Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel hogy felvásárolta a BERIK-ET is az ARLEN NESS és Európában dömping áron nyomja a motyókat A többi gyártó pedig k.....va anyázik emiatt rendesen.. Mert ugy gondolták hogy ez az árképzés nem lesz tartós de ugy néz ki hogy folyamatosan tudják tartani ezt az árat nem csak kampányszerüen.

Party is over
Nézegettem a Teknic ruha csizma kesztyűt amit Alex ajánlott, vannak kis videók elég komoly a cucc. A csizma "zoknis" és karbonos a bokavédelem.....szóval elég jó minőségű terméknek tűnik és még jól is néznek ki.
Mivan?
Neked Stuff ruha kell
Szerintem semmi,az Arlen Ness amcsi(asszem)a Berik,...passz
Minőségre ugyan az
Azt tudja valaki, hogy mi a különbség a Berik meg az Arlen Ness között? A logón kívül...
Tényleg jó ár
Kell ruha!Arlen Ness
Ez egy jó ár.
Ez itt sztem eléggé ott van, plána 249 helyett 135-ért....
Jah,aszittem ruha kell Puma 1000-re má énis régóta vadászok fillérekért
Szerintem lesd meg a superzone honlapját... Pont két perce láttam rengeteg rucit az oldalukon, egyrészesek akár 100 rugóval is olcsóbban! Sőt, ahogy észrevettem tegnap/ma óta még olcsóbb....És ők sztem eleve nem drágák...
Hát...
Arlen Ness egyrészes kellene,meg talán egy Spyke Totem tipegő,vagy egy Puma
Csak hogy mégis mennyiben lenne!
Kék szin a dominálló!
Van hát! most kínáltak jóval olcsóbban. Remélem nem kell attól tartani h hamis, még nem láttam élőben. Egyébként ha van is ilyen azt hogy lehet kiszúrni? Pohi te rendőr vagy? néztem az adatlapod. Múltkor 20 motorosrendőr vezetett fel egy autót BP-re, kicsit meglepődtem mikor jöttek szembe velem, de majdnem mind visszaköszönt
1-et elbuktam, mert átvertek, 1 megjött, 1 úton van de azt már paypal vettem így nem vernek át legalább is a leírtak alapján.....
Had legyenmá 50-60ezres haszna szegény magyar kereskedőknek is
A roller-motor az elég jó Suzuki kereskedés alkuképesek.
Hát a Mike Tomi csinál ilyet az tuti, de olyan 20-40.000 Ft....bár minőségi
Pohi!
Neked már hazaért a kupakod?
Úgy emlékszem,hogy Te hozattál kintről.
Azt meghagyom Alexnek Én csak x-spirit diler akarok lenni Ha meg kimenek hollandba más is Milyen ruha,tipegő kell?
Sziasztok

Tudnátok nekem segíteni?

Nyíregyházi motorosboltok oldalait keresném, de csak 2-3-at találtam. Ti tudtok linket?

Köszi, helo
Remélem nem boltban veszed van annyi eszed
Itt a fórumban van egy csaj aki ilyenekkel foglalkozik,meg festi is a sisakot.
Csak most nem ugrik be hogy ki az.
Nézd meg az adatlapjaikat a csajoknak,hátha megtalálod.
Szépen dolgozik!
Akkor airbrush. A fekete Shoei-t akarom "felcicomázni", mert a gyári matricákkal nem nagyon tetszik... Valaki tud embert erre a feladatra és kb. mennyiért vállalják el?
Naná, hogy tud e-bay-el fekszik-kel