Az Arlen Ness nem is gyárt ruhákat, a honlapjuk szerint nem, csak csopper kiegészítőket. Igazi custon cég.
De a Berik oldalán van online-shop is, ott megtalálhatók az Arlen nálunk is forgalmazott ruhái.
UPS, FEDEX, dijjazás ellenében saját maga végezteti a vámeljárást.. és ugy kézbesiti, egyébként régen ha felhivtad az Orczy Téri hivatalt és mondtad hogy nem Budapesti vagy akkor elvégezték a vámeljárást és ugy kézbesitették a motyót..Nem tudom hogy most működik e ez, még autó alkatrészeknél igy volt amelyek kintről jöttek oldtimerek-hez. Visszakellet faxolni nekik a vámkezelési megbizást amely egy nyomtatott lap volt (kitöltve).
Gondolom egyéb megoldás nincsen. Tehát a csomag nem fog házhoz jönni, muszály oda felmenni és személyesen intézni? Tehát más szállító UPS DHL mittudomén FEDEX ők is ott landoltatják a csomagot?
Ha EMS-el jön és belerakja a számlát a kereskedő akkor először Bp-en az Orczy téri vámhivatalban landol a cucc onnan jön az értesités hogy vámköteles termék érkezett azzal a cédulával kell bemenned a postára az emlitett kirendeltségre amely melett 1 ajtóval arébb van a vámhivatal ott elvámolják, kifizeted, majd viheted a motyót. 6% vám és a 25% ÁFA.
EMS átlagos szállitási ideje 5-11 munkanap. A küldemény trackingelhető a neten ha az eladó küldt trackingnumber-t.
Ha normál áron hozol be valamit például ems jön akkor mennyi idő szokott lenni a vám? És a motoros cuccokra mennyi 0-8%-ig van + erre jön rá a 20% áfa, persze amerikáról beszélünk.
Konkrétan,kb.mennyiben lenne nekem egy Arlen Ness egyrészes 48-50-es méret?(púpos kivitel)
Meg kellene egy Spyke Totem tipegő(kék)
Kb.?
De a Berik oldalán van online-shop is, ott megtalálhatók az Arlen nálunk is forgalmazott ruhái.
EMS átlagos szállitási ideje 5-11 munkanap. A küldemény trackingelhető a neten ha az eladó küldt trackingnumber-t.