Sziasztok!
Valakinek van netán tapasztalata a Louisnál kaphato PROBIKER bőrruhákrol?
Elég jo árban van,asszem 59000.-péz./persze a legolcsobb/
Szivesen venném a rá,vagy a lebeszéléseket
Köszi!
sziasztok.
Lenne tisztítással kapcsolatos kérdésem...bemegyek egy motororosboltba és kiröhögnek ha én szivacsbéléstisztító habot keresek....szval hol tudnék ilyet beszerezni? mert a régi sisakomnak nagyon brutál a belseje és a barátnőmre jó lenne...ha tiszta lenne:S Szval a NEM kivehető bélését szeretném tisztítani! Még 1 kérdésem lenne...a plexit ti mivel tizstítjátok? eddig ablakmosóval+papírzsepivel tistítottam...idő után nem tehetek kárt a plexiben?
előre is köszi
Hát ez egy nagyon magyaros összehasonlítás. Gondolom az X-lite ott maradhatott ajándékba a tesztelőknél.... kerek-perec leírják, hogy az Arai a legjobb, de mivel "hangosan" jár a plexije, ezért nem lehet az első...
W2 Privateer cross csizmához mit szóltok? most olyat szeretnék venni, csak érdekel mit gondoltok róla
(nem verseny célra kell, hanem csak hobbi, és kb ennyi pénzt szánnék rá..) http://parilla.hu/index.php?pa...
Nincs türelmem ehez a rendelgetéshez,sem pedig tapasztalatom,de ha te esetleg megrendelnéd nekem,már most meg tudnálak sérteni egy Laguna seca-val,vagy kívánságod szerint valami más hasonló minőségű gúnyával.
Szia!
Nemrég vettem egy Sharkot és nekem kisebb méret kellett, mint az előző bukómnál. Jó sokat próbálgattam, szerintem az átlagosnál talán kicsit szűkebb a méretezése, de az is lehet, hogy ez típusfüggő. Mindenképpen menj be a Fokt-ba próbálni! Amúgy a bukó hibátlan és gyönyörű, viszont picit hangosabb az előző sisakomnál.
Egyébként valamikor raktam fel Shark mérettáblázatot, szerintem, ha beírod a keresőbe, meglesz...
És az X-Lite nyeri.Kiváncsi lennék hogy milyen ha megverte az Arait és a Shoeit. Nekem RSF2i-m van de nem vok elragadtatva töle.Fél éves sincs és a sisak ajján a bör már 3 helyen be van törve pedig mindig ovatosan rakom le és figyelek rá hogy hova.120 felett meg össze-vissza rángatja a fejem a szél.Szépnek szép de ez kevés.Sztem inkább a fent emlitett kategoriábol vegyél bár kicsit drágább...
Shark sisakkal nincsenek tapasztalataim... Shoei (xr1000) volt már, most Arai (Viper) van... ezek jók... sajnos volt már "szerencsém" egy-két "olasz-gagyi" sisakhoz is (50ezres kategória)
A minőségre nem szabad sajnálni a pénzt, de akad a piacon egy-két "csúcskategóriás" sisak... amelynek csak az ára csúcskategóriás.... így óvatosan vásárolok...
Még egy kérdés, mivel rendelni fogom a sisakot: a Shark sisakok méretezése milyen? Normál, vagy az átlagosnál szűkebb? (vagy bővebb?)
Én legközelebb biztos osztottat veszek, aminek deréknál még külön kihagyás is van, mert ez baromi kényelmetlen, mintha a vasalódeszkát húztam volna a hátamra. De ha nem veszi majd meg senki, lefejtem a belső részét(két fekete bélelt "lap" van összevarrva) aztán úgy hordom.
Szia! Én SHARK RSX flag -et használok. Kompozit héj a sisak nagyon könnyű. A sisakot cca. 6 hónapja használom, a gyári plexit csak szürkületben vagy este mivel lecseréltem irridium ezüstre. Hosszabb úton a jelentősebb rovarszennyeződések eltávolitása után sem lett karcos a gyári plexi, amennyiben nem a benzinkútakon található koszos löttyel tisztitod! Hanem megfelelő tisztitószerrel és textiliával.Természetesen gyárilag pinlock-s a sisak, könnyen cserélhetők a plexi-k. A festés minőségéről annyit...sajnos leesett a motorrol és a hátsó légbeömlőn kb 2 mm területen lepattant a fényezés. A bélés kivehető, és mosható anyaga puha tapintású nedvszivó textilia (én maszkkal használom).
Bogárháló, és orr spoiler is van a sisakban. Méret problémákról egyenlőre nem tudok beszámolni (tágulás, lötyögés,) Zárszerkezet dupla D gyűrűs. Az orr alatti részen található egy ki/be pattintható ventillációs szellőző rész illetve a sisak tetején egy légbeömlő nyillás ami szintén reteszelhető. Eddig nem tapasztaltam hogy erősen párásosott volna. A bélés kivehető és mosható.
Nos XR 1000-es sisakom nem volt ezért nincs öszehasonlitási alapom.
Én 435.- USD-ért vettem anno a sisakot. Shark RSX
Ugy gondoltam ha Talmának jó talán nekem is megfelel. Mindemellett megkell jegyeznem nem egy halk sisak.
Ha valóban 200€, az nagyon jó ár érte.
Nekem a szellőzéssel nincs bajom.
Műszaki/minőségi probléma? Ember, ez egy versenysisak, Talma ilyeneben megy a GP-ben! Ráadásul egy Sharkról van szó!
A héj multiaxiális karbon/kevlár héjszerkezetű, kompozit.
Szerintem olyan plexi nincs, ami karcmentes. De a 3mm-es vastagságával az egyik legbiztonságosabb plexi. Gyorsan, könnyen cserélhető, pinlock nincs, ellenben van tépőfóliához tartópöcök, hiszen, mint mondtam, versenysisak.
A festés minőségére rosszat nem tudok mondani, hiszen, mint mondtam, ez egy SHARK!
A bélése teljesen kivehető, szerintem jó minőségű. Ami érthető is, hiszen ez egy több, mint 100ezres sisak, a palettán a második felülről. Nekem amióta használom, semmi elváltozás nem látszik a bélésen, de az előző RSF2i-mnek sincs semmi probléma a bélésével.
Természetesen DD-s, egy versenysisaknál alapkövetelmény!
A sisaknak tartozéka az orrspoiler és az áll alatti "bogárháló", igaz nem éppen hálós. De a funkcióját tekintve az.
Szerintem az XR1000nél sok tekintetben jobb, illetve sokkal jobb ár-érték arányú sisak, hiszen az XR-hez meg kell venni a spoilert, bogárhálót és a bélése sem kivehető, csak az arcpárnái.
Kárt biztos nem teszel benne.Nekem ez vált be
Valakinek van netán tapasztalata a Louisnál kaphato PROBIKER bőrruhákrol?
Elég jo árban van,asszem 59000.-péz./persze a legolcsobb/
Szivesen venném a rá,vagy a lebeszéléseket
Köszi!
Lenne tisztítással kapcsolatos kérdésem...bemegyek egy motororosboltba és kiröhögnek ha én szivacsbéléstisztító habot keresek....szval hol tudnék ilyet beszerezni? mert a régi sisakomnak nagyon brutál a belseje és a barátnőmre jó lenne...ha tiszta lenne:S Szval a NEM kivehető bélését szeretném tisztítani! Még 1 kérdésem lenne...a plexit ti mivel tizstítjátok? eddig ablakmosóval+papírzsepivel tistítottam...idő után nem tehetek kárt a plexiben?
előre is köszi
(nem verseny célra kell, hanem csak hobbi, és kb ennyi pénzt szánnék rá..)
http://parilla.hu/index.php?pa...
Nemrég vettem egy Sharkot és nekem kisebb méret kellett, mint az előző bukómnál. Jó sokat próbálgattam, szerintem az átlagosnál talán kicsit szűkebb a méretezése, de az is lehet, hogy ez típusfüggő. Mindenképpen menj be a Fokt-ba próbálni! Amúgy a bukó hibátlan és gyönyörű, viszont picit hangosabb az előző sisakomnál.
Egyébként valamikor raktam fel Shark mérettáblázatot, szerintem, ha beírod a keresőbe, meglesz...
l---first-class.html
http://www.tesztmotor.hu/felszereles/bukosisak-teszt-a-ja
vabol---first-class.html
Kössz a segítséget, mindkettőtöknek!
Shark sisakkal nincsenek tapasztalataim... Shoei (xr1000) volt már, most Arai (Viper) van... ezek jók... sajnos volt már "szerencsém" egy-két "olasz-gagyi" sisakhoz is (50ezres kategória)
A minőségre nem szabad sajnálni a pénzt, de akad a piacon egy-két "csúcskategóriás" sisak... amelynek csak az ára csúcskategóriás.... így óvatosan vásárolok...
Még egy kérdés, mivel rendelni fogom a sisakot: a Shark sisakok méretezése milyen? Normál, vagy az átlagosnál szűkebb? (vagy bővebb?)
Köszi mégegyszer, RR
A tieden gyárilag van pinlock?
Bogárháló, és orr spoiler is van a sisakban. Méret problémákról egyenlőre nem tudok beszámolni (tágulás, lötyögés,) Zárszerkezet dupla D gyűrűs. Az orr alatti részen található egy ki/be pattintható ventillációs szellőző rész illetve a sisak tetején egy légbeömlő nyillás ami szintén reteszelhető. Eddig nem tapasztaltam hogy erősen párásosott volna. A bélés kivehető és mosható.
Nos XR 1000-es sisakom nem volt ezért nincs öszehasonlitási alapom.
Én 435.- USD-ért vettem anno a sisakot.
Shark RSX
Ugy gondoltam ha Talmának jó talán nekem is megfelel. Mindemellett megkell jegyeznem nem egy halk sisak.
Ha valóban 200€, az nagyon jó ár érte.
Nekem a szellőzéssel nincs bajom.
Műszaki/minőségi probléma? Ember, ez egy versenysisak, Talma ilyeneben megy a GP-ben! Ráadásul egy Sharkról van szó!
A héj multiaxiális karbon/kevlár héjszerkezetű, kompozit.
Szerintem olyan plexi nincs, ami karcmentes. De a 3mm-es vastagságával az egyik legbiztonságosabb plexi. Gyorsan, könnyen cserélhető, pinlock nincs, ellenben van tépőfóliához tartópöcök, hiszen, mint mondtam, versenysisak.
A festés minőségére rosszat nem tudok mondani, hiszen, mint mondtam, ez egy SHARK!
A bélése teljesen kivehető, szerintem jó minőségű. Ami érthető is, hiszen ez egy több, mint 100ezres sisak, a palettán a második felülről. Nekem amióta használom, semmi elváltozás nem látszik a bélésen, de az előző RSF2i-mnek sincs semmi probléma a bélésével.
Természetesen DD-s, egy versenysisaknál alapkövetelmény!
A sisaknak tartozéka az orrspoiler és az áll alatti "bogárháló", igaz nem éppen hálós. De a funkcióját tekintve az.
Szerintem az XR1000nél sok tekintetben jobb, illetve sokkal jobb ár-érték arányú sisak, hiszen az XR-hez meg kell venni a spoilert, bogárhálót és a bélése sem kivehető, csak az arcpárnái.