Most jött el amikor a hóhért akasztják de nem tudna valaki szerezni nekem egy RX7 Hagát L-es méretben?Aki segít,annak teljesítem egy kívánságát(no sex )
ja akkor nem szóltam
nem értek még én a drága bukókhoz.
egy drága nolanom volt anno, de azt is motorral együtt vettem.
haver mai napig használja.
ja és piros.
Ducaticsabi! Én vettelek fel msn-re (is), lenne pár kérdésem a 749-es dukival kapcsolatban ha no problemo!
ps: Forintba kell fizetned a futárnak,de ha előre fizetsz dombornyomott kártyával akkoris ugyanúgy meg fogod kapni a cuccot,csak nem számitanak fel még utánvételi összeget. De mondjuk elég nagy hülyeség annyi pézé egy alap sityakot venni
Nekem is a shoei xr-1000 picotte festés tetszik legjobban,de ugyanannyiért tudom megvenni mint egy x-spiritet. Há jóho x-spirit
Hát olyan 340 dollártól kezdődenek a mintás újjak + kb.50 dollár postaköltség + 20% áfa + 6%vám X157 Ft (kb. ennyi most 1 dollár) Ha megkockáztatod, hogy ajándékként feladatod 50 dollár értéket megjelölve akkor megkerülhető a vám, de ha elveszik a csomag akkor ugrott az átutalt pénzed max. az 50 dolcsit kapod vissza + 4000 Ft az VISA kártya éves díja + idegeskedés (nyugtató gyógyszerek 10.000 Ft ), hogy megjön e a csomag.......
Nem Ez a sisak piszokjól néz ki élőben, új az illata (4x használt az eladó szerint és úgy érzem nem hazudott) nincs rajta karc a lakkozáson és a plexiken sem, bogárháló is van hozzá meg valami shoei tisztítószer kis fülpucolókkal, nagy vétel volt. Mondjuk még mindíg nem vagyok 0-án a mocsok osztrák szemétláda miatt...de közelítek hozzá. Úgy néz ki ez eladósorba kerül:
Roger