Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem Te vitted el a piros Kiyonarit?
Hát azért azt az érzést nem tudja adni, de jópofa kis motor, sima a blokkja és rövid a tengelytávja így nagyon fordulékony. Nekem furcsa a 300 kg fölötti FJR után (megrakodva kicsit több is szerintem), olyan mint a bicikli
A Yamahák nagy istene pillanatra becsukta a szemét és enged ráülni másra?
Ehhez tényleg megy az a sisak.
Meteorológusok olyanok mint gyurcsány papáék
De öcsém gsr-éhez nagyon is
Viccelsz, mókázol
Nagy hiba... Győrbe 33fokot mond maxra, csak nem esik majd
Ha esik nem idulok el. Nincs esőruhám
Hát űberelni nem mer én is így állok motor:0 sisak:2
Jól néz ki!
Mondjuk nem igazán megy egy fehér FJR-hez!
Neked most akkor hány kupakod van? Akárhány is, engem úgysem tudsz űberelni: motor:0 - sisak:2
megjött a sisak amcsiból http://www.imet.hu/index.php?c...

gyönyörű élőben
Ok! De ha én felmegyek, átutazom a fél várost, és esni fog, te meg nem jössz, akkor én nagyon morcos leszek...
Akko péntek,5óra,ikejja. Ha esni fog nemmegyek
Én nem igazán értem azokat, akik ennyire trasálnak a bankkártyás fizetéstől. Igaz, volt a nyolcvanas években pár lehúzás, de nem hiszem, hogy ebből kéne kiindulni.... Szal én megadtam a bankkártyám adatait és leemelték a lét a számlámról. Nem többet, nem kevesebbet.
Viszont fenntartom azt a véleményem, hogy inkább a fórumos kollégáktól kellene soppingolnod ugyanannyi pénzért egy rx-7-et... Kényelmesebb, jobban szellőzik, könnyebben eladható!
Chasert a dagadt németek vesznek a boxer endurókra....
Helló row!

Mi volt a tapasztalatod az FC-moto rendelés után? nagyon érdekelne, mert onnan szeretnék rendelni
Miután kihozták forintba fizettél?

köszi
Nem, nem az Oks, akkor péntek. Nem muszáj fehérvárnak lennie ám, mert igyis-úgyis fel kell mennem majd pestre, de nézd meg azért ha gondolod. Jahh és akkor gondolom marad a megbeszélt du. Az úgy kb. mikor is? Olyan fél 5?
Hjaa,aszittem a ducatim Sztem csütörtök reggel lesz meg. Pénteken már tutira,de moccal megyek,hétvégi programom ugrott,úgyhogy ikejja lenne nekem jó. De még megném h szfvár hogy jönne ki
Hogy melyik nap mész fel pestre, hogy megkapjam a sisakot...?
micsoda?
Hi! Tudsz már valamit, hogy melyik nap lesz?
*low
Nagyobb boltok is válaszolnak.Sőt ált Ők előbb,mint a magánszemély. S küldi gift&lov price az összes szinte.
ja a kép ha valaki nincs képben: