Semmi gond, nem nekem fontos 95.000 alatt nem lehet beszerezni. Legalább is én nem tudom. Lehet másnak sikerül akinek vannak kint kapcsolatai mint pl:AlexCBR.
Hi! Én magam még nem rendeltem, de a haverom onnan vette a bőrruciját. Azt hitte, hogy EUR-ba kell majd fizetnie, abba otthon elő is volt készítve a pénz. Jött a futár, mondta, hogy akkor xxx Ft lesz... Szerencséjére pont volt náluk otthon annyi, hogy ki tudta fizetni forintban Úgyhogy én amondó vagyok, hogy forintban kell fizetni(mondjuk a nagy esküt nem teszem le, de szerintem igen). De ha jól emlékszem, akkor valaki más is mintha mondta volna korábban, hogy forintban kell.
Bocsánat, hogy eddig nem jelentkeztem, de gondolkodtam a sipkán.
Sajnos nekem nem tetszenek az RX-7 festések és nincs meg a rávalóm.
De ha mégis kellene jelentkezek, köszi, hogy segíteni próbáltál.
Ha változna és mégis tudnál jó áron behozni Arai Chaser Jungle White-ot, akkor szólj, még egy ideig nem rendelek AGV-t.
Köszi mindent és ajánlak ismerőseimnek az RX-7-el kapcsolatban.
pl ma mentem a szerelőhöz a hondával egy másik városba és 90el menni a pusztaságban nem tetszett így raktam egy kis zenét halkan. + minden zajt hallok, mert próbálgattam hogy jó és sikerült úgy beállítani hogy minden tökéletes legyen tehát ilyen akadály nincs.
Tudom, hogy már válaszoltál kérdésemre az fc-moto-val kapcsolatban, de nem akarok felsülni.
Tutim, hogy forintba kell fizetnem a megrendelt dologért? (Nem szeretnék felsülni, hogy nincs euróm és abban kéne fizetnem amikor kihozzák. )
Te is vásároltál már ettől a cégtől?
Köszi!
Lehet, hogy most hülyeség megint megkérdezni, de fő a biztonság.
Naná, hogy kaphat amint egyszer is nem veszi észre a körülötte lévő dolgokat.......egyértelmű, hogy ha ennek ellenére normálisan tud közlekedni akkor nem basztatja őt senki. DE nem ajánlom az előbb felsorolt dolgok miatt, a kültéri zajok hiány elég veszélyes lehet......
halkan szokott szólni, pont ezért hogy mindent halljak és még ha sisak rostély csukva hallom hogy más mit beszél
csak hosszú úton jó szerintem halkan egy kis zene szó
Csak 1 kérdést teszek fel Hallani fogod a sziránázó mentő, tűzoltó, rendőr autót?.......de nem ám, mert a sok majom így sem hallja, hogy nincs semmi a fülében
pohi lenne egy jogi kérdés: ha motorozok és zenét hallgatók mp3on azért kaphatok valami büntetést ? ? én nem találtam rá semmit ami írná hogy nem lehet
Szép az a csizma. Karácsony előtt pár nappal néztem is az euromotornál, kérdeztem is rögtön mennyi, mert nagyon szép és erősnek stabilnak tűnt, mellesleg perforált így szellőzik is......elhajtottak a fenébe, mondván nem tudjuk prototípus csak ez az egy van mutatóba, majd jövőre lesz
Egyszer úúúgyis megveszem.
Bocsánat, hogy eddig nem jelentkeztem, de gondolkodtam a sipkán.
Sajnos nekem nem tetszenek az RX-7 festések és nincs meg a rávalóm.
De ha mégis kellene jelentkezek, köszi, hogy segíteni próbáltál.
Ha változna és mégis tudnál jó áron behozni Arai Chaser Jungle White-ot, akkor szólj, még egy ideig nem rendelek AGV-t.
Köszi mindent és ajánlak ismerőseimnek az RX-7-el kapcsolatban.
Na és persze legyen köze hozzászólásomnak a topic nevéhez!
Tudom, hogy már válaszoltál kérdésemre az fc-moto-val kapcsolatban, de nem akarok felsülni.
Tutim, hogy forintba kell fizetnem a megrendelt dologért? (Nem szeretnék felsülni, hogy nincs euróm és abban kéne fizetnem amikor kihozzák. )
Te is vásároltál már ettől a cégtől?
Köszi!
Lehet, hogy most hülyeség megint megkérdezni, de fő a biztonság.
Ha más is tud válaszolni, megköszönném.
csak hosszú úton jó szerintem halkan egy kis zene szó
Köszönöm a linket!
Arai Rx7
c) úgy közlekedni, hogy a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse, másokat közlekedésükben indokolatlanul ne akadályozzon, és ne zavarjon.
És már buktad is.......ez gumijogszabály........van még pár a KRESZben
Hát nem! Halakkal foglalkozom és nem repülőn sétáltatom őket.... Roger!