Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most jöttem haza,értesitő itt figyelt ajtón. Holnap nálam lesz,de sztem eza szfehérvári fuvar csak szombat/vasárnap jönne össze. Esetleg ha má elvonási tüneteid vannak holnap postázom,aztán utalsz/befizecc 105öt számlámra.
Arai nakanot, egy helyi ismerősnek.....neked ideért már a Vermulen?
ja azt elfelejtettem, hogy természetesen a fekete érdekelne.
Pohi, volna még kérdésem, hogy mikori a kesztyűd? Volna képed róla?
iőpontot e-mailben tudunk egyeztetni? (nekem is hogy enegdi a beosztásom.)
várom a képet.
M412152
Ha jól sejtem, akkor még mindig semmi ugye?
na mit shoppingoltál rendőrbácsi?
Kiárusitások szoktak lenni..Főként a kifutó cuccokra,de az nem mo,"hogy a parasztot akciókkal vegyük le a lábáról,s igy csak 50% hasznunk marad" dolog a menő...
Ma éppen 167.50-el váltotta az OTP a dollárt.....
A dollár felfelé szárnyalása többet emelt felfelé mint 10%, úgyhogy nem biztos, hogy érdemes várni.....de még én sem tudom lejjebb mennek e az árak ősszel.....majd figyelek.
Nincs tapaszatlatom a nyárvégi/őszi szezonnal kapcsolatban. E-bay store-okban is lenyomják az árakat pár %-al? Érdemes várni nagyobb beruházással?
Eladó spool nyári kesztyű, csajoknak
csak felpróbálva volt, tehát origi új..
Boltban 7000 pénz, én 5000-et kérnék érte...
Talán M-es de otthon pontosítok a méretet illetően..
Ha kell az én GP pro-m 35-ért a tiéd, fekete L-es. Csak azért, adnám el, mert szűknek találom, szerintem XL-t kellett volna vennem. 1 alkalommal volt rajtam egy 400 km-es túrán, azóta a szekrényben hever. Ha érdekel, kapd fel a lóvét és irány szécsény.... Én meg majd veszek másikat valamikor.......úgysem motorozom mostanában húdesokat civilben.
Na igen az kifelejtettem, hogy rengeteg Kovi filmben is szerepelt
Ja, az amerikai nagybácsi...
Na de ennyi embernek
Dehát ő a dollárpapa
Nem szombaton nem motoroztam.....
Adóellenőrök meg ne találjanak!
Ennyi ajándékot még Te sem oszthatsz szét!
Gratulálok, jól nyomod Nem te száguldottál el előttem szombaton a Szécsényi Rk. előtt?
Tul vagyok a 100 -k db RX7 Corsair-en amit eladtam Cseh-Szlovákiába - Romániába Ezért most nyári szünetet tartok.
Ott az igazság 100% haszon, mert ugye amit megveszel bay-en azon is van haszna a külföldi kereskedőnek és még így is olcsóbb.....
Köszi
Ez a P...di azért megérdemli ám rendesen, hogy odabasszon neki az ebay... A világ legnagyobb mocisruha gyártója megtiszteli azzal, hogy az importőrük lehet, ezek meg képtelenek 20-30 rongyért alkalmazni egy diákot aki karbantartja a honlapjukat...
Ennél már csak a Ka...sna a szánalmasabb. Ugyanaz pepitában. "februári akciónkban dobozt adunk a cbf-600-hoz".....Muhahahah
És ezeknek van bőr a pofáján 80-100%-os kulccsal dolgozni...
Nyomorultak
Na jó, ha nem hát nem......akkor nem rakom be a linket hüle rendszer
http://www.motorinfo.hu/piac_new.php?pg=product&pid=2332
5&sender=pcid%3D1151%26bid%3D20