Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hiába no, a rengeteg tanulás.... Ekkora agy nem fér el kisebb helyen
bocs....fejem
Én is ezt akartam mondani az XL-ben olyan lenne a felyem mint a harang kolompja
Amúgy nagyon jó áron nyerheted licitet..Az új eladóknál nagyon kevesen licitálnak,s fillérekért kell eladniuk pár cuccot,amig látni fogják,h no problem velük. Reméljük nem átbaszásos lesz a story. Amúgy élőbe gyönyörű ez a fekete kyonari
...Tiéd junior
Hja tleg,Te fejed kécce nagyobb emmesnél
Ezért jó a paypal, majd ők behajtják....De van a fórumozóknak verőembere Floridában....Hmmmm, itt vagy Alex?
na pont ezt akartam mondani.. Főleg úgy row,h enyém eladó
Egy kérdés:
Célszerű(/biztonságos?) olyan emberkétől vásárolni, aki most kezdte az eladást (ez az első terméke).
Tudom valahol el kell kezdeni, de...
Annyit fényeztétek ezt a Kyonarit, hogy megtetszett a fekete.... Veszek is egyett esős napokra, meg olyan szakaszokra, ahol különösen tartani kell az araimra felverődő kavicsoktól..
Ihol egy zárt licit, senki ne merje...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
cool
Okés.
Ja,ez a chriss79 elég gagyi
nap a day,a hét pedig week. Volt h nekem is heteket irt,s pár nap múlva jött a mél h tessékparancsolni megvan. Azt azóta se vettem meg
Sajna csak 7vége lesz jó. Anyám holnap nem tud elmenni,délután meg go zala intézni temetés,stb. 7vége már jó lesz tutira.
Ilyet: http://www.mlol.de/html/sp-1.h... tudok majd 20.000-ért kb. ha minden igaz fekete fehéret. Most csináltam egy próbarendelést 1-2 héten belül elválik mennyiért jön be pontosan és mennyi idő alatt. De lehet lesz piros-fehér is......
Milyen felhasználónevek fordulnak meg itt
Rendben
Én a barátom boltjába rendelem és ő átveszi. A bolt nyitva van munkaidőben mikor a posta jár és így nem kell külön szaladgálnom. Hétközben általában dolgozom meg a család összes tagja is, így megkerülöm a dolgot...
Pohi, jelentkezni fogok.
köszi. M41 2152
OK, csak gondoltam megkérdezem megkaptad-e már egyáltalán. Nekem OK a hétvége is fehérváron ha neked nem megy hamarabb.
De tőlle van. Szerintem rossz a fordítóprogram és a 2-3 napot 2-3 hétre fordítja. Írtam neki, hogy mi a helyzet, csak felrakta, hogy rendeljem meg aztán majd jön 2-3 hét, erre azt írta, raktáron van, tehát gondolom nála van. Kicsengettem neki, remélem a héten ideér megnézném már élőben milyen lehet, képen szép.
Szia!

Ilyen és fekete: http://www.mlol.de/html/gp_pro...

Sima képet nem teszek fel mert értelmetlen, teljesen makulátlan, még új szaga van, itt a csomagolása is 169 Eurós cimkével. Megvettem 2 hónapja kb. és nem hordtam mivel nincs motorom. Öcsém kölcsönadta a gsr-t túrázni pár hete akkor volt rajtam Szlovákiában Poprádig meg vissza (400 km). Előtte a számítógép előtt tágítgattam a kezemen, de így is kicsi kényelmetlen nekem, a túra alatt elzsibbadtak benne az újjaim. Meg ki sem használom......arra a pár alkalomra itt a környéken ha elmegyek elég lesz a régi suomy kesztyűm. Most úgy 2 hétig itthon leszek szerintem betegen, mert vacakol a szervezetem. pohi@vipmail.hu oldalra írsz egy mailt és megadom a telefonszámomat. Egyébként nem tervezek nagy kiruccanást itthon leszek a holnapi délelőtt kivételével mert akkor megyek dokihoz a beutalómért. Egy nap lesz mikor be kell néznem a kórházba. Tudok ebben alaklmazkodni a 2 héten belül amikor neked jó azt a napot szabaddá teszem.
De ez nem a ferdeszeműtől ugye? vagy speedezik s begyorsult