Hát azért azt az érzést nem tudja adni, de jópofa kis motor, sima a blokkja és rövid a tengelytávja így nagyon fordulékony. Nekem furcsa a 300 kg fölötti FJR után (megrakodva kicsit több is szerintem), olyan mint a bicikli
Én nem igazán értem azokat, akik ennyire trasálnak a bankkártyás fizetéstől. Igaz, volt a nyolcvanas években pár lehúzás, de nem hiszem, hogy ebből kéne kiindulni.... Szal én megadtam a bankkártyám adatait és leemelték a lét a számlámról. Nem többet, nem kevesebbet.
Viszont fenntartom azt a véleményem, hogy inkább a fórumos kollégáktól kellene soppingolnod ugyanannyi pénzért egy rx-7-et... Kényelmesebb, jobban szellőzik, könnyebben eladható!
Chasert a dagadt németek vesznek a boxer endurókra....
Nem, nem az Oks, akkor péntek. Nem muszáj fehérvárnak lennie ám, mert igyis-úgyis fel kell mennem majd pestre, de nézd meg azért ha gondolod. Jahh és akkor gondolom marad a megbeszélt du. Az úgy kb. mikor is? Olyan fél 5?
Hjaa,aszittem a ducatim Sztem csütörtök reggel lesz meg. Pénteken már tutira,de moccal megyek,hétvégi programom ugrott,úgyhogy ikejja lenne nekem jó. De még megném h szfvár hogy jönne ki
Ehhez tényleg megy az a sisak.
http://www.imet.hu/index.php?c...
Mondjuk nem igazán megy egy fehér FJR-hez!
gyönyörű élőben
Viszont fenntartom azt a véleményem, hogy inkább a fórumos kollégáktól kellene soppingolnod ugyanannyi pénzért egy rx-7-et... Kényelmesebb, jobban szellőzik, könnyebben eladható!
Chasert a dagadt németek vesznek a boxer endurókra....
Mi volt a tapasztalatod az FC-moto rendelés után? nagyon érdekelne, mert onnan szeretnék rendelni
Miután kihozták forintba fizettél?
köszi