Mivel hogy felvásárolta a BERIK-ET is az ARLEN NESS és Európában dömping áron nyomja a motyókat A többi gyártó pedig k.....va anyázik emiatt rendesen.. Mert ugy gondolták hogy ez az árképzés nem lesz tartós de ugy néz ki hogy folyamatosan tudják tartani ezt az árat nem csak kampányszerüen.
Nézegettem a Teknic ruha csizma kesztyűt amit Alex ajánlott, vannak kis videók elég komoly a cucc. A csizma "zoknis" és karbonos a bokavédelem.....szóval elég jó minőségű terméknek tűnik és még jól is néznek ki.
Szerintem lesd meg a superzone honlapját... Pont két perce láttam rengeteg rucit az oldalukon, egyrészesek akár 100 rugóval is olcsóbban! Sőt, ahogy észrevettem tegnap/ma óta még olcsóbb....És ők sztem eleve nem drágák...
Van hát! most kínáltak jóval olcsóbban. Remélem nem kell attól tartani h hamis, még nem láttam élőben. Egyébként ha van is ilyen azt hogy lehet kiszúrni? Pohi te rendőr vagy? néztem az adatlapod. Múltkor 20 motorosrendőr vezetett fel egy autót BP-re, kicsit meglepődtem mikor jöttek szembe velem, de majdnem mind visszaköszönt
Itt a fórumban van egy csaj aki ilyenekkel foglalkozik,meg festi is a sisakot.
Csak most nem ugrik be hogy ki az.
Nézd meg az adatlapjaikat a csajoknak,hátha megtalálod.
Szépen dolgozik!
Akkor airbrush. A fekete Shoei-t akarom "felcicomázni", mert a gyári matricákkal nem nagyon tetszik... Valaki tud embert erre a feladatra és kb. mennyiért vállalják el?
Party is over