Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pohi ha megveszem azt az alpinstars kesztyűt az apróbol annak is szét megy egy év alatt a tenyere mint a spidimnek mert verseny izé és vékony? vagy az kibir egy pár évet
köszi a segitséget,legközelebb is itt fogok kérni,pl börnadräg ügyben, mert csizma mellé az kell, és mär kezd hideg lenni
öö még vki? én is beszállnék vagy érdeklődnék, a vevői oldalon...jön a tél, benzinre nem költ az ember
És nem ő az egyetlen
maszekolsz sidi cucokkal vagy bármivel, kintről olcsóbban?
túrázáshoz túrabakancs...vastag zoknival....
nade komolyan....sidi vertigom van....ami a belinkelt két fehér közül a jobboldali...teljesen kényelmes...sétálgatni...várostnézni is jó...nekem bejön...és nem úgy megyek benne mint egy robot...
protektorok meg vannak benne...mésig mozog szépen a lábammal....
más csimmáról nincs tapasztaltom...csak a fox krosszcsizmámról...de az egy begipszelt lábnak felel meg
Ez így van viszont kevésbé vízállóak. Egy darabig bírják aztán átengedik a vizet. Voltunk a Tátrában és ott egy lány a daytona túracsizmában a patakban sétált és nem ázott át neki a csizma. Ez nagy különbség. Persze itt meg a védelem gyengébb.......Ki kell találnod neked mia fontosabb mit csinálsz többször állatmód száguldozol a napsütéses időben rövid távon vagy hosszú túrákon veszel részt ahol néha az idő kiszámíthatatlansága miatt elkaphat egy jó nagy esső.
Szia
Corsa 73-75.....vertigo 52-54....
Mérete jó lenne ha valahol próbálnál...hogyha kell tutira tudjunk menni a rendelésnél...mert a csere postaköltsége saját zsebre megy és az vissza-majd vissza ide 35 euro....
Motorline....bázismotor...fullgas...náluk elvileg vannak ilyenek...én is itt próbáltam

Üdv
turázáshoz milyen csizmát ajánlotok? gyorsasági csizma mennyire felel meg az ilyen célra? Csak azért mert a gyorsasági csizmák mégis csak jobban védenek az eséstől
Utánakérdezek....de 50körül saccolom....
Amint tudok valamit írom...
Tudom tudom...már utána is kérdeztem és van nekik..szóval csak meg kell rendelnem....

Akkor szerdán...
Sziasztok!
Szia Ferkepappa, ez mennyi lenne? (42-43 as méret) illetve ezek.
SIDI Streetbourner érdekelne, hogy mennyiért jönne haza?
Ja,igen és akkor ő kell
Szinben is
Szerdán viszem a cuccot!
Aprók között most láttam egyet, az is valami kis méret volt. 38 vagy 39.
hi all

bukót kéne vennem, de ezt nem ismerem, és ha valaki használt ilyet:

http://www.motorparts.hu/index...

akkor lécci írjon róla véleményt
előre is köszi!
Kíváncsi leszek az árakra....
Szia...Sidi csimmákat tudok hozni rendelésre.... www.sidisport.com
Nézz küröl...ha van elképzelés szólj és mondok árat...

http://kepesmotor.hu/motoros_c...
Szevasztok!

Keresek barátnőmnek 38-as, új vagy csak párszor használt motoroscsizmát... lehetőleg fekete színben... és sportmotorra (egyszerű túracsizmánál komolyabbat szeretnék, ami már elfogatható védelmet biztosít)

Sidi, Oxtar, Alpinestars, TCX... kifutott (de új) ,modellek is érdekelenek természetesen...

Üdv, R
Azt hiszem 'fellendül' a Shoei behozatal ha ezt megnézitek.
Szépek!
SP-1 te kuka Szétnézhetek.....
Lassan ruhát veszek és kb 100-120ezret áldoznék rá.
Ha van vmi ruci olcsón akkor szólj már.
Jah és 185cm 80kg vagyok és olyan ruha kéne amibe lehet még nőni
gp pro már drága annyi pénzt nem adok ki egy kesztyűért
elég a gp1
felnicsík:1000ft
kormánysúly:2000Ft
tankpad:2500Ft