Csúszni fog a cucc,már nem postázták tegnap. Csüt-péntek. pénteken vagy szombaton megyek pestre vonattal,ha az jó,akkor keleti pu. Sorry,kötsög japó keresztbetett.
Én nem foglalkoznék a helyedben az fcmoto-val. Ha már olyan kiváltságos helyzetben vagy, hogy ezen a fórumon 2-3 ember is rx-7-et meg x-spiritet kínál a 430 eurós Chaserrel megegyező áron, akkor vedd a tutit. Szép a fényezése az általad kinézett kupaknak, de az ugye az Arai belépő modellje. Ha valami nem tetszik a sisakodon, max 60-ba tudod eltolni az apróban, ha viszont Alextől, Brittől vagy SSR8-tól (ABC-s sorrendben..;-) veszel egy sapkát, akkor egy fillért sem bux...
Az FC-motohoz nem kell dombor nyomott kártya.Ha arra mész hogy kézbesitésnél szeretnél fizetni akkor kiviszik neked és akkor odanyomod a pénzt a kézbeitő kezébe.Sztem ez legtisztább és plussz 5 euroba kerül.És ha kiválasztid a szint és a méretet és megjelenik egy piros sor akkor az azt jelenti hogy már nincs a kiválasztott szinben és méretben az áru ami az akciós termékeknél gyakran előfordul. Elöny ha vagy kurva nagy vagy tök kicsi a fejed mert általában azokat akciózzák.
Szóval előszőr regisztrálsz az oldalon, felhasználó név, jelszó, e-mail cim megadása, majd kitöltöd a személyes adatokat valamint a megfelelő mezőbe a szállitási cimed. Ha ez meg van akkor ki keresed a kivánt terméket, kiválasztod a szint, méretet stb.... berakod a "kosárba" és utolsó lépéskét kifizeted. Fizetésnél csak dombornyomott MASTERCARD VAGY VISA kártyát fogadnak el! Kitöltöd a kártya adatokat a megfelelő rovatban és fizetsz.
Az FC-moto.de oldalon való vásárlásban segítséget szeretnék kérni.
Nagyon megköszönném, ha vki leírná a vásárlás menetét (rendelés, fizetés, milyen valutában, hogy...), aki már vásárolt innen.
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Még egy kérdésem lenne:
-- Ha kihozzák az Fc-moto-tól a rendelt dolgot, milyen pénznemben kell nekik fizetni? Euró?
Köszönöm!
noarmy@citromail.hu
06705933791
Nagyon megköszönném, ha vki leírná a vásárlás menetét (rendelés, fizetés, milyen valutában, hogy...), aki már vásárolt innen.
köszönöm
Döntöttem, Arai Chaser Jungle White bukó kellene.
Aki tud hozni nekem az szóljon és hogy mennyiért? érdekelne nagyon
köszi
kép róla: