány is szét tudna rugdosni benne egy kombínót...
Alexnek asszem diadorája volt.....na az tényleg bringás lépő
de a gyenge bokavédelem miatt rögtön eladta...
De lehet, hogy rosszul emlékszem.
Azt meg, hogy mijét puszilgattad meg a lábán kívül, az csak rátok tartozik
A segítségeteket szeretném kérni... Szeretnék venni egy új bukót. Na mármost én egy AGV Airtech Rapidra gondoltam, de nem tudom hogy megfelelő-e. (csak utcára kéne) Érdekelne olyan emberek véleménye akiknek ilyen van v. volt hogy frankó-e. Megmerjem-e venni? Vagy esetleg vegyem meg az olcsóbb AGV GP1-et? Olcsóbb, de az olcsóbb valószínűleg szarabb is, nem?
Várom a válaszokat
A sima felületét könnyű tisztántartani. De ezen a lábszárnál egy tépőzár van,
a Tiédnél kettő. Az biztos jobban tart... Azért van egy olyan érzésem,
hogy egy esésnél csak az első nagyobb kopptól védi meg a lábat,
utánna biztos 'elfordul' a lábon gumírozott tépőzár ide vagy oda...
Ezt még nem avattam fel..
Az Alpinestars SP-1 az túracentrikusabb és szerintem vastagabb is a tenyérrészén. Azt tudom ajánlani és olcsóbb kategória mint a GP-pro. Olyan 27.500....körül van ha kell utánvétel ha kell, vagy 25500 és lejössz házhoz
Fát is fogott már vele...és semmi extra...
Elsődleges szempont a biztonság, másodlagos a kényelem..
Esetleg ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Zero7 idk1
amcsiból is hoztam már cuccokat....pl fox ruhákat....lásd adatlapomon....
kipufogókat...szintén usából....írd meg mi kell...meglessük