Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dunaújváros(adatlap).
Az mind1 . Velem lehet, alkudni, legyen 103
Mé,hollaksz? De,5 simán lesz matrica nélkül is.. Eza 3 literes fogyi csak mese Nincs rajt túl nagy haszon. Sőt,elég nagy bukta is bennevan a pakliba.
Eladó Shoei X-spirit Kiyonari. Bogárháló,orrvédő,sisakzsák. 105000Ft. Triumph Daytona 675re cserélhető is
Nagyon vicces... Nahh, nincs az 5ezer összesen... Plusz nekem is fel kell valahogy jutnom ám! Egyezzünk ki 102ben, mit szólsz? Egyébként is friss diplomás vagyok, nincs nekem pénzem...
A dollár árfolyama meg már nem az én bajom... El tudom képzelni mennyire lehet ráfizetés...
Szebb a fekete
Közben rájöttem, hogy a piros szebb
Leányzókkal szemezgess,ne az én sityakommal
Hát..lenne..Győr még kiljebb van vmennyire Engedek 5ezret,de ugye a benzinpénz,pályamatrica az 5ezer kb,úgyhogy 105 lesz Igy is feljebbment a dollár,kész ráfizetés
Cseréjjünkmá,Neked úgyis fekete kellett
Vazze... Nincs valami hely még egy kicsit kijjebb Pestről esetleg...? Jó, ok, valahogy megoldom és kimegyek oda De ez pénzbe fog kerülni... Persze neked Mennyit engedsz az árból, hogy egészen odáig kimászok?
Már szemezgettem vele......
Ja,arra. Az a rész lenne nekem a legjobb.Beljebb már fokozatosan nő az eltévedés veszélye
Kérdeztem a csávót,h mikor lesz piros. Mondta,h 2 hét kb. Megvettem a feketét,másnap irta h kapott pirosat
Á nem te fogsz hanem én, amennyiben a piros kiyonarit a fejedre mered húzni
Nemgondoltam volna,h rendőrgyilkosságért fogok még ülni..
A piros stipistopp
Jó, már rájöttem, hogy a Budaörsire gondolsz
Az Örs vezér térihez?

Őőőő, ha megmondod hol van, lehet... Mondj egy címet és megnézem térképen.
120-ért hozom az ARAi RX 7 CORSAIR-T Bin Laden-nak IS
Ááá,dehogy. Holnap megjön kiyonari Ezt má lehet megtartom Bár piros kéne
Ő az Kedd lesz belőle úgytűnik. Ikejja felé kitudsz jönni?
Ne gonoszkodj
Igen, reménykedek benne...
Hali!
Ha valakit esetleg érdekel.....