Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem volt Oxtar cross csizmám... én endúróztam benne... beázott, letörött pár műanyag csat... de ez a legolcsóbbik verzió volt... a csúcskategóriás lehet jobb...

Volt speed Oxtar TCS Evo csizmám is... azzal viszont nagyon elégedett voltam... max. kicsit nyikorgott, ha nem figyeltem a csúszó részek kenésére (silikon spray)... hogy jót is írjak a márkáról...
Szeva Alex!

-Shark RSX-ről, írnál nekem pár szót? A barátnőmnek keresek sisakot, és láttam RSX-et, 200Eur-ért valamelyik oldalon...

-Az nem lenne baj hogy hangos... fontosabb, hogy jól szellőzzön!

-Vannak műszaki/minőségi problémák a sisakkal?

-Műanyag, vagy már kompozit héj?

-Pl. a plexi valóban karcmentes? Könnyen levehető/tisztítható? Gyárilag Pinlock?

-Festés minősége, tartóssága?

-Kivehető a bélés? Anyaga? (nagyon műanyagos, vagy annál jobb?) Tartja a méretét? Vannak lazulások, szakadások, törések?

-Dupla D gyűrűs, vagy csatos a zár?

-Bogárhálló, orr spoiler?

-XR1000-es hez képest, azzal összehasonlítva, milyen az RSX? Megér 200Eur-t?

Üdv ,RR
Füldugó! Rossinak bejön 300 felett is....
Nekem a Shark RSX flag is hangos de olyan mintha Baseball sapka lenne a fejemen. A sisakvásárlás kompromisszumokkal jár mindig.
60ezerig nem fogsz kapni "csendes" sisakot. A legcsendesebbet 100 felett kezdődnek.
Hello mindenkinek.Az lenne a bajom hogy eddig volt egy Grex sisakom,és most vettem egy Soumy Explorer-t.Minden rendben lenne vele de nekem még a Grex után is nagyon hangos,amúgy minden másban jobb,megse mozdul a fejemen még 200 fölött sem.A kérdésem ,hogy melyik bukok azok amik ilyen jók menetszélben és ugymond halkak is?Kb.60e-ig melyiket ajánlanátok?köszi ,hello.
Ne húzd fel magad, nem eszik olyan forrón a kását, én rendeltem egyet 3 hete, és se híre se hamva... Jól leakciózták, közben lehet, hogy nincs is belőle... De elég gáz, hogy itthon ennyiért adják... Mint mindent...
Jó, hát én 14.500-ért vettem Szegeden..... akkor nem itt kell megvenni tőlem. Fogalmam sincs mennyi a Louisban. (ill. mostmár van.) Köszi, rendes vagy, nagyon örülök neki, hogy ezt a szart annyiért is adják, én meg dupla áron vettem , ez van....
Az Oxtar az nem az egyik legjobb márka ilyen téren?
öööööö, hát ez most 30 euro a Louisban... (ezt nem én mondtam... )
Hello!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek!

Ki hallott már az Oxtar cross csizmáirol?
Esetleg vkinek vmi tapasztalata van róla?
Köszi a segítséget
Hali!
Bocsi az off-ert de tudsz valami elerhetoseget mert ami az oldalon fel van tuntetve email cim nem megy ra el a level.
telefeonalni meg innen kintrol sokba lenne.
Elore is koszi.
Brit !

Ezzel mi a gond?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...

Hjaaa, a kívánságom pedig:
Kétrészes ruci, 58-as, fekete/szürke/fehér vagy hasonló....
(Leketőleg Spidi vagy Spyke, de a Dainese meg az Alpin sem sértés...)
12.000.- Hossza:56cm szélessége 28cm....... és olyan vastag mint egy golyóálló mellény, tehát szerintem inkább crosshoz jó, de nekem nem az biztos:(
Egyet is rendelhetsz
Ha esetleg összejönne egy olyan darabszám,egyre én is befizetnék(mármint haga-ra)
Szia, nincs mert amik jöttek számszerint 9 db S, M, XL, mind rendelésre jött Szlovákoknak, azóta nem rendelt senki ilyet. Bár most van egy Román emberke akinek Colin Edwards-okat szállitok ott attól nedvesednek be ...
hihetetlen,de Haga kupakját sehol nem találom!Nagyon vigyáz rá a kis Jappó!
Mi lesz igy a dark imageval?
3 nap. Kiyonari 4 lett,akko má azé ideges voltam
Alex!Van is nálad egy esetleg?
Csak a hóhér tűnt el
És az én "kívánságom" hogy áll?
De gyorsak vagyunk