Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgygondolod?
Ha minden igaz akkor hétfőn v kedden kapom meg
köszke
Nem ő válaszolt hanem én. Valahol visszafelé ha keresel akkor ő belinkelte a vaterás oldalt ahol hirdeti. Ott van az ára.......de inkább felhívom, mert kollégám .....szóval......32.000 Ft az ára Balassagyarmaton fel tudod próbálni vagy ha megy Bp.-re barátnőjéhez akkor ott előzetes egyeztetés után 70/4594701 sok sikert.
te válaszoltál mert nem találom a választ csak kaptam egy mailt h válaszom érkezet de nem találom mert még csak most regiztem segítenél
Valahová belinkelte, ha visszakeresel.......vaterás link....asszem 42.000......de nem vagyok egészen biztos.
Meglett a Vermulen sisak?
esetleg nakano vagy okada szinesben....
mennyi lenne az ár?Sandrosz
Értem Ez az akció nálam is él ha 200.000 Ft-os Rx-7-et akar valaki és minden dobás 50%-ot ér....fehér és szürke alap színben........aztán mindenki azt fest rá amit akar
Motoroázisba elvileg 35% engedmény van az Astro és Condor sisakokra, ha egy dobókockával 6ost dobsz. Persze 30-25-20-15-10% is jár, ha kisebbet dobsz(5-4-3-2-1). Legalábbis szerintem erre gondolt a kolléga .
Eladó FM gatya, Cemoto mez...mind2 új, 1x sem volt használva...mez l-es a gatya meg talán usa méretben 32-es, 170cm vagyok és 52kiló....az ára 20ezer
most ezt nem értem......hatos dobást......
egy ARAI RX7 CORSAIR kellene nekem is ha tudunk hatos dobást imitálni !
105 pénzé hozok Neked X-spiritet.. Japcsi modell,pinlock nélkül. Persze ha mehetek egy kört a dukival
Szia Póverpet,
FC moto-rol rendelted a suomy-t ?
Az kezdő oldalon a az FC-nél a nyelvet át tudod angolra állitani a zászlóra kell klikkelni.
Shark

ARAI

SHOEI

Ha ARAI RX7 CORSAIR kell akkor keress meg.... Áarakat pedig a belinkelt oldalon láthatod..
már megtaláltam hogy van agolul is, de nagyon megköszönném, ha valaki leírná az egész vásárlás menetét, aki már vett FC-Moto-tól vmit
Helló mindenkinek!

Most akarok új bukót venni, eddig AGV K2-es Rossim volt és nagyon megvoltam ezzel is elégedve, de most már egy komolyabbat szeretnék venni.
Érdekelnének AGV, Shark, Arai... bukók, de sajnos nem tudom, hogy hol vannak Magyarországon forgalmazói és hol vannak elég jó áron.

Külföldi oldalak közül nézegettem, amit sokan ajánlotok: http://www.fc-moto.de -et, de sajnos nem tudok németül és nem tudom, hogy hogy működik.
Tudom, leírtátok már pár oldallal ezelőtt, de kérhetném mégegyszer?

Ha vki tud behozni külföldről jó áron rendelésre bukót, az mindenképpen szóljon. KÖSZÖNÖM!
trailman@freemail.hu
Adj egy e-mail címet kérdezni akarok valamit Lama. Fontos! Köszi előre is.
Szia Csutka! Érdekelne a női bőrruha, szeretnénk kérni egy telszámot ide:06304752236. Köszi!
Keresek Bering Iridium Pilot hacukát Brit áron, vagy alatta.