Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyan az csak az euróbai XR az amcsi meg RF és nincs benne pin lock ami 5900 Ft a motoroázisnál.
Gondolom áldozatul estél......
Ezt a repülés bizonyos szegmenseiben a rádióforgalmazás végén mondják a piloták a mike-ba
vágom, vágom de ezt a Rogert nem értem...
Roger vágod mi?
...meg ugye ott vannak még az okos emberek, akik kawa zzr-1400-at vesznek a béjről, 9 ezer dolcsiért...
apriliat is lehet venni...
Nekem sem arra kell,hogy jól nézzen ki,(bár nem elhanyanyagolandó)20 éve motorozom egyébként(csakhogy tudd)
És tudom én is,hogy a Duki a legjobb gép a világon,csak az 5-6 milla.
Tisztában vagyok az ilyen dolgokkal.
nekem nem csak arra kell h jól nézzen ki... annyit mondok dió hélyba: japán motorból csak is kawa amugy meg olaszok a legjobbak....
Én a Te helyedben R1-et vettem volna!
NEKEM az jobban tetszik!

Amúgy grat a géphez!
gixi nem az enyém próbára volt nállam... kawa párti vagyok és ha minden igaz meg is lesz pár nap mulva a saját kis 10 esem
Sziasztok segítsetek légyszi!
Tulajdonképpen mi a (lényegbeli) különbség a Shoei RF-1000 és az XR-1000 között? Ahogy böngészem a netet úgy veszem ki hogy a 2 tipus szinte azonos.
Tudod mit?
Veszek egy pumát,CSAK AZÉRT MERT NEKED AZ JOBBAN TETSZIK!
JÓ LESSZ ÍGY?

Te pedig cseréld le a gixxert,R1-re mert az NEKEM az R1 jobban tetszik!
Megeggyeztünk?
Neked mi tetszik a gixxerben?
Izlések és pofonok
elnézést akartam is írni h annak ellenére h nagyker árat hírdet 76 asszem nálla a régebbi puma.... nem tom akkor ez mennyire nagy ker ár...
B@szki ez aztán a progressziv marketing
mi teccik ebben a csizmában? sztem drága és csúnya is inkább vegyél pumát.... itt az aprókba árul valaki nagyker áron puma csizmákat
Ha boltban akarod megvenni, akkor az euromotornál most úgy tűnik 75 helyett 60 az ára.
Hi!
Igazad van és valóban,erre nem figyeltem.
De nem"cirkuszolok"így,bemegyek egy üzletbe és megveszem,nem jó ez így,hogy másra kell hagyazkoznom.
Bár igaz,így 75.000 a csizma és 170.000 a ruha.
Sziasztok! Egy dologra figyelj Chriss! Az árak ott fontban vannak és akkor már koránt sem 30 az a csizma!
De, tudsz rendelni megnéztem szállitanak Magyarországra, UPS-el a szállitás dijtételei is fent vannak az oldalon... ugy láttam lehet kártyával fizetni...
Szerintem igen.
De akkor nem rendelhető onnan,...mindegy.
Az a gáz,hogy nem vágom az angolt,ezért kell másokra hagyatkoznom.
Egyébként elintézném magamnak is.
ÖÖÖÖ ez egy Angol áruház ahol a Spyke Totem van... amit linkeltem .. Egyről beszélünk
Jól számoltam?
Amcsiban kb. 30papír?
Ha arról van szó,tudsz intézni?
Mert Én nem vágom ezeket,hogy mit hogyan.
Ez egy Angol weblap Spyke Totem

Az USA-ban abszolút nem elterjedt márka Európában ismert.