Nekem volt Oxtar cross csizmám... én endúróztam benne... beázott, letörött pár műanyag csat... de ez a legolcsóbbik verzió volt... a csúcskategóriás lehet jobb...
Volt speed Oxtar TCS Evo csizmám is... azzal viszont nagyon elégedett voltam... max. kicsit nyikorgott, ha nem figyeltem a csúszó részek kenésére (silikon spray)... hogy jót is írjak a márkáról...
Hello mindenkinek.Az lenne a bajom hogy eddig volt egy Grex sisakom,és most vettem egy Soumy Explorer-t.Minden rendben lenne vele de nekem még a Grex után is nagyon hangos,amúgy minden másban jobb,megse mozdul a fejemen még 200 fölött sem.A kérdésem ,hogy melyik bukok azok amik ilyen jók menetszélben és ugymond halkak is?Kb.60e-ig melyiket ajánlanátok?köszi ,hello.
Ne húzd fel magad, nem eszik olyan forrón a kását, én rendeltem egyet 3 hete, és se híre se hamva... Jól leakciózták, közben lehet, hogy nincs is belőle... De elég gáz, hogy itthon ennyiért adják... Mint mindent...
Jó, hát én 14.500-ért vettem Szegeden..... akkor nem itt kell megvenni tőlem. Fogalmam sincs mennyi a Louisban. (ill. mostmár van.) Köszi, rendes vagy, nagyon örülök neki, hogy ezt a szart annyiért is adják, én meg dupla áron vettem , ez van....
Hali!
Bocsi az off-ert de tudsz valami elerhetoseget mert ami az oldalon fel van tuntetve email cim nem megy ra el a level.
telefeonalni meg innen kintrol sokba lenne.
Elore is koszi.
Hjaaa, a kívánságom pedig:
Kétrészes ruci, 58-as, fekete/szürke/fehér vagy hasonló....
(Leketőleg Spidi vagy Spyke, de a Dainese meg az Alpin sem sértés...)
Szia, nincs mert amik jöttek számszerint 9 db S, M, XL, mind rendelésre jött Szlovákoknak, azóta nem rendelt senki ilyet. Bár most van egy Román emberke akinek Colin Edwards-okat szállitok ott attól nedvesednek be ...
Volt speed Oxtar TCS Evo csizmám is... azzal viszont nagyon elégedett voltam... max. kicsit nyikorgott, ha nem figyeltem a csúszó részek kenésére (silikon spray)... hogy jót is írjak a márkáról...