Most jöttem haza,értesitő itt figyelt ajtón. Holnap nálam lesz,de sztem eza szfehérvári fuvar csak szombat/vasárnap jönne össze. Esetleg ha má elvonási tüneteid vannak holnap postázom,aztán utalsz/befizecc 105öt számlámra.
Pohi, volna még kérdésem, hogy mikori a kesztyűd? Volna képed róla?
iőpontot e-mailben tudunk egyeztetni? (nekem is hogy enegdi a beosztásom.)
várom a képet.
M412152
Kiárusitások szoktak lenni..Főként a kifutó cuccokra,de az nem mo,"hogy a parasztot akciókkal vegyük le a lábáról,s igy csak 50% hasznunk marad" dolog a menő...
A dollár felfelé szárnyalása többet emelt felfelé mint 10%, úgyhogy nem biztos, hogy érdemes várni.....de még én sem tudom lejjebb mennek e az árak ősszel.....majd figyelek.
Eladó spool nyári kesztyű, csajoknak
csak felpróbálva volt, tehát origi új..
Boltban 7000 pénz, én 5000-et kérnék érte...
Talán M-es de otthon pontosítok a méretet illetően..
Ha kell az én GP pro-m 35-ért a tiéd, fekete L-es. Csak azért, adnám el, mert szűknek találom, szerintem XL-t kellett volna vennem. 1 alkalommal volt rajtam egy 400 km-es túrán, azóta a szekrényben hever. Ha érdekel, kapd fel a lóvét és irány szécsény.... Én meg majd veszek másikat valamikor.......úgysem motorozom mostanában húdesokat civilben.
Ez a P...di azért megérdemli ám rendesen, hogy odabasszon neki az ebay... A világ legnagyobb mocisruha gyártója megtiszteli azzal, hogy az importőrük lehet, ezek meg képtelenek 20-30 rongyért alkalmazni egy diákot aki karbantartja a honlapjukat...
Ennél már csak a Ka...sna a szánalmasabb. Ugyanaz pepitában. "februári akciónkban dobozt adunk a cbf-600-hoz".....Muhahahah
És ezeknek van bőr a pofáján 80-100%-os kulccsal dolgozni...
Nyomorultak
iőpontot e-mailben tudunk egyeztetni? (nekem is hogy enegdi a beosztásom.)
várom a képet.
M412152
csak felpróbálva volt, tehát origi új..
Boltban 7000 pénz, én 5000-et kérnék érte...
Talán M-es de otthon pontosítok a méretet illetően..
Na de ennyi embernek
Ennyi ajándékot még Te sem oszthatsz szét!
Ennél már csak a Ka...sna a szánalmasabb. Ugyanaz pepitában. "februári akciónkban dobozt adunk a cbf-600-hoz".....Muhahahah
És ezeknek van bőr a pofáján 80-100%-os kulccsal dolgozni...
Nyomorultak
5&sender=pcid%3D1151%26bid%3D20