Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dainese forever
Elég igényes ruhákat gyárt és nem is a legolcsóbb márka.........
Cross bukósisakok minden méretben eladók! Ára 14200.-ft
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Hamar leléptél Pénteken,még ott kerestelek...
Olyan is létezik?
Sziasztok mi a véleményetek a STUFF márkájú motoros ruhákról?
HI . Mennyi HUF? Köszi
Hmm, oks... A keleti ok. Csak majd szólj, hogy mikorra érsz oda. Meg majd hogy pontosan melyik nap.
Csúszni fog a cucc,már nem postázták tegnap. Csüt-péntek. pénteken vagy szombaton megyek pestre vonattal,ha az jó,akkor keleti pu. Sorry,kötsög japó keresztbetett.
Átváltják középárfolyamon az árat és forintban fizetsz.
Én nem foglalkoznék a helyedben az fcmoto-val. Ha már olyan kiváltságos helyzetben vagy, hogy ezen a fórumon 2-3 ember is rx-7-et meg x-spiritet kínál a 430 eurós Chaserrel megegyező áron, akkor vedd a tutit. Szép a fényezése az általad kinézett kupaknak, de az ugye az Arai belépő modellje. Ha valami nem tetszik a sisakodon, max 60-ba tudod eltolni az apróban, ha viszont Alextől, Brittől vagy SSR8-tól (ABC-s sorrendben..;-) veszel egy sapkát, akkor egy fillért sem bux...
Köszönöm szépen mindenki segítségét aki segített az Fc-moto-val vagy minden mással kapcsolatban!

Még egy kérdésem lenne:
-- Ha kihozzák az Fc-moto-tól a rendelt dolgot, milyen pénznemben kell nekik fizetni? Euró?

Köszönöm!
Az FC-motohoz nem kell dombor nyomott kártya.Ha arra mész hogy kézbesitésnél szeretnél fizetni akkor kiviszik neked és akkor odanyomod a pénzt a kézbeitő kezébe.Sztem ez legtisztább és plussz 5 euroba kerül.És ha kiválasztid a szint és a méretet és megjelenik egy piros sor akkor az azt jelenti hogy már nincs a kiválasztott szinben és méretben az áru ami az akciós termékeknél gyakran előfordul. Elöny ha vagy kurva nagy vagy tök kicsi a fejed mert általában azokat akciózzák.
Eladó Új Shoei X-spirit Kiyonari M-es méretben.Bogárháló,orrvédő,sisakzsák. Japán modell,pinlock nélkül,Soft smoke plexivel.
noarmy@citromail.hu
06705933791
Szóval előszőr regisztrálsz az oldalon, felhasználó név, jelszó, e-mail cim megadása, majd kitöltöd a személyes adatokat valamint a megfelelő mezőbe a szállitási cimed. Ha ez meg van akkor ki keresed a kivánt terméket, kiválasztod a szint, méretet stb.... berakod a "kosárba" és utolsó lépéskét kifizeted. Fizetésnél csak dombornyomott MASTERCARD VAGY VISA kártyát fogadnak el! Kitöltöd a kártya adatokat a megfelelő rovatban és fizetsz.
A korábbi e-mail-t megkaptad? Ezek sem rosszak: http://www.2002r1.extra.hu/php...
L-es, még érdeklődöm, de nagyon
Méret?
Az FC-moto.de oldalon való vásárlásban segítséget szeretnék kérni.
Nagyon megköszönném, ha vki leírná a vásárlás menetét (rendelés, fizetés, milyen valutában, hogy...), aki már vásárolt innen.

köszönöm
Helló mindenkinek!

Döntöttem, Arai Chaser Jungle White bukó kellene.
Aki tud hozni nekem az szóljon és hogy mennyiért? érdekelne nagyon

köszi

kép róla:
Meg egyébként is, az enyém a hosszabb
Hát ez azért erős túlzás... De én legalább egyszerre csak egy horgot használok, nem rögtön 2x3-at...
Rakóstól már csak egy lépés a sárgavégűs csipesznézegetés
Inkább te ne pergessé, hanem rakosozzá, AZ az isten .
Ne rakósozzá,hanem pergessé