A második képemen látható a matricázott sisak. Alapból sima kék volt erre jött rá a fehér rész és a sárga piros fényvisszaverők meg a kék police felirat....
Szerintem bármelyik matricás tud, de nem csinálja, mert a sok hajlat miatt nagyon nehéz, vagy ha mégis akkor horror áron. Nekünk a rendőrsisakot matricázta a helyi matricás Balassagyarmaton.....elvolt vele 1 másfél hétig napi 1 órát, mert tovább nem bírta idegekkel
Hello!
Nem akarlak megbántani,DE:270.000HUF-ért biztos,hogy nem adod el,legalábbis fúrumon keresztül,tuti,hogy nem.
Itt megvannak a megfelelő,erreszakosodott emberek,akik ezt csinálják és sokkal,de SOKKAL olcsóbban hozzák a cuccokat!
Sziasztok, keresek megvételre Lazer Vertigo Maxone vagy HJC FG-15 ENTRAP (piros) sisakot! Aki esetleg rendelkezik ilyennel, és jó állapotú, az érdekelné szerény személyem e-mailt a szilardka@mailbox.hu címre írhattok illetve a 06704113299 Balla Szilárd
Én sem akarlak elkeseríteni,de a ruházatnál fokozottan érvényes ,hogy amint csak kihozod a boltból legalább 30% bukókeret..és akkor még fel sem vetted..
nem tudom ez a kesztyű mennyi újonnan,de nekem ennyit érne meg..
Eladó egy szinte új Spidi ruházat ( 1 hetes 2-szer használt)!
A ruha full protektoros!
Ruha: SPIDI
Csizma: XPD a SPIDI márkacsizmája
Kesztyű: SPIDI
Érdeklődni csak telefonon!
Tel: 30/680-2519
Nem akarlak megbántani,DE:270.000HUF-ért biztos,hogy nem adod el,legalábbis fúrumon keresztül,tuti,hogy nem.
Itt megvannak a megfelelő,erreszakosodott emberek,akik ezt csinálják és sokkal,de SOKKAL olcsóbban hozzák a cuccokat!
240,000 komplett
Az élet 250 ..................... Rs 125!
ARANYOS!
Nekem sajnos nem jó a dzseki alá, mert túl vastag meg széles...
Én sem akarlak elkeseríteni,de a ruházatnál fokozottan érvényes ,hogy amint csak kihozod a boltból legalább 30% bukókeret..és akkor még fel sem vetted..
nem tudom ez a kesztyű mennyi újonnan,de nekem ennyit érne meg..
Új ára 299,900Ft
A ruha full protektoros!
Ruha: SPIDI: 50-es
Csizma: XPD a SPIDI márkacsizmája: 42-43
Kesztyű: SPIDI: M-es
Tel: 30/680-2519
A ruha full protektoros!
Ruha: SPIDI
Csizma: XPD a SPIDI márkacsizmája
Kesztyű: SPIDI