Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!
Xl-es új icon skull kabát eladó 80eFt-ért! Akit érdekelne: jurgen kukac freemail pont hu, méretet be lehet lőni a hivatalos honlapról ha leméritek magatokat (én is így csináltam.... és jó lett) www.rideicon.com;
üdv, széles utat!
Magyarországon vagytok,magyar futár/postás/ akármi hozza ki a cuccot,tehát forintban fizetsz közép v vételi árfolyamon. Az fcmoto meg majd megkapja euroba,lejbe,dinárba vagy amibe akarja
Szia ! Itthon vagyok a mobilom be van kapcsolva azon elérsz.
Ami adatlapodon van onnan lophatok
Hali Alex,tudnál vmi ellérhetőséget adni,ahol tudnék váltani veled pár szót
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy rendeltem FC moto-tól, CODal jön akkor euróban fizetem a cuccost vagy FTban? Csak mert cinkes lenne ha nem lenne itthon euró mondjuk...
Nálam is elöfordult, hogy írtam kereskedönek amcsi e-bay-re, és baszott válaszolni. Amelyik meg válaszolt, az konkrétan elhatárolódott attól, hogy esetleg ajándékként küldje, hiába mondtam neki, hogy pay-pal-on keresztül rendezzük, no problemo...kurva amcsik, csak az olaj meg a háború
igen, de a motoros rendőr nagyon rendes volt, viszont utánna még összefutottunk egy másik kollégával is na az minősíthetetlen volt....nem OFFolok tovább, mátra topicban megtalálsz minden részletet!
Hát nehéz az élet McCoy Egyébként ez gyakori, hogy a kérdésekre boltok nem válaszolnak? Kérdeztem őket az "ajándék" dologról és hát nem válaszoltak. Esetleg ha leütésre kerül az árú akkor közlékenyebbek, rugalmasabbak? Itt rájuk gondolok elsősorban http://myworld.ebay.com/ebaymo... esetleg rendeltél már tőlük, elég nagy bolt...
és nem mindig van az a méret ami kelett nekem M, L, ugy kelett összevadásznom...
Hát akkor igen akciós időben találtad meg a matsudót mert most nem valami fényes a felhozatal....valahol már megvan nekem is a jobb boltok közt elmentve, így már emlékszem.
Nicky Hayden rögtön 500 felett, persze ez erősen függ attól hogy miről van szó Én szinte csak Tomy Gun-t és Haga-t adtam az pedig mindenhol drágább jóval....
Na jó, nem vagyok lusta...
http://stores.ebay.com/Powersp...
Amit Én vettem 7 db RX 7 Corsair replikákat azok 399.- USD és 725.- USD között voltak amelyeket az ebay-ról vettem ha beütöd az ebay keresőjébe akkor bárki megnézheti. De amiket Szlovákiába adtam el összesen 14 db az már nem az ebay-ról vettem.. mivel ott még ilyen mennyiségnél sem voltak hajlandóak rabatt-ot (engedményt) adni.
már belinkeltem anno a bolt nevét, most lusta vagyok kikeresni...asszem powersport-closeout... Jelenleg úgy emléxem 425-től vannak rx-7-esek
ja, 399 volt a sisak meg 70 a shipping. Jött egy számla amire először azt hittem a kupaké, de kiderült, hogy az a csizmáé... A kereskedő kérés nélkül 80 dolcsit írt a számlára, pedig én belekalkuláltam a vámot is meg az áfát is a később fizetendőkbe... Naná, hogy megérte! Itt két kiló felett van ez a sapka...
Körbekérdeztem pár kereskedőnél és nem nagyon akarnak így küldeni konkrétan az arai jungle white ügyében...nameg rizikós is ha elveszik. A matsudo cobra 71-ből megvolt?...hhmmmmm....honnan vetted, ilyen jó árat még eddig nem találtam.
Tényleg 71 ezer volt az RX-7 vagy csak irónikusan irtad?Amcsiból jött?Arra nem küldtek utólag csekket?
Nyugi nekem is beköszöntek utólag a Vertigo Corsánál.
Igazad van. Nekem is csak 71 ezer körül állt meg az RX-7 !
Nemtom otthon ez hogy megy, de én idáig vettem egy kétrészes rucit, egy dzsekit, egy sisakot, 8db pólót és ötödik alkalommal meg ugye a plekótakaró-műanyagot a bukómhoz és soha nem fizettem vámot meg áfát... Valamelyik kereskedő élből primó összeget ír a dobozra, valamelyik meg kérésre.... Csak a qrva fcmoto-s csizmámat büntették, de azt nagyon...
Jó éjt
Jó éjt mindenkinek.
Nem ebből lesz miliomos senki itt a fórumon, de puszira kiadni a pénzt.........ezt te sem gondolod komolyan....főlleg, hogy SSR8-nak is volt több megrendelője, el is intézte a sisakot aztán nem jelentkeztek érte....elég kellemetlen.
Ha ez nekem szólt (a linked rossz) akkor számold rá a 6% vámot és a 20%áfát nameg a postaköltséget és a rizikót azért a pénzért amit belefektetsz.....