Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

119.500.- Ft Budapesti átvétellel dobozban. 2 hete olcsóbb lett volna mert az USD is olcsóbb volt.

Roger
Ilyet?
Most jött el amikor a hóhért akasztják de nem tudna valaki szerezni nekem egy RX7 Hagát L-es méretben?Aki segít,annak teljesítem egy kívánságát(no sex )
Te vagy én meg 4-5......végülis + 90.000-et megér az a 2 nap mínusz
De ők 2 nap alatt szállitják A gyorsaság megfizethetetlen
tényleg nem szóltam akkor.
azt hittem egy kategória.
ja akkor nem szóltam
nem értek még én a drága bukókhoz.
egy drága nolanom volt anno, de azt is motorral együtt vettem.
haver mai napig használja.
ja és piros.
ettől jóval olcsóbb: http://www.imet.hu/index.php?c...
Ez nem XR-1000-es hanem X-eleven....más árkategória.
szépen rátetted a 30+% áfát :D
Nekem is Elvileg ezt elviszik,de most meg nincs piros M-es,amire lesz meg biztos felmegy a $
Hiába szugerálsz akkor is apiros kell
Új,M-es.Bogárháló,orrvédő,sisakzsák.105000 Ft.
06705933791
noarmy@citromail.hu
nem mindegyik szép?
meg ők szerintem kenőpénzt szednek össze az útszéliektől.
Kurvákról beszélsz?
Ducaticsabi! Én vettelek fel msn-re (is), lenne pár kérdésem a 749-es dukival kapcsolatban ha no problemo!

ps: Forintba kell fizetned a futárnak,de ha előre fizetsz dombornyomott kártyával akkoris ugyanúgy meg fogod kapni a cuccot,csak nem számitanak fel még utánvételi összeget. De mondjuk elég nagy hülyeség annyi pézé egy alap sityakot venni
Nekem is a shoei xr-1000 picotte festés tetszik legjobban,de ugyanannyiért tudom megvenni mint egy x-spiritet. Há jóho x-spirit

Na de go má msn
Elméletileg........de ezek nem a legszebbek, azok általában drágábbak.
akkor max 80-ból itthon van.
Hát olyan 340 dollártól kezdődenek a mintás újjak + kb.50 dollár postaköltség + 20% áfa + 6%vám X157 Ft (kb. ennyi most 1 dollár) Ha megkockáztatod, hogy ajándékként feladatod 50 dollár értéket megjelölve akkor megkerülhető a vám, de ha elveszik a csomag akkor ugrott az átutalt pénzed max. az 50 dolcsit kapod vissza + 4000 Ft az VISA kártya éves díja + idegeskedés (nyugtató gyógyszerek 10.000 Ft ), hogy megjön e a csomag.......
ha itthon 116k egy ilyen, akkor mennyiért érnek ezek haza amcsiból?
ha nem titok
Lemaradt:
Nem Ez a sisak piszokjól néz ki élőben, új az illata (4x használt az eladó szerint és úgy érzem nem hazudott) nincs rajta karc a lakkozáson és a plexiken sem, bogárháló is van hozzá meg valami shoei tisztítószer kis fülpucolókkal, nagy vétel volt. Mondjuk még mindíg nem vagyok 0-án a mocsok osztrák szemétláda miatt...de közelítek hozzá. Úgy néz ki ez eladósorba kerül:
Az mind1, csak most találjanak bele